Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

QUOTE(sushi @ 2012 02 02, 06:30)
Ale naudodamasi proga pasiteirausiu: ką darot, kad dažai neišbanguotų popieriaus? Bo aš kiek bandžiau su akriliniais dažais, tai man tik visą reikalą dažai sugadina - viskas tampa banguota, „sutraukta“, kad tenka mesti viską lauk ir apsieiti be jų...  blush2.gif

Man sitas klausimas irgi labai aktualus. Nes kiek meginau ka daryt su dazais, viskas baigdavosi popieriaus susibangavimu.
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 02 02, 06:30)

Ale naudodamasi proga pasiteirausiu: ką darot, kad dažai neišbanguotų popieriaus? Bo aš kiek bandžiau su akriliniais dažais, tai man tik visą reikalą dažai sugadina - viskas tampa banguota, „sutraukta“, kad tenka mesti viską lauk ir apsieiti be jų...  blush2.gif

Jei labai baisu susibangavimai, tada puikiai tinka tepti gesso, jis buna juodas, baltas, permatomas. Jo tepamas plonas sluoksnis, jis ne toks vandeningas ir greit labai isdziusta, ir lapas su juo man nesibanguoja.
Jei gesso neturit, o turit pvz akrilinius dazus, tai tada svarbu labai ju neatskiest. Man pvz patinka ne teptuko palikti dryziai, o pvz liniuotes, ar dailininko menteles, tai su ja perbraukus dazu irgi nepalieki labai daug ir lapas nesusiraito. beja galima ir pries akriliniu dazu naudojima lapa pertepti gesso, pvz bespalviu, tada dazai nesulys i popieriu, graziai isilies.
Taskant tai man nesusiraito lapas nors ir gana daug buna atskiesti dazai.
O jei jau atsitinka taip kad susibanguoja tai paslegiu, tik aisku iki galo neisilygina, bet ka padarysi smile.gif

Labai smagus Glides ir Zmogiukes pirmi darbeliai, buvau nemacius smile.gif
Atsakyti
Tep lept... Bet yra... blush-anim-cl.gif

Įkvėpimo didelio nėra, bet žodis REIKIA spaudžia. Dar daug kliurzų reikėjo maskuoti, bet darbelis yra pomidorai2.gif Kviečiu į svečius.
Atsakyti
Kaip smagu buvo įkišti nosį į jūsų pirmuosius darbelius blush2.gif Kad ir pirmi, bet gražūs, šilti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flooding: 02 vasario 2012 - 15:42
skrebinam skrebinam skrebinam yahoo.gif
user posted image
kviečiu į svečius 4u.gif

tiesa, klausimėlis toks iškilo... kaip dalinat skerbukus, kai foto pvz dviejų vaikų? na kai po vieną tai aišku, kiekvienas turi savo albumą, o ką daryt jei skrebinu foto kur abu pavaizduoti? 4u.gif kaip ir 3 albumo reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2012 02 02, 00:48)
Man sitas klausimas irgi labai aktualus. Nes kiek meginau ka daryt su dazais, viskas baigdavosi popieriaus susibangavimu.

Puskis geru patarimu pamete, as tik pratesiu...
Jei bus daug dazu, pavyz. akvareles (kuri labiau raito negu akriliniai kadangi sudety daugiau vandens). arba purskiami dazai kaip Glimmer mist, tada skrebinu ant 300g storo akvareliai skirto popieriaus (mano pastarasis "Drip Drop" buvo skrebintas ant akvareles popieriaus). Paprastas cardstock ar rastuotas popierius ziauriai raitosi, tad reikia stangresnio wink.gif
Toliau...dziovinu abi puses pagrindo su fenu (ne embosinimo fenu, o plaukam dzovinti skirto). Tokiu budu raitys pagrinda minimaliai arba visai ne.

tiesa, klausimėlis toks iškilo... kaip dalinat skerbukus, kai foto pvz dviejų vaikų? na kai po vieną tai aišku, kiekvienas turi savo albumą, o ką daryt jei skrebinu foto kur abu pavaizduoti?  kaip ir 3 albumo reikia 

Gal pameni kad labai seniai i ScrapManija ikeliau mega irasa: "nuotrauku/skrebuku rusiavimo metodas: cia
Ta pati metoda tesiu iki siol...
O trumpai atsakyti tavo klausima, visi skrebukai kurie pavaizduoja rysi tarp abieju sunu esa talpinami atskiram albume pavadintam "O Broliuk!" Manau kada jie suaugs i vyrus, jei juos domins, gales atsisesti, pavartyti, ir pasidalint kas ko nori wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 02 02, 18:18)
Jei bus daug dazu, pavyz. akvareles (kuri labiau raito negu akriliniai kadangi sudety daugiau vandens). arba purskiami dazai kaip Glimmer mist, tada skrebinu ant 300g storo akvareliai skirto popieriaus (mano pastarasis "Drip Drop" buvo skrebintas ant akvareles popieriaus). Paprastas cardstock ar rastuotas popierius ziauriai raitosi, tad reikia stangresnio wink.gif
Toliau...dziovinu abi puses pagrindo su fenu (ne embosinimo fenu, o plaukam dzovinti skirto).  Tokiu budu raitys pagrinda minimaliai arba visai ne.

Reikes paieskoti normalaus akvarelinio popieriaus kokioje dailininku parduotuveje, nes as vis bandziau ant skrebo popieriaus smile.gif Na, ir to is kanceliariniu prekiu, kur parasyta akvarelinis, bet jis toks siurkstus labai, ir pilksvas... bet ir tai man ji subanguoja. O va feno neisbandziau, reikes butinai ismegint.

Beje, noriu pasidziaugti (cia turbut Puskis mane supras) - gavau paveluota gimtadienio dovana - Smash zurnala!!!! clap.gif Jetus kiek laimes buvo, nes labai ilgai lauktas siuntinys, jau galvojom, kad dingo kur nors paste.
Atsakyti
Beje, noriu pasidziaugti (cia turbut Puskis mane supras) - gavau paveluota gimtadienio dovana - Smash zurnala!!!!  Jetus kiek laimes buvo, nes labai ilgai lauktas siuntinys, jau galvojom, kad dingo kur nors paste.

Puskis tikrai ivertins Smash dienorasti (tai manijai as nepasidaviau smile.gif bet suprasti....pilnai suprantu ta dziaugsma kada sulauki laukiamo siuntinio paste thumbup.gif
Tikiuosi dabar dazniau skrebinsi, ir neuzilgo galbut parodysi "Smash'a".

(Gal ne taip pamenu, bet pries 2sav. ar nesakei kad turi jau beveik pabaigta skrebuka, tik reikia viska suklijuoti?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 02 02, 22:01)
Puskis tikrai ivertins Smash dienorasti (tai manijai as nepasidaviau smile.gif bet suprasti....pilnai suprantu ta dziaugsma kada sulauki laukiamo siuntinio paste  thumbup.gif
Tikiuosi dabar dazniau skrebinsi, ir neuzilgo galbut parodysi "Smash'a".

(Gal ne taip pamenu, bet pries 2sav. ar nesakei kad turi jau beveik pabaigta skrebuka, tik reikia viska suklijuoti?) g.gif

Kazkaip galvoju, kad didzioji dalis mano smash'o bus tik mano akims smile.gif siandien jau uzpildziau pora puslapiu, bet viesinti nedrisciau. Kazkaip man gavosi labiau kaip dienorastis, nei kad skrebinimas. Bet labai labai patiko.

O del to pabaigto skrebuko, tai jis seniai suklijuotas, ir ikistas i albuma (tik kazkaip jis toks keistokas gavosi). As vis neprisiruosiau nufotografuoti blush2.gif Gal si savaitgali (nusimato giedras oras, daug saules - pats tas nuotraukai).
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 02 02, 22:01)
Puskis tikrai ivertins Smash dienorasti (tai manijai as nepasidaviau smile.gif

As irgi bandziau nepasiduoti, bet MB padare staigmena gimtadienio proga smile.gif tik kad siuntinys ilgai ejo biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip galvoju, kad didzioji dalis mano smash'o bus tik mano akims  siandien jau uzpildziau pora puslapiu, bet viesinti nedrisciau. Kazkaip man gavosi labiau kaip dienorastis, nei kad skrebinimas. Bet labai labai patiko.

O del to pabaigto skrebuko, tai jis seniai suklijuotas, ir ikistas i albuma (tik kazkaip jis toks keistokas gavosi). As vis neprisiruosiau nufotografuoti  Gal si savaitgali (nusimato giedras oras, daug saules - pats tas nuotraukai).

Puikiai suprantu...ir as kelis dinorascio stiliaus irasus nedristu rodyti - ju kurybos (+) ne kitu ivertinimas bet terapija paciai.

O kas liecia 'jis toks keistokas gavosi', tai pastebejau tavo polinki nuvertinti savo skrebukus. Po to istrauki koki grozi rolleyes.gif
Atsakyti
remini:
Vis uzmirstu tau pasakyti...galbut tau atrodo keista kad niekas nekomentuoja tavo darbu...tame yra technine priezastis. Jau kelinta karta apsilankau ir spaudus "komentuoti" niekas neivyksta, t.y neatidaro langelio komentara rasyti.
Atsakyti
Bandziau ir as Remini darbukus pakomentuot, bet nejo...
Atsakyti