Ignac fainuoles atvirutes man tai pirmos dvi labai patiko.
vakarykstis skrebukas
Visus sveikinu su Naujaisiais!
Štai ir pirmieji mano daryti skrebukai, kitą savaitę dar papildysiu
Viena pastabėlė: visi skrebukai yra tiesūs, detalės lygiai priklijuotos, tik nuotraukos labai nevykusios, teko apkarpyti
Kritikos nebijau, jei tik netingit, komentuokit Būsiu dėkinga už pastabas (nors, manau, kad vėlesniuose savo darbeliuose labai patobulėjau, nes jie man daug labiau patinka )
Viena pastabėlė: visi skrebukai yra tiesūs, detalės lygiai priklijuotos, tik nuotraukos labai nevykusios, teko apkarpyti
Kritikos nebijau, jei tik netingit, komentuokit Būsiu dėkinga už pastabas (nors, manau, kad vėlesniuose savo darbeliuose labai patobulėjau, nes jie man daug labiau patinka )
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 01 05, 08:17)
Visus sveikinu su Naujaisiais!
pakomentavau bloge
užsukau pagirt darbelių, bet žiūriu, kad tiek daug čia to gėrio, kad visus sunku ir atskirai pagirt.
ignac, simpatiški atvirukai,
ader fainas skrebukas Gal mainų rate su juo dalyvausi?
tishka, labai patiko tavo užrašinė.
ignac, simpatiški atvirukai,
ader fainas skrebukas Gal mainų rate su juo dalyvausi?
tishka, labai patiko tavo užrašinė.
Tishka, grazi uzrasine
Sveikos merginos
Labai jau gražūs jūsų darbeliukai
O aš tikrai neskrebinsiu, todėl gal jums reikia tokių daiktelių skylutes papuošti?
jei domina, rašykit į AŽ. Rinkinuką atsisiunčiau iš Danijos.
Labai jau gražūs jūsų darbeliukai
O aš tikrai neskrebinsiu, todėl gal jums reikia tokių daiktelių skylutes papuošti?
jei domina, rašykit į AŽ. Rinkinuką atsisiunčiau iš Danijos.
viena diena darbelis