Kaip būtų įdomu pamatyti visų senai skrebinančiųjų pirmuosius skrebukus
Pati jaučiuos dar visai naujokė, bet jau ir dabar, kai pažiūriu savo pirmąjį, tai tik nusišypsau kam įdomu jis yra čia.
Pasirodykit savo pirmuosius, kas galit
Merginos, geri tie jūsų darbai!
Visos nuo kažko pradejom!
Taip atrodo, imsiu sesiu ir klijuosiu ir padarysiu tuoj šedevra. Bet. Ne taip paprasta. Kartais atrodo viena elemta pastumus ir tuoj geresnis darbas gaunasi, o taip ilgai atrodo mastei kur ten ta elemta pastumus dadejus.
Betgi visas procesas toks rewarding (pelną duodantis, ne materialu
Taip atrodo, imsiu sesiu ir klijuosiu ir padarysiu tuoj šedevra. Bet. Ne taip paprasta. Kartais atrodo viena elemta pastumus ir tuoj geresnis darbas gaunasi, o taip ilgai atrodo mastei kur ten ta elemta pastumus dadejus.
Susiradau ir as pirma savo skrebuka dabar galvoju, kokia drasi - is karto i Irmos konkursa nusitaikiau
http://www.scrapmani.../_mg_3716-1.jpg
Papildyta:
nugi visiskai su tavim sutinku. Stumdai stumdai ir ieskai geresnes vieteles
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2012 02 01, 17:42)
Merginos, geri tie jūsų darbai!
QUOTE(Zmogiuke @ 2012 02 01, 17:49)
Susiradau ir as pirma savo skrebuka dabar galvoju, kokia drasi - is karto i Irmos konkursa nusitaikiau
Papildyta:
Papildyta:
o ka, visai geras
jei jau skrebinti, tai ir dalyvauti
QUOTE(dimming @ 2012 02 01, 17:50)
Aisku, kad geras! Man jis labai mielas iki pat dabar Bet kazkaip galvoju, kad dabar i konkursa su tokiu nelisciau Matyt, reiklesne sau pasidariau
O, kaip smagu pažiūrėt Puskio tai visai ne Puskiškas Tik padažymai išlikę
Žmogiukės, sakyčiau, visai ne pirmokiškas pirmasis. Iš kart matos, kad skrebintoja tavy gyveno ir laukė, kada ją į dienos šviesą išleisi
Dimming, tavo pirmąjį ir aš dar prisimenu
Kažin, kaip tie pirmieji mums dar po metų atrodys
Žmogiukės, sakyčiau, visai ne pirmokiškas pirmasis. Iš kart matos, kad skrebintoja tavy gyveno ir laukė, kada ją į dienos šviesą išleisi
Dimming, tavo pirmąjį ir aš dar prisimenu
Kažin, kaip tie pirmieji mums dar po metų atrodys
(Psl.1)
(psl.2)
Stai mano pirmasis skrebukas nuo velyvu 2004m. kada laukiausi pirmagymio ir siuvinejau jam antklodele.
Pavadintas: 'Expecting Somebunny Special'
Pamenu kad dar nzn nieko apie skreba - kas su kuo ir kaip ka klijuoti.
Tada atkakliai dalyvavau pagrindiniame JAV skrebinimo forume (2peas), kur susilaukiau begalo daug pagalbos, konstruktyvios kritikos, bei patarimu: visko nuo pavadinimo ('Somebunny'= kazkoks kiskiukas, yra 'Somebody'= kazkieno ...t.y suzaidimas su zodziais kadangi fonetiskai skamba vienodai
Taip pat labiau patyre skrebukes man patare kaip akytes ikalti, bet ziuriu had labai jas suplojau
Drisau pasiprasyti zinomos autores "Thenos" (Thena Smith) pagalbos su eilerasciais. Skrebintoju gretose ji buvo/esa 'zodziu meistre'. Jei kas tik papraso, ji per kelias minutes paraso eilerasti...drisau jos pasiprasyti ir stai ka man ji parase.
Pamenu kad labai stropiai ir tiksliai bandziau viska matuoti bei isdestyti...manau be reikalo...darbelis atrodo man toks suvarzytas...jau per tikslus.
Viena kas man labai patinka tai ta kryzeliu siuvineta zvaigzdute antram puslapy. Schema pasiskolinau nuo antklodes schemos ir siuvinejau ant 'aida' drobes pagrindo.
Iki siol norisi prisidaryti visokiu siuvinetu detaliu...tik laiko labai daug uzima.
QUOTE(Zmogiuke @ 2012 02 01, 17:56)
Aisku, kad geras! Man jis labai mielas iki pat dabar Bet kazkaip galvoju, kad dabar i konkursa su tokiu nelisciau Matyt, reiklesne sau pasidariau
Gerai cia užvedėt
Zmogiuk, kai pradejau skrebinti, issisaugojau krūva darbų, neperdeniausiai daug pratryniau, nes pasikeitė ir stiliusir grožio suvokimas, bet tavo šitas darbas pasiliko
Puskio tikrai tokie ne Puskiski bet geri
Mano pirmas, labai drasiai dariau albuma draugei kriksto nuotruakom kur darem fotosesija mes patys
Tikrai, kad smagią temą užvedėt... Maniškis, nors ir nelabai dar seniai darytas, šis:
Pradėjau juo savo sūnelio nuotraukų albumą...
Na ką, reikia kauptis Puskio užduočiai, nors nežinau, kaip man čia gausis, nes su dažais kažkaip truputį susipykus esu... Ale naudodamasi proga pasiteirausiu: ką darot, kad dažai neišbanguotų popieriaus? Bo aš kiek bandžiau su akriliniais dažais, tai man tik visą reikalą dažai sugadina - viskas tampa banguota, sutraukta, kad tenka mesti viską lauk ir apsieiti be jų...
Pradėjau juo savo sūnelio nuotraukų albumą...
Na ką, reikia kauptis Puskio užduočiai, nors nežinau, kaip man čia gausis, nes su dažais kažkaip truputį susipykus esu... Ale naudodamasi proga pasiteirausiu: ką darot, kad dažai neišbanguotų popieriaus? Bo aš kiek bandžiau su akriliniais dažais, tai man tik visą reikalą dažai sugadina - viskas tampa banguota, sutraukta, kad tenka mesti viską lauk ir apsieiti be jų...