turiu net tris naujus skrebukus.
is arciau patyrineti ir paskaitineti kvieciu i bloga javascript:emoticon('')
labas mamytes
as visiskai nieko nedarius su skrebinimu, bet pradejus ieskoti internete informacijos, susigundziau
zodziu, noriu padaryti draygams vestuvem sveciu knyga linkejimams, nupirkau paprasta uzrasu knyga ir noreciau ja paversti siek tiek sventiskesne ir artimesne vestuviu atributikai, todel noriu aoklijuoti nauju "rubu" t.y kitu popierium, ptideti sirdeliu, akmeneliu ir tt. todel dabar keletas klausimeliu
1. ar galima kur nors Kaune nusipirkti to skrebinimo popieriaus vienetai? nes man reikia nedaug (1-2 lapu), koki geriau pirkti??? ar jis nepersisviecia?
2. labai grazus Jusu darbai, todel mane domina ir visokios akutes ir kiti bling-bling dalykeliai, velgi kur juos nusipirkti? ir kuom klijuoti? ar tiks paprastas lipalas?
siam kartui tiek
as visiskai nieko nedarius su skrebinimu, bet pradejus ieskoti internete informacijos, susigundziau
zodziu, noriu padaryti draygams vestuvem sveciu knyga linkejimams, nupirkau paprasta uzrasu knyga ir noreciau ja paversti siek tiek sventiskesne ir artimesne vestuviu atributikai, todel noriu aoklijuoti nauju "rubu" t.y kitu popierium, ptideti sirdeliu, akmeneliu ir tt. todel dabar keletas klausimeliu
1. ar galima kur nors Kaune nusipirkti to skrebinimo popieriaus vienetai? nes man reikia nedaug (1-2 lapu), koki geriau pirkti??? ar jis nepersisviecia?
2. labai grazus Jusu darbai, todel mane domina ir visokios akutes ir kiti bling-bling dalykeliai, velgi kur juos nusipirkti? ir kuom klijuoti? ar tiks paprastas lipalas?
siam kartui tiek
QUOTE(Future-bride @ 2012 01 28, 15:32)
labas mamytes
siam kartui tiek
siam kartui tiek
www.spalvunamai.lt ten rasi visko, ko tik nori dekoravimui
lendu iš po sniego
jau kaip smagu matyti tiek gražių darbelių stengiuosi pakomentuoti bloguose, tad čia pasireikšti nebeužtenka laiko
sveikos, visos naujai prisijungusios kaip smagu matyti, kad liga sėkmingai plinta
aš tai užsivertus krūva pradėtų darbų ir niekaip pabaigti negaliu šiems metams labai daug pasižadėjau padaryti, tai žiūrėsiu kaip seksis
o jūs dirbkit dirbkit vis užsuksiu pažiūrėt - įkvėpimo pasisemt
visoms sėkmės ir ... nesušalkit
jau kaip smagu matyti tiek gražių darbelių stengiuosi pakomentuoti bloguose, tad čia pasireikšti nebeužtenka laiko
sveikos, visos naujai prisijungusios kaip smagu matyti, kad liga sėkmingai plinta
aš tai užsivertus krūva pradėtų darbų ir niekaip pabaigti negaliu šiems metams labai daug pasižadėjau padaryti, tai žiūrėsiu kaip seksis
o jūs dirbkit dirbkit vis užsuksiu pažiūrėt - įkvėpimo pasisemt
visoms sėkmės ir ... nesušalkit
Rodausi dar su vienu užmirštuoliu
Istorija mano tiklaraštyje http://mano-mazutis-...iai-kaunas.html
Gal kas jį netyčia buvo užmate ir susitikime rugpjūtį bet tik dabar sugebėjau pasirodyti
Blogumai vyksta su mano kompu arba internetu... Nesusitvarkau
Turiu naujiena parodyti, bet nezinau, ar jums bus imanoma darbeli paziureti... As savo bloge pati nematau nuotrauku... Jau ir komentarai, matau, yra... O as net negaliu paziureti, kaip ten viskas gavosi ir atrodo... nu zodziu... Tikiuosi, po kurio laiko, galesiu naudotis savo "namuciais"
Turiu naujiena parodyti, bet nezinau, ar jums bus imanoma darbeli paziureti... As savo bloge pati nematau nuotrauku... Jau ir komentarai, matau, yra... O as net negaliu paziureti, kaip ten viskas gavosi ir atrodo... nu zodziu... Tikiuosi, po kurio laiko, galesiu naudotis savo "namuciais"
Keli mano darbai, kuriuos kviečiu apžiūrėti (ir pakomentuoti, pakritikuoti) prieš įdedant dar darbelių
http://2012metunuota...irodom-vel.html
http://2012metunuota...irodom-vel.html
Aš stebiuos, kaip jūs iškenčiat su savo grožiais ir nepasirodot tiek ilgiausiai? Arba nedrįstat kelt po vieną skrebuką Aš tai va, iš kart, tik padarau ir jau nenukenčiu daugiau mano dienorašty
Nezinau... Man jau neviltis... Negaliu redaguoti savo blogo, negaliu niekam jokio komentaro parasyti, negaliu man adresuotu skaityti... Va, ir Puskio paskutiniu darbu neleidzia paziureti... Ar cia man vienai taip, ar ir daugiau kam nors yra problemu siandien apsilankant bloguose? As net uz atviruka negaliu pabalsuoti scrapping.lt organizuojamame konkurse... Kame cia problema... a
Tik supermamoj dar galiu pasireiksti, tai nors tiek gerai, nesijauciu atskirta visiskai...
Tik supermamoj dar galiu pasireiksti, tai nors tiek gerai, nesijauciu atskirta visiskai...
pas mane viskas veikia