Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

QUOTE(Amira4 @ 2012 01 30, 14:45)
Nezinau... Man jau neviltis...  doh.gif  Negaliu redaguoti savo blogo, negaliu niekam jokio komentaro parasyti, negaliu man adresuotu skaityti... Va, ir Puskio paskutiniu darbu neleidzia paziureti... Ar cia man vienai taip, ar ir daugiau kam nors yra problemu siandien apsilankant bloguose? As net uz atviruka negaliu pabalsuoti scrapping.lt organizuojamame konkurse... Kame cia problema... a  g.gif
Tik supermamoj dar galiu pasireiksti, tai nors tiek gerai, nesijauciu atskirta visiskai...  smile.gif

man viskas irgi gerai veikia...
Atsakyti
user posted image
Turiu 2 nerodytus skrebukus, bet pirma ikelsiu svieziausia smile.gif
Dar turbut ilgai jus kankinsiu su keliones nuotraukom biggrin.gif

Kvieciu uzsukti i virtualius svecius cia
Atsakyti
Sveikos, skrebintojos, esu visiškai nauja šioje srityje. Kol kas darbuojuosi be jokių spec. priemonių, tik su tuo, ką randu namučiuose blush2.gif Jau išnaršiau viską čia, scrapping.lt ir kur tik ką nors randu. Taip sakant, esu pirmokė, bet nusiteikusi mokytis smile.gif Įkeliu vieną iš savo pirmųjų darbelių blush2.gif Būčiau labai dėkinga už pastebėjimus, patarimus.... ax.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flooding: 31 sausio 2012 - 12:58
Flooding, simpatiskas, neperkrautas atvirukas. Tik as neyziuriu kas ten skersai tos sirdeles aukso spalvos?
Aš tai laukiu laukiu Puskio užduoties, tai iš to nekantrumo dar viena padariau skrebaliuka. Gal nedings įkvėpimas. MB kai pamatys, sakys - kas čia dabar smile.gif))
user posted image
Atsakyti
Irma tik ilgiau tokio kankinimo!!!
Man laaabai patinka kitu rodomos kelionių foto, o dar kai skrebuke!
Tavasis matosi labai idomus, einu is arčiau tos 'paklodes'/jūros žiūrėti!
Atsakyti
Sveikos,

Ateinu su dar vienu savo darbeliu... Is pradziu darytas kaip vokelis, tapo dekliukui kruvai sveikinimu smile.gif Labai lauksiu jusu komentaru su kritika wink.gif Labai noriu tobuleti smile.gif

user posted image

Daugiau sio darbelio nuotraukyciu taplinu cia: http://skrebukai-lina.blogspot.com/
Atsakyti
Lina_S, sveikinu įsikūrus naujuose namučiuose wub.gif Atvirutė labai graži wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atlekiu, atidundu skelbdama Mainų ratą Nr.3 atidarytą!!!!!
Skubėkit pas mane į namučius sužinoti kas ir kaip!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alikante @ 2012 01 31, 19:18)
Flooding, simpatiskas, neperkrautas atvirukas. Tik as neyziuriu kas ten skersai tos sirdeles aukso spalvos?

Labai ačiū už sureagavimą 4u.gif Ten kaspinukas, jis iš dovanų juostelės surištas, ji tokia blizgi, o mano fotografavimo įgūdžiai šlubuoja, tai atsispindi tas blizgesys ir nelabai matosi blush2.gif

Lina_S, gražus tavo darbelis bigsmile.gif

Vis žiūrinėju ir žiūrinėju jūsų darbelius, nes laaabai gražūs, įkvepia mokytis, kad kada nors pusę tiek mokėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
flooding mes visos pradėjome nuo nulio. Stenkis ir pamatysi kaip greitai ištobulėsi. Pirmasis mano skrebukas atrodė toks klaikus kad ohoho. Vis dar jį turiu ir kartais apžiūriu
Atsakyti
Flooding , ačiū... Manau, galėsime stebėti abi kiek nukeliausim ir patobulėsim, nes žiūriu šitoj vietoj abi naujokės drinks_cheers.gif

Diax, ačiū wink.gif
Atsakyti
user posted image
Dar vienas keliones momentas iamzintas...
Kaip tradicija diktuoja, rodau tik 'sneak peek'...
daugiau vaizdu bloge cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 01 vasario 2012 - 14:21