Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

once upon ... konkursui
Papildyta:
Diax, speju kad pirmame darbelyje raides iskirstos su masinele, 2-me - nezinau, 3me - atspausdinta ant popieriaus ir sukarpyta juostelemis...

Ar ne, mergaites?
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2011 11 25, 11:51)
Šiame skrebuke raidelės atspausdintos kompiuteriu ant popieriaus, iškirpta ir priklijuota?

O kokiais būdais čia užrašyta? Štampukai? Pvz. ant nuotraukos su kavos puodeliu ir užrašas "Kaip man to reikia"  g.gif

"Kuriant aš išreiškiu save...."

Pirmame, tai, manau, kad spausdinta kompiuteriu, tada sukarpyta juostelėmis ir prisegta vinukais/bradsais. Arba, gal ir mašinelė išmušta, kaip sakė Dimming.

Ant nuotraukos, tai beveik galiu ranką duot nukirsti, kad užrašyta su kokia nors nuotraukų redagavimo programa (kad ir Photoshop'u) ir paskui ta nuotrauka jau iškart atspausdinta su užrašu.

O "kuriant išreiškiu save" ir kt. sakyčiau, kad išmušta DYMO aparatuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 25 lapkričio 2011 - 12:13
Diax tau jau labai gerai atsake Ziurbutis.
Pirmasis darbelis manau atspauzdintas.
Antrasis darbelis maniskis, tai jo pavadinimas "kaip man to reikia" atspauzdintas kompiuteriu. cia buvo tokia uzduotis panaudoti pateikta sablona . Tik ant virsaus dar tepta tokia pasta su kristaliukais, todel jis yra iskiles ir blizgantis.
Uzrasas ant nuotraukos darytas PhotoShop programa
Treciame darbelyje tekstas ismustas Dymo Junior aparaciuku.

Atrodo tiek, O tu junkis prie musu, bandyk, lauksim darbeliu!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 11 25, 13:53)
Diax tau jau labai gerai atsake Ziurbutis.
Pirmasis darbelis manau atspauzdintas.
Antrasis darbelis maniskis, tai jo pavadinimas  "kaip man to reikia" atspauzdintas kompiuteriu. cia buvo tokia uzduotis panaudoti pateikta sablona . Tik ant virsaus dar tepta tokia pasta su kristaliukais, todel jis yra iskiles ir blizgantis.
Uzrasas ant nuotraukos darytas PhotoShop programa
Treciame darbelyje tekstas ismustas  Dymo Junior aparaciuku.

Atrodo tiek, O tu junkis prie musu, bandyk, lauksim darbeliu!!!  thumbup.gif

Ačiukas už Dymo aparačiuko nuorodą bigsmile.gif thumbup.gif Jam nereikia kažkokio rašalo ar dar kažko panašaus? unsure.gif

Žiūrėsiu kaip man seksis, nors kol kas neplanuoju labai išskirtinių darbelių blush2.gif Apsiribosiu lipukais ir kitais "greitai paruošiamais" produktukais biggrin.gif Jei kas gausis gražiau mano akiai, pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
Mielos merginos, nepaprastai gražūs jūsų darbeliai, tiesiog neįmanoma nesižavėti wub.gif Pati labai noriu sukurti albumėlį savo mažyliui, buvau nuėjusi į artmanijos kursus, bet labai nusivyliau, nes visai negavau naudingos informacijos, net apie priemones mažai ką tesužinojau. Mane dabar labai domina kaip jūs padarote patį albumą, ar jau perkate "gatavą"? Kaip jūs padarote iš visų savo skrebukų knygą? Gal turite kokių nuorodų kaip pačiai pasigaminti? Nes jau visą youtube išlandžiojau, na nes tas... karsta.gif
Atsakyti
pupshe , matau kad tu is Vilniaus. ateik kada i susirinkimus, mes karts nuo karto visos susirenkam i darbines vakarones, bus proga ir su priemonem susipazinti ir pabendrauti. O jei reikia vaizdines medziagos greiciau, tai kad ir pas mane i svecius gali isiprasyti smile.gif padarysiu tau kursus lotuliukas.gif nes cia vienu kartu nenupasakosi. mes va jau 28 tema apie tai kalbam, daznai jau ir kartojames.

darant albumukus viskas priklauso nuo to , ko tu pati nori, ar tik suklijuoti ir truputi dekoruoti nuotraukas, ar tave zavi pats kurybinis procesas. Pirmu atveju galima nusipirkti paruostuku ir susikonstruoti greitai bet koki albumuka. Antru atveju daznaiusiai viska reikia daryti nuo popieriaus ar kartono lapo, ideti daug meiles, silumos, minciu ir energijos biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū ader už atsakymą 4u.gif Tikrai norėčiau prisijungti į jūsų susitikimą, jei tik tokį organizuosit, ir jei galėsiu ištrūkt, nes dieną tai mes su mažium dviese namie. Bet zinot jau spirgu kaip noriu veikti, tad turbut tikrai teks anksčiau prašytis į svečius. Nejaugi tikrai atsiranda tokių nuošidžių žmonių? 4u.gif
Dabar skaitau jūsų ankstesnes temas, bet neturėdama pagrindų sunkiai įsivaizduoju kaip jūs padarot viena ar kita smile.gif Nenoriu pirkto albumo su aplankuose idetais lapais, man per šalta, turiu viziją vientiso savo ranku darbo albumelio, kur viską kurčiau ir dėliočiau pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupshe: 25 lapkričio 2011 - 22:03
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
***Smagu matyti naujokiu...drasiau vios cia rodykites 4u.gif

user posted image
skrebukas sukurtas spec. Dalijablog 'Mainu ratui Nr.1', bet...nzn ar tiks ax.gif

Placiau mano bloge cia
Atsakyti
ups, as dar nespejau apziuret naujo konkurso temos biggrin.gif reik eit panagrinet. Irma, tavo pamegta schema, jau ne pirma tokia kompozicija matau, labai faina nuotrauka, cia istisine tokia atspausdinai ar is keliu sudejai?

pupshe, apsilankyk www.scrapping.lt ten yra atskira tema apie vilnieciu susitikimus ir daug naudingos informacijos pagal temas.

o apie svecius tai as rimtai mirksiukas.gif man tiesiog labai smagu, kad lietuvoj atsiranda vis daugiau norinciu skrebinti, todel norisi kazkiek padeti, uzvesti ant kelio. Kadangi turiu irankiu ir kazkiek priemoniu tai galiu parodyt kaip kas veikia kas is ko padaroma. tau bus lengviau pasirinkti kas tau reikalinga o kas ne. Nes kai prisimenu save, tai pradzioj puoliau ant visko kas susije su skrebinimu ir tik veliau pradejau atsirinkineti kas man tinka.
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2011 11 25, 12:51)
Sveikutės

Jei jau kalba pasisuko truputį off topic, pabandysiu ir aš įsiterpti, nes nežinau kur kreiptis  patarimo blush2.gif Į naujokių temą dar bjau lįsti, nes nežinau kaip man seksis skrebinti (jei nieko nesigaus, trūks kantrybė ir pažinodama save galiu teigti, kad mesiu šį reikalą  lotuliukas.gif nors skrebinimas mane labai žavi  wub.gif ir skrebligės požymių jau nemažai yra - pirmas požymis, prisipirkta priemonių ir nuslėpta nuo vyro, kad iš vis prikta, o tuo labiau už kokią sumą  lotuliukas.gif o ten tik minimalus krepšiukas  blush2.gif hihihi.gif)

1. Nusipirkau tokius klijukus. J?

2. Ir svarbiausias man klausimas. Įrašus dažniausiai štampuojate? Ar kažkokiais kitais būdais užrašote (nekalbant apie lipdukus). Tikiuosi savininkės nesupyks, jei jų darbelius kaip pavyzdžius pateiksiu  blush2.gif
Šiame skrebuke raidelės atspausdintos kompiuteriu ant popieriaus, iškirpta ir priklijuota?

Sveika Prisijungusi thumbup.gif

Šaunu kad klausi, svarbiausia rasti atsakymus į klausimus, nes tik tada suprasi kas tau patinka ir kaip nori darti pati.
1. Dėl klijų, manau šitie tikrai kuo puikiausiai tiks nepopierinėm detalėm, kartono detalėm. Bet dirbant su popierių dauguma naudojam tik sausų klijų dvipusias juostas. Jū pasirinkimas tikrai didelis, buna su aparačiukais, būna be jų. Kokybės ir kainos santykis labai gerasšių juostų. Užklijuoji kur reikia ant popieriaus, užtenka aplink kraštus ir per vidurį skersai vienos juostos popieriaus lapui, o paskui nuplėši viršutinę juostelę ir turi popieriaus lapą paruoštą klijavimui. Nuo šlapių klijų, net ir pieštukinių - popierius susibanguoja sad.gif
2. Pirmas darbelis mano, tai atsakysiu. Pavadinimas štampuotas su tokiom raidelėm. O tekstas kaip ir buvo pasakyta atspausdintas ant popieriaus lapo, sukarpytas ir prisegtas vinukais.
Bent jau aš tekstui dažniausiai naudodavau lipdukus. Kai įsigijau kirtimo mašinėlę, dabar jau kertu tokius šripfus kokius turiu, pasirinkus tinkamos spalvos popieriu, bet vistiek, dažnai naudoju lipdukus, ypač Basic grey firmos,man jie labai patinka smile.gif
Pupshe, jei tau tinka dienos metu, gali ir pas mane su mažiuku atlėkti. Mes čia visos viena kitai kiek tik galim tiek padedam 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, skrebintojos smile.gif

Ka skrebinsit si savaitgali?

Irma, labai grazus skrebukas...
Atsakyti