nuostabus skrebukas Sushi
Merginos ir vaikinai, kviečiu dalyvauti naujame "Mainų Ratas" žaidime!
Daugiau mano bloge!
Daugiau mano bloge!
QUOTE(lotta23 @ 2011 11 22, 20:15)
Daugiau mano bloge!
Daugiau mano bloge!
Let's Get the party started!!!!
QUOTE(lotta23 @ 2011 11 23, 04:15)
Daugiau mano bloge!
Daugiau mano bloge!
reikejo parodyti viliojancio prizo kamputi ir siaip paplatinti labiau juk labai daug nedrasiu naujokiu yra kurios nori , bet nedrysta
Naujokes! Prašome nieko nebijoti! Ir jungtis į ratelį!!!
SUSHI ir Katu: Nzn ar svenciate, bet 'Happy Thanksgiving!"
Pirma karta iskepiau 'padekos dienai' kalakuta ir patiekalus - viena be pagalbos siais metais
Pirma karta iskepiau 'padekos dienai' kalakuta ir patiekalus - viena be pagalbos siais metais
Aš Sol labai gražūs, ypač tas antrasis!
Irma ir kaip sekėsi kepimas?
Aš pernai kaledoms kalakuta kepiau!
O apie padejimus virtuvėje, tai man geriau vienai ten būt. Žinau kas kaip. aš savo vyrą kartais sveciu namie vadinu. Kartais iesko nebutu dalyku
Oi ir ryt dar black friday, nors čia uk ir neegzistuoja tai! O galetu...
Irma ir kaip sekėsi kepimas?
Aš pernai kaledoms kalakuta kepiau!
O apie padejimus virtuvėje, tai man geriau vienai ten būt. Žinau kas kaip. aš savo vyrą kartais sveciu namie vadinu. Kartais iesko nebutu dalyku
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 11 24, 14:47)
SUSHI ir Katu: Nzn ar svenciate, bet 'Happy Thanksgiving!"
Ačiuks, tave irgi Pirma karta iskepiau 'padekos dienai' kalakuta ir patiekalus - viena be pagalbos siais metais
Mes jau po kalakuto. Važiavom pas anytą, valgėm jos tradicinį troškintą kalakutą skanumėlis...
QUOTE(lotta23 @ 2011 11 24, 18:47)
Žinok, nieko realiai gero per tą Black Friday - dirbtinai kainas sukelia, o paskui nuolaidą padaro, kas gaunasi vos ne brangiau, nei realiai to daikto kaina prieš gerą savaitę... Tiesiog reklaminis triukas ir gerai išpūstas reikalas...
Šauniai darbuojatės Kieno radau bloguose, pakomentavau ten, na, o spec. Assol - šie tavo atvirukai tokie Kalėdiškai džiaugsmingi
Amerikoniukes - su thanksgiving!
Amerikoniukes - su thanksgiving!
Sveikutės
Jei jau kalba pasisuko truputį off topic, pabandysiu ir aš įsiterpti, nes nežinau kur kreiptis patarimo Į naujokių temą dar bjau lįsti, nes nežinau kaip man seksis skrebinti (jei nieko nesigaus, trūks kantrybė ir pažinodama save galiu teigti, kad mesiu šį reikalą nors skrebinimas mane labai žavi ir skrebligės požymių jau nemažai yra - pirmas požymis, prisipirkta priemonių ir nuslėpta nuo vyro, kad iš vis prikta, o tuo labiau už kokią sumą o ten tik minimalus krepšiukas )
1. Nusipirkau tokius klijukus. Jie bus tinkami karoliukų, juostelių paklijavimui? Cardstock poprieriukus klijuoti šitais klijais, lipnia juostele ar galima paprastais klijais (tvarkysiu sūnelio albumiuką)?
2. Ir svarbiausias man klausimas. Įrašus dažniausiai štampuojate? Ar kažkokiais kitais būdais užrašote (nekalbant apie lipdukus). Tikiuosi savininkės nesupyks, jei jų darbelius kaip pavyzdžius pateiksiu
Šiame skrebuke raidelės atspausdintos kompiuteriu ant popieriaus, iškirpta ir priklijuota?
O kokiais būdais čia užrašyta? Štampukai? Pvz. ant nuotraukos su kavos puodeliu ir užrašas "Kaip man to reikia"
"Kuriant aš išreiškiu save...."
Jei jau kalba pasisuko truputį off topic, pabandysiu ir aš įsiterpti, nes nežinau kur kreiptis patarimo Į naujokių temą dar bjau lįsti, nes nežinau kaip man seksis skrebinti (jei nieko nesigaus, trūks kantrybė ir pažinodama save galiu teigti, kad mesiu šį reikalą nors skrebinimas mane labai žavi ir skrebligės požymių jau nemažai yra - pirmas požymis, prisipirkta priemonių ir nuslėpta nuo vyro, kad iš vis prikta, o tuo labiau už kokią sumą o ten tik minimalus krepšiukas )
1. Nusipirkau tokius klijukus. Jie bus tinkami karoliukų, juostelių paklijavimui? Cardstock poprieriukus klijuoti šitais klijais, lipnia juostele ar galima paprastais klijais (tvarkysiu sūnelio albumiuką)?
2. Ir svarbiausias man klausimas. Įrašus dažniausiai štampuojate? Ar kažkokiais kitais būdais užrašote (nekalbant apie lipdukus). Tikiuosi savininkės nesupyks, jei jų darbelius kaip pavyzdžius pateiksiu
Šiame skrebuke raidelės atspausdintos kompiuteriu ant popieriaus, iškirpta ir priklijuota?
O kokiais būdais čia užrašyta? Štampukai? Pvz. ant nuotraukos su kavos puodeliu ir užrašas "Kaip man to reikia"
"Kuriant aš išreiškiu save...."