Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

mamule 13 jei nori susipazinti su skrebu ir gyveni Vilniuj, gali penktadieni atvaziuot i skrebukiu susitikima
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 01 17, 15:26)
mamule 13 jei nori susipazinti su skrebu ir gyveni Vilniuj, gali penktadieni atvaziuot i skrebukiu susitikima

labai, gaila, bet as is kauno... schmoll.gif
Atsakyti
tai tuo labiau nera ko gailetis, nes kaunietes susitinka dazniau nei vilnietes. prisijung prie www.scrapping.lt, ten yra tema apie susitikimus, sek naujienas ir tikrai sudalyvausi susitikimuose. ju metu dazniausiai yra skrebinama, tai ir su priemonem susipazinsi ir su procesu.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 01 17, 15:11)
Protingas sprendimas mirksiukas.gif  Neinvestuok daug pradzioj kol neisitikinai ar tave skrebinimas uzkabins. Bet...kada susergi skreblige, susergi nepagydomai  smile.gif
Yra 'dvieju rusiu' skrebinimo eiga: su spec. skrebui skirtom priemonem (kurios be kenksmingu rugsciu, ir tokiu budu neparuduos, kaip pavyz. laikrastis paruduoja ir veliau nuotraukom pakenkia);  ir kita rusis- skrebinimas bele kokiom priemonem (laikrasciais, tapetais, zurnalu iskarpom, ir pan.)
Tavo isvardintu priemoniu asortimentu labai tiktu ismeginti meniniu dienorasciu skreba. As kazka panasaus sulipdziau i eskizu sasiuvini cia. ir dar cia.
Sekmes!

aciu uz patarimus ir nuorodas 4u.gif vakar iki 3 nakties skaitinejau, ziurinejau apie skrebinima, tai snd pabandziau kai ka padaryt. tik foto kazko negaliu ikelt (turbut per mazai zinuciu pas mane)
radau sena foto 2004m su senais draugais, tai ja panaudojau, paprasta lapa languciais, lapa is savo senos uzrasu knygeles tu metu, plauku gumeles papuosimus(katinukus smile.gif ) ta vasara juos tikrai nesiojau, nzn kodel iki dabar juos laikiau lotuliukas.gif ,kelias skiautes is zurnalo, kortele, keleta saguciu........ nu zodziu pasiziuriu i ta skrebuka ir tiek daug prisiminimu biggrin.gif
Atsakyti
toks ir yra tikslas viso sito uzsiemimo, issaugoti prisiminimus, ir man atrodo tu puikiai pradedi. jei turi kokia foto galerija, gali cia ikelti nuoroda i ja, kad galima butu pziureti nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 01 17, 16:49)
toks ir yra tikslas viso sito uzsiemimo, issaugoti prisiminimus, ir man atrodo tu puikiai pradedi. jei turi kokia foto galerija, gali cia ikelti nuoroda i ja, kad galima butu pziureti nuotraukas

per siandien diena tikrai kanors sugalvosiu, kaip cia parodyti jums ta savo skrebuka g.gif
Atsakyti
My Webpage na va pavyko ideti atrodo, tikiuosi matot thumbup.gif neinvestuota nei 1lt, pimasis mano skrebukas.... tikiuosi ne paskutinis, laukiu jusu nuomoniu ar yra vilties man... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamule13: 17 sausio 2012 - 16:28
puiku thumbup.gif vat butent tas stilius kur tau Irma uzrode kur tuos kaip zurnalus daro.
Atsakyti
Mamule13, tikrai puikus startas thumbup.gif

O kiek daug gražių darbelių pasipylė, kol manęs nebuvo wub.gif

Vieną smulkų greitą darbelį atsinešiau ir aš.
Atsakyti
oij aciu lotuliukas.gif
Diax labai mielas ir siltas darbelis... greit jauciu ir man taip pavyks
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 01 17, 09:25)
My Webpage na va pavyko ideti atrodo, tikiuosi matot  thumbup.gif  neinvestuota nei 1lt, pimasis mano skrebukas.... tikiuosi ne paskutinis, laukiu jusu nuomoniu ar yra vilties man...   tongue.gif

taip taip...cia tikras meninio dienorascio skrebukas thumbup.gif Gera pradzia!

Mano keliones albumas jau 75% suskrebintas assa.gif ...jau net 6 dvigubi (!) 20cm x 20cm skrebukai gatavi, ir taip pat pagaminau albumo virseli, audiniu aptraukiau, siuvinejau, suvau...iki paryciu jau 3 paras nemiegojau blink.gif siandien vos ant koju stoviu...

Siandien gavau nauja aparaciuka 7gypsies firmos "Binderie" kuris ismusa skyles ziedeliams. Ismeginsiu siam naujam albumui.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 17 sausio 2012 - 17:57
Irma, o kuom jis skiriasi nuo įprasto skylamūšio ? Gali atsakyti pamiegojus hihihi.gif
Papildyta:
Kaip laukiu tavo kelionių albumo ......... thumbup.gif
Atsakyti