Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Irma, nuostabus albumas wub.gif Pakomentavau bloge smile.gif

Aš rodau savo savaitgalio rezultatus. Tik reikia mokytis kaip juos nufotografuoti (dar ir fotiką reiktų keisti, nes telefonas geriau fotkina, nei fotikas biggrin.gif o skeneris per mažas - A4 formato).

user posted image
Atsakyti
Diax, man labai patinka tavo skrebukai, tokie paprasti, mieli ir labai grazus... va kazkas panasaus sukas ir pas mane galvoje, tereikia igyvendint smile.gif
Irma albumas labai grazus, nuotraukos nerealiai pasakiskos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oi, kaip jūs čia šauniai prisidarbavot, blogus apibėgau daugmaž - jei kas kur komentarų neradot, tai skųskitės, nes pas mane kartais internetsa taip veikia - neleidžia nieko komentuot biggrin.gif

Na, aš irgi turiu šį tą naujo smile.gif

QUOTE(justess22 @ 2012 01 22, 19:06)
Aš šį kartą su atviruku  4u.gif

user posted image
didesnė foto čia

Nepamirškit sudalyvauti  scrapping.lt konkurse  mirksiukas.gif

Labai gražu, bet man kažkodėl, kai noriu pažiūrėt tas didesnes foto, rašo, kad puslapis nerastas blush2.gif

Irma - be žodžių wub.gif wub.gif wub.gif

Diax, pritariu Mamulei13 - tavo skrebukų stilius man toks mielas, toks paprastai žavus, kad ne pavydas (baltas baltutėlis) ima thumbup.gif
Atsakyti
Atrodo, kad neteisingai nuorodą įdėjau blush2.gif

user posted image
didesnė foto čia
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2012 01 23, 15:35)
Atrodo, kad neteisingai nuorodą įdėjau blush2.gif

user posted image
didesnė foto čia

Kai kurių merginų nuorodos blogai veikia. Bet puslapyje, kur išmeta klaidą, yra ir gera nuoroda. Justes darbelį pavyko vakar peržiūrėti, nors metė klaidą.

Beje, Justess22, vakar padariau atradimą thumbup.gif Pasirodo esame bendravusios telefonu blush2.gif biggrin.gif Žinosiu, kur "blato" ieškoti, kai verkiant ko nors prireiks blush2.gif biggrin.gif

Ir ačiū už gražius žodžius mano darbeliams - tai įkvepia wub.gif Skrebu pradėjau domėtis tik prieš keletą mėnesių, tai yra laiko augimui ir tobulėjimui 4u.gif
Atsakyti
Smagu susilaukti tiek įvertinimų mano mini albumui cool.gif

bet...vakar naktinedama, kada ikeliau i bloga visas nuotraukas, nuejau i lova su nuojauta kad kzks ne taip, kadangi neatitiko psl. Nr tiek kiek pagaminau ir tiek kiek ikeliau...pagalvojau kad gal neapsiskaiciauvau g.gif Si ryta supratau kad neikeliau vieno dvigubo skrebuko ax.gif Taigi, pataisiau situacija...jei domina dar uzsukite i svecius...
Atsakyti
Diax,komentaras bloge :)kadangi toki turi biggrin.gif

O siaip labai smagu visu jusu darbelius apziureti, jauciasi kazkoks autentiskumas, kiekviena savaip idomiai padarot smile.gif
Atsakyti
Stengiuosi turiningai pradeti metus ax.gif Iš arčiau - bloge
user posted image
Atsakyti
user posted image

nedaug , bet biskuti daugiau minimalizmas

PUSKI, kada bus konkursas? ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, skaitinėju jus ir pastebėjau, kad jus ir scrapping.lt bendraujate, tad noriu pasiteirauti, kiek laiko užtrunka kol patvirtina registraciją? blush2.gif Vakar užsiregistravau, bet vis dar nepatvirtinta, ar normalu? blush2.gif Labai norisi spėti konkurse sudalyvauti.... ax.gif Atsiprašau už šiokį tokį offtopiką blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Flooding, gal kartais patvirtinimo laiskas i junk nukeliavo? Nes tikrai viskas greitai ir automatiskai kiek pamenu vyksta
Atsakyti
dimming, pagal taisykles konkursa reikia paleisti 1 menesio diena, taigi taip ir bandysiu padaryt, nes visai nebeturiu laiko...
Atsakyti