Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 01 13, 13:03)
Įkėliau dar kelis darbelius čia  4u.gif
Ir dar keli iš seniau, nes nuorodos nebuvau įdėjus čia  4u.gif

pakomentavau bloge mirksiukas.gif

siandien Dolovijoj pora skylamusiu paemiau

user posted image

gelyte, maza, bet labai fainiai atrodo ant popieriaus spausta - beveik 6lt

ir dar viena toki kvadratini su rasteliu, tik parodyt dabar neiseis - beveik 16lt

Papildyta:
ir Timari dar paemiau raidziu kartoniniu , 4lt, nes 50% akcija ir sidabrines spavos lipdukai snaiges, besmegeniai , po 0.99cnt.

kaledinems dekorac. 50% nuolaida
Atsakyti
Priminimas - dar yra grazi dienele pabaigti ir ikelti darbeli su sagomis zaidimui "Mainu ratas" mirksiukas.gif
http://rimos-kaiyral...-ratas-nr2.html

Paskutinem dienom nebuvo kaip prisesti prie kompo, niekam jokiu graziu zodziu nerasiau, o darbu tiek daug nauju pasirode... Jauciuosi kalta 4u.gif Juo labiau, kad apie mano darbelius tiek graziu atsiliepimu sulaukiau, aciukas smile.gif
Siandien paskaitinejau, ir negaliu patiketi, kad paskutiniai mano darbai sulauke tiek demesio... Man jie tokie paprastuciai, kazkaip jokio didelio "meno" juose lyg ir nera... Bet kartais zavi ir paprastumas, su tuo sutinku. Ir kartais jausmas - "va taip ir as galeciau... " aki uzkabina ir tampa darbas patraukliu ir priimtinu rolleyes.gif

Radau nauja puslapiuka, kur organizuojami skrebuku konkursai. Bent jau dvi pirmosios uzduotys labai spalvingos bigsmile.gif Yra ten daug visokiu nurodymu, galvosukiu... Uzsukit paziureti mirksiukas.gif
http://csicolorstori...ation.ning.com/

Gero savaitgalio!!!
Atsakyti
Radau nauja puslapiuka, kur organizuojami skrebuku konkursai. Bent jau dvi pirmosios uzduotys labai spalvingos  Yra ten daug visokiu nurodymu, galvosukiu... Uzsukit paziureti 
http://csicolorstori...ation.ning.com/

Jau virs savaites laukeme visos JAV forume 'reveal date" 6-tos. Labai norejau sudalyvauti...Manau pakankamai daug pasirinkimu duoda kaip interpretuoti tema thumbup.gif Tik rodos niekur nespeju ax.gif
Atsakyti
Pavėlavau į scrapping.lt konkursą verysad.gif
Nu kaip buvau įsistikinusi, kad dar turiu dieną laiko cray.gif cray.gif

čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 14 sausio 2012 - 16:22
Sanrita, idomus darbas. ir kaip sakai jei be priemoniu skrebiniu, tai is vis super. spalvos, visas tas ispaisymas, super, gaila kad nespejai i konkursa.

as atnesu viena vasariska. vis dar neturiu zieminiu nuotrauku.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amira4 @ 2012 01 14, 04:14)
Priminimas - dar yra grazi dienele pabaigti ir ikelti darbeli su sagomis zaidimui "Mainu ratas"  mirksiukas.gif
Ech, kaip gaila, žiūriu, kad nespėsiu tam kartui... verysad.gif Beveik sudėliotas visas skrebukas ant stalo guli, bet viską sudėti į krūvą, užrašys ir aprašymą įtaisyti, nu kaip nėr tam kartui laiko... baisu... verysad.gif
Atsakyti
Jau turime visus darbelius, kurie dalyvauja žaidime Mainų ratas

Balsavimas prasideda sausio 15 dieną nuo 12 val ir tęsiasi iki sausio 17 dienos 24 val ( Lietuvos laiku ).

Savo balsą prašome palikti komentarų skiltyje

Sėkmės dalyviams !!!

p.s. sushi liudną pranešimą dabar pastebėjau... Labai nenusimink, bus dar tų konkursų mirksiukas.gif Svarbiausia, kad darbelį pabaigsi, ir turėsi dar vieną gražų prisiminimą. Tikiuosi kai pabaigsi jį, parodysi ir mums smile.gif
Papildyta:
Pamiršau įkelti nuorodą, kur vyksta balsavimas doh.gif

Atsakyti
Šį kartą ir aš ne basomis biggrin.gif
user posted image

Daugiau bloge
Atsakyti
dalyvauju Amiros rekomenduotam bloge
Atsakyti
Ir aš su dar vienu skrebuku
user posted image
Atsakyti
kokie grazus skrebukai, niu jus saunuoles visos 4u.gif ziuri ir akys raibsta, taip knieti kazka paciai pameginti g.gif o cia stipriai uzkreciama liga, sakykyt? ir ka galima butu panaudoti? kokias priemones, neinvestuojant visai pinigeliu? man atrodo, gal laikrascio skiaute, sasiuvinio lapas, raides iskirptos is zurnalu, origami lankstinukai, ir dar kt.... ar tiktu? noriu save isbandyti, kaip cia man sektusi, o kaip pabandymui kolkas nenoriu pinigu leist.... tai patarkit, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 01 17, 04:31)
kokie grazus skrebukai, niu jus saunuoles visos  4u.gif  ziuri ir akys raibsta, taip knieti kazka paciai pameginti  g.gif  o cia stipriai uzkreciama liga, sakykyt? ir ka galima butu panaudoti? kokias priemones, neinvestuojant visai pinigeliu? man atrodo, gal laikrascio skiaute, sasiuvinio lapas, raides iskirptos is zurnalu, origami lankstinukai, ir dar kt.... ar tiktu? noriu save isbandyti, kaip cia man sektusi, o kaip pabandymui kolkas nenoriu pinigu leist.... tai patarkit, aciu  4u.gif

Protingas sprendimas mirksiukas.gif Neinvestuok daug pradzioj kol neisitikinai ar tave skrebinimas uzkabins. Bet...kada susergi skreblige, susergi nepagydomai smile.gif
Yra 'dvieju rusiu' skrebinimo eiga: su spec. skrebui skirtom priemonem (kurios be kenksmingu rugsciu, ir tokiu budu neparuduos, kaip pavyz. laikrastis paruduoja ir veliau nuotraukom pakenkia); ir kita rusis- skrebinimas bele kokiom priemonem (laikrasciais, tapetais, zurnalu iskarpom, ir pan.)
Tavo isvardintu priemoniu asortimentu labai tiktu ismeginti meniniu dienorasciu skreba. As kazka panasaus sulipdziau i eskizu sasiuvini cia. ir dar cia.
Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 17 sausio 2012 - 14:17