Irma, nuostabus albumas Pakomentavau bloge
Aš rodau savo savaitgalio rezultatus. Tik reikia mokytis kaip juos nufotografuoti (dar ir fotiką reiktų keisti, nes telefonas geriau fotkina, nei fotikas o skeneris per mažas - A4 formato).
Diax, man labai patinka tavo skrebukai, tokie paprasti, mieli ir labai grazus... va kazkas panasaus sukas ir pas mane galvoje, tereikia igyvendint
Irma albumas labai grazus, nuotraukos nerealiai pasakiskos
Irma albumas labai grazus, nuotraukos nerealiai pasakiskos
Sveikos
Oi, kaip jūs čia šauniai prisidarbavot, blogus apibėgau daugmaž - jei kas kur komentarų neradot, tai skųskitės, nes pas mane kartais internetsa taip veikia - neleidžia nieko komentuot
Na, aš irgi turiu šį tą naujo
Labai gražu, bet man kažkodėl, kai noriu pažiūrėt tas didesnes foto, rašo, kad puslapis nerastas
Irma - be žodžių
Diax, pritariu Mamulei13 - tavo skrebukų stilius man toks mielas, toks paprastai žavus, kad ne pavydas (baltas baltutėlis) ima
Oi, kaip jūs čia šauniai prisidarbavot, blogus apibėgau daugmaž - jei kas kur komentarų neradot, tai skųskitės, nes pas mane kartais internetsa taip veikia - neleidžia nieko komentuot
Na, aš irgi turiu šį tą naujo
QUOTE(justess22 @ 2012 01 22, 19:06)
Labai gražu, bet man kažkodėl, kai noriu pažiūrėt tas didesnes foto, rašo, kad puslapis nerastas
Irma - be žodžių
Diax, pritariu Mamulei13 - tavo skrebukų stilius man toks mielas, toks paprastai žavus, kad ne pavydas (baltas baltutėlis) ima
QUOTE(justess22 @ 2012 01 23, 15:35)
Kai kurių merginų nuorodos blogai veikia. Bet puslapyje, kur išmeta klaidą, yra ir gera nuoroda. Justes darbelį pavyko vakar peržiūrėti, nors metė klaidą.
Beje, Justess22, vakar padariau atradimą Pasirodo esame bendravusios telefonu Žinosiu, kur "blato" ieškoti, kai verkiant ko nors prireiks
Ir ačiū už gražius žodžius mano darbeliams - tai įkvepia Skrebu pradėjau domėtis tik prieš keletą mėnesių, tai yra laiko augimui ir tobulėjimui
Smagu susilaukti tiek įvertinimų mano mini albumui
bet...vakar naktinedama, kada ikeliau i bloga visas nuotraukas, nuejau i lova su nuojauta kad kzks ne taip, kadangi neatitiko psl. Nr tiek kiek pagaminau ir tiek kiek ikeliau...pagalvojau kad gal neapsiskaiciauvau Si ryta supratau kad neikeliau vieno dvigubo skrebuko Taigi, pataisiau situacija...jei domina dar uzsukite i svecius...
bet...vakar naktinedama, kada ikeliau i bloga visas nuotraukas, nuejau i lova su nuojauta kad kzks ne taip, kadangi neatitiko psl. Nr tiek kiek pagaminau ir tiek kiek ikeliau...pagalvojau kad gal neapsiskaiciauvau Si ryta supratau kad neikeliau vieno dvigubo skrebuko Taigi, pataisiau situacija...jei domina dar uzsukite i svecius...
Diax,komentaras bloge :)kadangi toki turi
O siaip labai smagu visu jusu darbelius apziureti, jauciasi kazkoks autentiskumas, kiekviena savaip idomiai padarot
O siaip labai smagu visu jusu darbelius apziureti, jauciasi kazkoks autentiskumas, kiekviena savaip idomiai padarot
Labas vakaras, skaitinėju jus ir pastebėjau, kad jus ir scrapping.lt bendraujate, tad noriu pasiteirauti, kiek laiko užtrunka kol patvirtina registraciją? Vakar užsiregistravau, bet vis dar nepatvirtinta, ar normalu? Labai norisi spėti konkurse sudalyvauti.... Atsiprašau už šiokį tokį offtopiką
Flooding, gal kartais patvirtinimo laiskas i junk nukeliavo? Nes tikrai viskas greitai ir automatiskai kiek pamenu vyksta
dimming, pagal taisykles konkursa reikia paleisti 1 menesio diena, taigi taip ir bandysiu padaryt, nes visai nebeturiu laiko...