Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

QUOTE(Amira4 @ 2012 01 10, 19:42)
Turiu dar viena darbeli
http://rimos-kaiyral...ar-nesalta.html
Ir dar viena baigineju, gal rytoj ikelsiu  smile.gif
Man tokia banga uzejo... popieriuku nepaleidziu...  lotuliukas.gif

Gal kartais laukiesi cool.gif rolleyes.gif Superinis paskutinis thumbup.gif
Atsakyti

Cia keliu fotoalbuma, cia toks primityvus ir be nuotrauku viduje

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2012 01 10, 22:37)
Gal kartais laukiesi cool.gif  rolleyes.gif  Superinis paskutinis thumbup.gif

ta pati pagalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Štai dar vienas. Tikiuos nepabodau jums dar. Daugiau foto čia.
Atsakyti
Taip, bus leliukas netrukus nestuke.gif Dar dirbu, bet jau tuoj namuose galesiu pabuti daugiau... Dar kelis darbelius padarysiu, o paskui bus matyti... Gal mano rankos bus uzimtos labai. Todel dabar skubu megautis laisvomis minutemis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amira4 @ 2012 01 11, 12:22)
Taip, bus leliukas netrukus  nestuke.gif  Dar dirbu, bet jau tuoj namuose galesiu pabuti daugiau... Dar kelis darbelius padarysiu, o paskui bus matyti... Gal mano rankos bus uzimtos labai. Todel dabar skubu megautis laisvomis minutemis  biggrin.gif

thumbup.gif Valio sveikinu 4u.gif Neštumas labai skatina kūrybiškumą, čia jau taisyklė bigsmile.gif

Vietoj nėštumo testo žinočiau kad jau užkibo jei pradėčiau intensyviai skrebinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 11 sausio 2012 - 11:43
kol kas trumpai, o vakare eisiu pasikuisti po blogus, nes naujų skrebukų visas milijonas pas jus atsirado thumbup.gif

tai ką, ir aš atsinešu vieną į tą milijoną biggrin.gif

user posted image

daugiau - tradiciškai bloge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 11 sausio 2012 - 14:36
Man tai vis smagu uzsukus, kad tokia gyva tema sita smile.gif vos speju ziuret, tai turiu ka veikt smile.gif)))

Amira4 sveikinimai su laukimu!!!!

QUOTE(Glidė @ 2012 01 11, 12:42)
Vietoj nėštumo testo žinočiau kad jau užkibo jei pradėčiau intensyviai skrebinti lotuliukas.gif

Pagalvojau, kad jei man taip pasireikstu, tai kazki kiek as priskrebinciau smile.gif))) Nes nesu is ilgai deliojanciu, tai turetu but smagu dar daugiau smile.gif))

O va kad nesedziu vietoj turiu irodymu, uzsukit i svecius smile.gif

P.s. nesuprantu kaip ikelto foto, is niekur man neleidzia, is ivairiu galeriju bandziau ir is blofo, ir facebooko, ir raso vis kad man negalima.... nesamone kazkokia...
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2012 01 11, 18:50)
O va kad nesedziu vietoj turiu irodymu,  uzsukit i svecius smile.gif

Nu nerealus skrebukas lotuliukas.gif man kazkaip net zymiai labiau vykes uz ta pavyzdi, nuo kurio liftinai thumbup.gif
Atsakyti
O va kad nesedziu vietoj turiu irodymu, uzsukit i svecius

Pastebejau is pastaruju keliu tavo skrebuku kad prisijaukinai kaimyniu lenkiu stiliu smile.gif
Tas nuo kurio liftinai- Ana Marijos - buvo mano favorituose is pirmo zvilgsnio wub.gif . Tavo kopija labai daili thumbup.gif . Manau nesvarbu is kieno 'pasiskolinam' liftinant skrebukus... juk svarbiau kad patyriame malonuma skrebinant, bei dar viena nuotrauka/momentas iamzintas musu seimos albumuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 11 sausio 2012 - 18:32
Irma, ar skrebini? :)pasigedau nauju darbeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2012 01 11, 19:00)
Nu nerealus skrebukas  lotuliukas.gif  man kazkaip net zymiai labiau vykes uz ta pavyzdi, nuo kurio liftinai  thumbup.gif

Dekui dekui!!! ax.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 01 11, 19:31)
Pastebejau is pastaruju keliu tavo skrebuku kad prisijaukinai kaimyniu lenkiu stiliu  smile.gif
Tas nuo kurio liftinai- Ana Marijos - buvo mano favorituose is pirmo zvilgsnio  wub.gif  . Tavo kopija labai daili  thumbup.gif . Manau nesvarbu is kieno 'pasiskolinam' liftinant skrebukus... juk svarbiau kad patyriame malonuma skrebinant, bei dar viena nuotrauka/momentas iamzintas musu seimos albumuose.

as matyt nesugebu apsistot ties vienu dalyku, per daug impulsyvi esu, dabar beprotiskai patinka lenkaiciu darbai, ypac tos pacios Ana Maijos ar mamkaa_ . Beskrebindama tokius darbelius jau2iuosi kaip niekad gerai, o tuo paciu iamzinu akimirkas, kaip ir minejai. Nezinia kiek tai tesis, bet dabar tuo megaujuosi. Va ir dabar padariau nauja darbeli. Visai netiketai netgi, nes atejau i savo skrebinimo "studija" ir radau Nojaus "patobulinta" lapa ant stalo, o i siuksliu deze ismestus flomasterius, tai kaip tokio ivykio neuzfiksuot? Kad ir kazkokia maza nesamone, bet manau ji man veliau primins kiek jis krezdavo sunybiu smile.gif Ryt pasistengsiu nufotografuot ir ikelti smile.gif
Atsakyti