Skiriasi gal kad elektrinis ir storesni kartona pramusa. O ar galima reguliuot tarpus tarp skyluciu. Nematytas aparaciukas. As kol kas esu labai patenkinta big bite
Sveikinu prisijungus dar vienąnaujokę. Taip pat sveikinu su pirmu skrebuku. Tu taip ryžtingai pradėjai, viens du ir yra. Aš kelis mėnesius dairiaus, kol išdrįsau, o paskui dar kelis mėn skrebinau tik mintyse
Irma, aš irgi susimąsčiau, kuom jis skiriasi nuo įprasto skylamušio?
Labai gražūs visų skrebukai ir visi kiti darbliai. Pažiūriu vis, akis palepinu.
Paskutinėmis dienomis, po poros nesėkmingų skrebukų, kurių net nedrįsau jums rodyti, kažkaip ūpas nukrito, vėl atrodo, kad nieko čia man gražaus nsigauna. Bet tikiuos greit atsigausiu. Dabar aš gimdau atvirukus vieną po kito, reik kada visus nupaveiksluot ir jum pasirodyt.
O žinot ką aš sugalvojau... Viename rusaičių skrebinimo bloge, yra tokia rubrika, kur kelios patyrusios skrebukės pakomentuoja, pakritikuoja kokį vieną darbelį. Man taip norėtųsį išsamios mano darbų/bo apžvalgos, patarimų, kritikos. Tikrai noriu tobulėti, o be kritikos, manau tai neįmanoma. Dažnai pastebiu, kad bloge ar čia, jūs visos taip talentingai randate kažką tokio, ką verta pagirti, o apie darbo trūkumus dažna nutylit. Pagalvokit, gal būtų galima kaip nors suorganizuoti tokį dalyką - rubriką, atskirą temą forume ar pan.
Sėkmės visoms
Irma, aš irgi susimąsčiau, kuom jis skiriasi nuo įprasto skylamušio?
Labai gražūs visų skrebukai ir visi kiti darbliai. Pažiūriu vis, akis palepinu.
Paskutinėmis dienomis, po poros nesėkmingų skrebukų, kurių net nedrįsau jums rodyti, kažkaip ūpas nukrito, vėl atrodo, kad nieko čia man gražaus nsigauna. Bet tikiuos greit atsigausiu. Dabar aš gimdau atvirukus vieną po kito, reik kada visus nupaveiksluot ir jum pasirodyt.
O žinot ką aš sugalvojau... Viename rusaičių skrebinimo bloge, yra tokia rubrika, kur kelios patyrusios skrebukės pakomentuoja, pakritikuoja kokį vieną darbelį. Man taip norėtųsį išsamios mano darbų/bo apžvalgos, patarimų, kritikos. Tikrai noriu tobulėti, o be kritikos, manau tai neįmanoma. Dažnai pastebiu, kad bloge ar čia, jūs visos taip talentingai randate kažką tokio, ką verta pagirti, o apie darbo trūkumus dažna nutylit. Pagalvokit, gal būtų galima kaip nors suorganizuoti tokį dalyką - rubriką, atskirą temą forume ar pan.
Sėkmės visoms
pritariu tau ,Alikante, man ir patiktu kritika is profiu, tai pats geriausias budas tobuleti
Nekomentuojam, nes neprašote.
Mes čia laikomės nerašytos taisyklės, išsakome savo nuomonę tik paprašius.
Visko čia buvo ... aš skrebinimo temoje jau 4 metai
O apie aparačiuką internete suradau, net pvz pilna ... Geras. Norėčiau ...
Sutinku, Sanrita, ir tikiu, kad visko čia galėjo būti. Ir nepasitenkinimo kritika, pykčiu už darbelio papeikimą ar panašiai. Aš pvz visada po savo darbais bloge parašau, kad laukiu komentarų, kritikos. Ir daugių daugiausiai gal 4 komentarai.
Bet kaip jau minėjau, jie visi tokie teigiami, pagiriamieji, ūpą skrebinti palaiko. Aš kalbu apie tokį, kuriame kelios patyrusios skrebukės išsamiai aptartų vieną ir tą patį darbą. Pradedant nuo shemos, spalvų, baigiant detalių aptarimu.
Sutinku, kad ne kiekviena ryžtųsi. Kas nenori, gali kritikos neprašyti. Mane ji paskatintų tobulėti ir mokytis, kitam tai gali būt kaip šaltas dušas, kitas žmogus ir skrebinti nebenorės. Bet jis greičiausiai ir neprašys tos kritikos. Na, tikiuos suprantat, ką turiu galvoje.
Velnias, kaip tik nerandu to blogo, kuriame ir yra tokia rubrikėlė.
Bet kaip jau minėjau, jie visi tokie teigiami, pagiriamieji, ūpą skrebinti palaiko. Aš kalbu apie tokį, kuriame kelios patyrusios skrebukės išsamiai aptartų vieną ir tą patį darbą. Pradedant nuo shemos, spalvų, baigiant detalių aptarimu.
Sutinku, kad ne kiekviena ryžtųsi. Kas nenori, gali kritikos neprašyti. Mane ji paskatintų tobulėti ir mokytis, kitam tai gali būt kaip šaltas dušas, kitas žmogus ir skrebinti nebenorės. Bet jis greičiausiai ir neprašys tos kritikos. Na, tikiuos suprantat, ką turiu galvoje.
Velnias, kaip tik nerandu to blogo, kuriame ir yra tokia rubrikėlė.
QUOTE(Sanrita @ 2012 01 17, 15:59)
Nekomentuojam, nes neprašote.
ehm...kad ta taisykle cia labai aiskiai parasyta- temos pirmam puslapy, pirmas paragrafas....
MINI TAISYKLES KOMENTARAMS
* Nekomentuojame/nekritikuojame darbų, nebent pati autorė pasiprašys patarimų
* Jei neturime ką gero pasakyti, geriau nesakom nieko
* Jei pamatome kažka gražaus, nepatingim pagirti, tai mus paskatins darbuotis ir tobulėti
teisingai Sanrita pasake...tos kurios cia buvo nuo temos pradzios pries daugel metu, mate visko ...dauguma nedalina konstruktyvios kritikos kadangi buna taip kad atseit prasosi kritikos bet labiau komplimentu ...
Musu ilgalaike patirtis taip pamoke
Bet jei nuosirdziai noretum isgirsti ivairaus plauko nuomone, ikeliant darbeli visad pridek: "Nepagailekit konstruktyvios kritikos". Be siu zodziu, as asmeniskai, patarimu nedalinu, kadangi buna taip kad pradzioj ju prasaisi, bet po X-laiko suvoki kad jau pasiekiai 'ta lygi 'ir ju daugiau nepageidauji. O jei ir toliau kritikuojam nezinant kad jauti kad pasiekiai 'ta lygi" butent tada vyksta tie nesusipratimai.
Skiriasi gal kad elektrinis ir storesni kartona pramusa. O ar galima reguliuot tarpus tarp skyluciu. Nematytas aparaciukas. As kol kas esu labai patenkinta big bite
You Tube video nemazai demonstruoja ta Binderie.
Kad as BigBite krokodila irgi turiu, bet jame (-) tame kad pramusa tik po viena skyle, o sis Binderie po dvi ir tiksliais tarpais kad man nereiketu po puslapi zymeti ties kur pramusti skyles kaip su krokodilu reiketu. Antra, "Binderie" (+) tai pajegumas storesnia medziaga pramusti.
Dar sis aparaciukas pramusa placiasnes skyles negu didziausias krokodilo. Binderie pramustom skylem pritaikyti tie stambesni 7gypsies ziedai...krokodilu pramustom skylem jie netilptu.
*tik viena pastaba, man labai keista buvo kad perkant aparata reikejo pirkti laida atskirai . Siaip jis ant baterku varo, bet man toks variantas nepatinka.
nu reiks youtb e paziurinet kas ten per zveris
sveikos, darbstuoles niu va parodysiu antraji savo blyniuka atnaujinau nedidele uzrasu knygele, labai pavargusiu virseliu antras blynas
Papildyta:
ziuriu dabar video is youtube ir svaikstu, nu taip fainai, noriu jau normalu koki skrebuka sukurpt... ir labai prasau jusu patarimo, nuo kokiu priemoniu isigijimo pirmiausiai man reiktu pradet? na kas butiniausia???
Papildyta:
ziuriu dabar video is youtube ir svaikstu, nu taip fainai, noriu jau normalu koki skrebuka sukurpt... ir labai prasau jusu patarimo, nuo kokiu priemoniu isigijimo pirmiausiai man reiktu pradet? na kas butiniausia???
as pradeciau nuo peiliuko, liniuotes, popieriaus, kliju. O dauguma detaliu galima pasidaryt paciai is ivairiausiu juosteliu, atraizu, sagu, tam tikrai nereikia nieko specialaus.
popieriaus tau reikes pradziai keliu lapu, vienspalvio, rastuoto. popieriu derink prie nuotrauku ar temos. nepatarciau pradziai rinktis ryskiu spalvu , geriau monochrominiai tarpusavyje derantys atspalviai ir rastai.
popieriaus tau reikes pradziai keliu lapu, vienspalvio, rastuoto. popieriu derink prie nuotrauku ar temos. nepatarciau pradziai rinktis ryskiu spalvu , geriau monochrominiai tarpusavyje derantys atspalviai ir rastai.
QUOTE(Mamule13 @ 2012 01 18, 16:40)
sveikos, darbstuoles niu va parodysiu antraji savo blyniuka atnaujinau nedidele uzrasu knygele, labai pavargusiu virseliu antras blynas
Papildyta:
Papildyta:
Tikrai, kad tavo darbeliai panasus i Art journaling.
O pradziai tai manau svarbiausia popierius, nes is jo gali daug pasidaryt, ji pasiplesyt, pakarpyt, isikirpt detales, susilankstyt geles ar ko tau reikia.
Kitas dalykas tai aisku klijai. Yra dabar net ir maximoj piestukiniu kliju nekenkianciu nuotraukom, arba dar labai patogu dvipuses juosteles
Kitas man svarbus dalykas, tai dazai, ju uztepus, pataskius skrebukas iskart gyvesnis pasidaro, bent jau mano akimis Puikiai tinka akriliniai dazai
Ir sagos, jos visad puikiai tinka, o ju gali prisirinkt visur
Toks butu mano pasirinkimas
Puskio puikusis "Dramblys" laimejo "Mainu rato" uzduoti su sagomis !!!
http://rimos-kaiyral...-ratas-nr2.html
Sveikinimukai!!!
Lauksim dabar naujos uzduoteles
http://rimos-kaiyral...-ratas-nr2.html
Sveikinimukai!!!
Lauksim dabar naujos uzduoteles
sveikinu,Puski