Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Glide, tavo šitas su vaikiukais SUPERINIS thumbup.gif , o ir nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif
flooding, aš irgi bandžiau į scrapping.lt pakliūt, vakar jau patvirtino mane, o laukiau tai gal nepilną savaitę g.gif
dimming - labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2012 01 25, 16:44)
flooding, aš irgi bandžiau į scrapping.lt pakliūt, vakar jau patvirtino mane, o laukiau tai gal nepilną savaitę  g.gif

Keista g.gif Aš pasijungiau 19 dieną - patvirtino per porą valandų ar greičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2012 01 25, 14:44)
dimming, pagal taisykles konkursa reikia paleisti 1 menesio diena, taigi taip ir bandysiu padaryt, nes visai nebeturiu laiko...

Zinau smile.gif Tik labai smalsu ka sugalvosi? bigsmile.gif
Sekmes darbuose!
Papildyta:
Nojura, aciu smile.gif
Atsakyti
user posted image

blogedaugiau
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2012 01 24, 20:57)
Flooding, gal kartais patvirtinimo laiskas i junk nukeliavo? Nes tikrai viskas greitai ir automatiskai kiek pamenu vyksta

QUOTE(nojura @ 2012 01 25, 17:44)
flooding, aš irgi bandžiau į scrapping.lt pakliūt, vakar jau patvirtino mane, o laukiau tai gal nepilną savaitę  g.gif
dimming - labai gražu  smile.gif

Pagaliau ir mane patvirtino, laukiau daugiau nei parą ar dvi smile.gif Gal kažkas buvo sustreikavę smile.gif
Atsakyti
Turiu atviruka ax.gif Mano pirmasis atvirukas biggrin.gif
http://rimos-kaiyral...iesbutukas.html
Atsakyti
Amira, labai grazus atvirukas mirksiukas.gif visai neprisviles tas tavo pirmas blynas, iskepes kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amira4 @ 2012 01 26, 22:06)
Turiu atviruka  ax.gif  Mano pirmasis atvirukas  biggrin.gif
http://rimos-kaiyral...iesbutukas.html

O, koks fainas wub.gif Sėkmės konkurse.

Aš irgi turiu tokį blynuką blush2.gif
Atsakyti
ir as su savo keverzonemis blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Sveikos merginos,

Idedu pasirodyti viena is savo pirmuju blynu 4u.gif Vokelis pinigams smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina_S: 28 sausio 2012 - 00:56
Žiūriu daugiausia naujesnes skrebukės reiškiasi, reik tikėtis seniokių sniegai neušpustė smile.gif Sukurpiau ir aš dar vieną, tokiam rusaičių konkursui. Labai paprasta schemutė, gal kuri susigundysit smile.gif user posted image

Daugiau detalių mano dienorašty.
Atsakyti
alikante, pakomentavau bloge smile.gif

gal senbuves tiesiog i tema reciau uzsuka, bet kiek matau bloguose, skrebina po truputi, tik gal ne visada tokiais tempais kaip mes... kol dar ikarstis neatveses smile.gif
Atsakyti