Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

turiu net tris naujus skrebukus. biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

is arciau patyrineti ir paskaitineti kvieciu i bloga javascript:emoticon(':)')
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif
as visiskai nieko nedarius su skrebinimu, bet pradejus ieskoti internete informacijos, susigundziau blush2.gif
zodziu, noriu padaryti draygams vestuvem sveciu knyga linkejimams, nupirkau paprasta uzrasu knyga ir noreciau ja paversti siek tiek sventiskesne ir artimesne vestuviu atributikai, todel noriu aoklijuoti nauju "rubu" t.y kitu popierium, ptideti sirdeliu, akmeneliu ir tt. todel dabar keletas klausimeliu blush2.gif
1. ar galima kur nors Kaune nusipirkti to skrebinimo popieriaus vienetai? nes man reikia nedaug (1-2 lapu), koki geriau pirkti??? ar jis nepersisviecia?
2. labai grazus Jusu darbai, todel mane domina ir visokios akutes ir kiti bling-bling dalykeliai, velgi kur juos nusipirkti? ir kuom klijuoti? ar tiks paprastas lipalas?
siam kartui tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 01 28, 15:32)
labas mamytes  4u.gif
as visiskai nieko nedarius su skrebinimu, bet pradejus ieskoti internete informacijos, susigundziau  blush2.gif
zodziu, noriu padaryti draygams vestuvem sveciu knyga linkejimams, nupirkau paprasta uzrasu knyga ir noreciau ja paversti siek tiek sventiskesne ir artimesne vestuviu atributikai, todel noriu aoklijuoti nauju "rubu" t.y kitu popierium, ptideti sirdeliu, akmeneliu ir tt. todel dabar keletas klausimeliu  blush2.gif
1. ar galima kur nors Kaune nusipirkti to skrebinimo popieriaus vienetai? nes man reikia nedaug (1-2 lapu), koki geriau pirkti??? ar jis nepersisviecia?
2. labai grazus Jusu darbai, todel mane domina ir visokios akutes ir kiti bling-bling dalykeliai, velgi kur juos nusipirkti? ir kuom klijuoti? ar tiks paprastas lipalas?
siam kartui tiek  4u.gif

www.spalvunamai.lt ten rasi visko, ko tik nori dekoravimui wink.gif
Atsakyti
lendu iš po sniego 4u.gif
jau kaip smagu matyti tiek gražių darbelių thumbup.gif stengiuosi pakomentuoti bloguose, tad čia pasireikšti nebeužtenka laiko blush2.gif
sveikos, visos naujai prisijungusios drinks_cheers.gif kaip smagu matyti, kad liga sėkmingai plinta lotuliukas.gif
aš tai užsivertus krūva pradėtų darbų ir niekaip pabaigti negaliu doh.gif šiems metams labai daug pasižadėjau padaryti, tai žiūrėsiu kaip seksis ax.gif
o jūs dirbkit dirbkit mirksiukas.gif vis užsuksiu pažiūrėt - įkvėpimo pasisemt cool.gif
visoms sėkmės ir ... nesušalkit 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Rodausi dar su vienu užmirštuoliu
Istorija mano tiklaraštyje http://mano-mazutis-...iai-kaunas.html

Gal kas jį netyčia buvo užmate ir susitikime rugpjūtį bet tik dabar sugebėjau pasirodyti biggrin.gif
Atsakyti
Blogumai vyksta su mano kompu arba internetu... Nesusitvarkau doh.gif
Turiu naujiena parodyti, bet nezinau, ar jums bus imanoma darbeli paziureti... As savo bloge pati nematau nuotrauku... Jau ir komentarai, matau, yra... O as net negaliu paziureti, kaip ten viskas gavosi ir atrodo... nu zodziu... Tikiuosi, po kurio laiko, galesiu naudotis savo "namuciais" unsure.gif
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Keli mano darbai, kuriuos kviečiu apžiūrėti (ir pakomentuoti, pakritikuoti) prieš įdedant dar darbelių 4u.gif
http://2012metunuota...irodom-vel.html
Atsakyti
Ir as pagaliau jungiuosi su darbeliais smile.gif Paziurekit cia smile.gif
Atsakyti
Aš stebiuos, kaip jūs iškenčiat su savo grožiais ir nepasirodot tiek ilgiausiai? Arba nedrįstat kelt po vieną skrebuką smile.gif Aš tai va, iš kart, tik padarau ir jau nenukenčiu smile.gif user posted image daugiau mano dienorašty smile.gif
Atsakyti
Nezinau... Man jau neviltis... doh.gif Negaliu redaguoti savo blogo, negaliu niekam jokio komentaro parasyti, negaliu man adresuotu skaityti... Va, ir Puskio paskutiniu darbu neleidzia paziureti... Ar cia man vienai taip, ar ir daugiau kam nors yra problemu siandien apsilankant bloguose? As net uz atviruka negaliu pabalsuoti scrapping.lt organizuojamame konkurse... Kame cia problema... a g.gif
Tik supermamoj dar galiu pasireiksti, tai nors tiek gerai, nesijauciu atskirta visiskai... smile.gif
Atsakyti
pas mane viskas veikia
Atsakyti