Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

QUOTE(dimming @ 2012 01 11, 15:47)
Irma, ar skrebini? :)pasigedau nauju darbeliu smile.gif

Kad dabar sportuoju sporto klube su tokiu paciu uzsidegimu kaip anksciau skrebindavau biggrin.gif Viskam nerandu laiko ax.gif
O jei ilgesne istorija papasakoti, tai savaite atostogavome kurorte, po atostogu 1,5 sav. pagavau gripa, po to 1 sav. redagavau uzsakymui kelis simtus nuotrauku kurios mane laaaabai ikvepia skrebinti, o tik siandien jas atsiemiau.
Tad neauzilgo bus keliones mini albumas ir skrebukai pasipils. Manau ilgai jus kankinsiu su siu atostogu nuotraukomis biggrin.gif
Atsakyti
Laukiam, Irma, tavo skrebuk. Aš irgi jų jau pasigedau. Kažkaip keista buvo tavęs tiek ilgai nematyt, tiksliau tavo naujų darbų.

Sutinku su tavim, Puski, kad kas dabar atrodo paprasta smulkmena, vėliau primins didelius širdžiai dalykus.

Iš dalies aš labai laukiu, kada mano mažoji paaugs, vaikščios, pradės kalbėt. Įvairesnių skrebukų bus. Nes dabar skrebinu net ir tokias nuotraukas, kur ji nieko nedaro, tik žiūri, miega. O kartais taip noris kažko įvairesnio smile.gif
Atsakyti
Alikante, kur ziuri ir miega manau irgi fainos nuotraukos smile.gif Viskas nuo poziurio ir pateikimo priklauso. Augs mergaite, augs ir tavo skrebukai smile.gif))

Va, as sunkiai isivaizduoju, kad greitai irgi turesiu papildoma skrebuku "kaltininka" - bet jauciu skrebinsiu viska:ir miega, ir zvilgsni, ir grimasas, ir lupytes "patempima" pries verkiant -jei tik upas nepraeis biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

si karta atnesu tik uzuomina. visa darbeli pamatysite bloge. su juo dalyvauju mainu rate biggrin.gif
Atsakyti
pastebejau kad vartojat termina 'lifting" ir viena bloga radau kur konkursai pagal tai

cia dabar madinga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 12 sausio 2012 - 12:58
dimming, as nezinau ar tai madinga, bet man atrodo, kad tai daznai skatina merginas nebijoti kopijuoti ir gaminti skrebukus pagal patinkancius pavyzdzius.
Atsakyti
ader, pakomentavau skrebuka bloge-tikrai fainas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 12 sausio 2012 - 13:19
Kiek daug graziu nauju darbeliu su idomiom idejom!!! As su inzineriniu rodausi, paprastas ir vaikiskas, bet ot... Emiau ir padariau smile.gifsmile.gifsmile.gif
http://rimos-kaiyral...na-raudona.html
Atsakyti
dimming manau, liftinimas tas pats, kas schemu naudojimas, bent jau daugeliu atveju, nes buna tiesiog labai patinka darbelis, jo schema, kaip ir tiesiog schema kazkokiam konkursiniam ar panasiai, tai ir darai pagal ja smile.gif
Kitas variantas mokiniesi, kartoji tai ka dare originalo autorius ir taip isbandai naujas technikas, spalvu kombinacijas.

Atnesu vakar vakare padaryta darbeli. rasit cia mirksiukas.gif
Atsakyti
JOY, silver and spats...

skrebinam, skrebinam smile.gif kol galim lotuliukas.gif
Atsakyti
Įkėliau dar kelis darbelius čia 4u.gif
Ir dar keli iš seniau, nes nuorodos nebuvau įdėjus čia 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug nauju skrebintoju thumbup.gif
Saunu, kad darbuojates smile.gif

Tik kai skrebukuose veidai retusuoti... nu, kazkaip man labai baisiai ziurisi
Atsakyti