Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Labai idomu buvo pamatyt jusu pirmuosius skrebinimo kartus thumbup.gif

Jau galiu pasirodyti su savo svieziena cia. Kadangi man sitam darbely kazko truksta, tik pati nezinau ko, labai laukciau kritikos blush2.gif
Atsakyti
Ir man kazkodel neleidzia Remini darbuko komentuoti blog'e sad.gif Labai grazus darbelis, o tie dazu isliejimai, patepimai nu tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
o aš jau maniau, kad mane ignoruojat verysad.gif o dabar pati bandžiau komentrarą rašyt ir neduoda doh.gif bandysiu aiškintis kame čia reikalas g.gif jaučiu tie nauji blogo rūbeliai koją pakišo g.gif
Atsakyti
dabar jau atrodo veikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2012 02 03, 13:09)
dabar jau atrodo veikia  4u.gif

Taip, veikia thumbup.gif

Sugrįžtu su savo blynu blush2.gif Lauksiu patarimų, pastabų ir kritikos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ką, bandom sudalyvauti Mainų rate... ax.gif

user posted image

Daugiau blog'e. mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks žavingas amerikietiškas skrebukas thumbup.gif O užvis labiausiai sužavėjo mažylis taip rimtai kaip kokią knygą nagrinėjantis pasą wub.gif
Atsakyti
user posted image

skrebukas mainu ratui
Atsakyti
Kaip smagu, kad jau tiek darbu mainu rate, super!!!

O as turiu net tris vakarykstes dienos greitukus, pasirodo, tikrai imanoma tiek padaryt per viena diena smile.gif)) Juos rasit cia
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2012 02 04, 08:37)
Kaip smagu, kad jau tiek darbu mainu rate, super!!!

O as turiu net tris vakarykstes dienos greitukus, pasirodo, tikrai imanoma tiek padaryt per viena diena smile.gif)) Juos rasit cia

kadangi dabar esu darbe tai negaliu pakomentuoti tavo bloge, dar kas labai keista kad aplamai visu skrebukus (ir taviskius) rodo A4 formato, nors pamenu kad juk standartiniai 12x12....ir spalvos visai ne kokios (sh tas mano laptopas darbinis)
Puski, kadangi mane padrasinai pretenduoti i mainu rata/konkursa, tai tada ikelsiu veliau.
Atsakyti
Ačiū už komplimentus, merginos. wub.gif
ader, Puski, simpatiški darbeliai... thumbup.gif Puski, kaip tu taip spėji taip greitai tiek visko prikepti?.. smile.gif
Atsakyti
Po ilgo laiko rodausi ir as smile.gif
Dalyvausiu Mainu Rate pas Puski su savo patepliojimais. Plius keliu savaiciu darbuka istraukiau i dienos sviesa. Kvieciu i blogarolleyes.gif

user posted image
Atsakyti