Sveikinu visas skrebukes (-us) su Naujais Metais! Linkiu kad kurybiskumas niekad neisblestu is jusu sirdies bei ranku!
Rodos kad as busiu pirma su nauju 2012m. skrebuku (Nors oficialiai tai paskutinis mano 2011 m. skrebukas )
Reportazinio 'journaling' zanros bet atliktu tradicinio skrebo stilium; Dvigubas A4 formato.
Daugiau vaizdu is arciau cia.
Rodos kad as busiu pirma su nauju 2012m. skrebuku (Nors oficialiai tai paskutinis mano 2011 m. skrebukas )
Reportazinio 'journaling' zanros bet atliktu tradicinio skrebo stilium; Dvigubas A4 formato.
Daugiau vaizdu is arciau cia.
sveikos brangiosios. pirma karta sveikinuosi siais metais ir nesu dar karsta vasaros prisiminima. pazadu pasidaryti kaledines nuotraukas ir kita karta pasirodyti su ziemisku skrebuku. skrebinti labai pasiilgau, tai siryta buo tikra aitgaiva, valandele paskirti popieriukams.
didesnė foto čia
Mano praeitų metų albumiukas
Irma, pakomentavau blog'e - nesikartosiu
Ader, koks vasarinis šviežias skrebukas
Sveikutes! Turiu nauja darbeli, dalyvausiu viename konkurse... Tekstukas bloge dar nesurasytas, iki vakaro pasistengsiu tai padaryti. Tuomet pakomentuosiu ir jusu visu darbelius, labai nemazai ju atsirado paskutinem dienom
http://rimos-kaiyralaiko.blogspot.com/
http://rimos-kaiyralaiko.blogspot.com/
Sveiki, su naujais visus!!!
Dar tik antra diena, o jau tiek darbeliu!!!! Nebloga pradzia, taip ir toliau!!!
Amiros4 darbelis vel man istrigo, tuoj tapsiu fane didele, tavo darbu, nezinau kodel, bet jie mane zavi, tokie elementarus, bet ir tuo paciu isskirtiniai, zodziu labai!!! O sitam naujam darbeli ir spalvos nerealios!!!
uzsirasiau, vos nepamirsau, kad norejau paviesti pas save i svecius apziureti, mano siu metu darbeli ir du praeitu metu paprastucius
Dar tik antra diena, o jau tiek darbeliu!!!! Nebloga pradzia, taip ir toliau!!!
Amiros4 darbelis vel man istrigo, tuoj tapsiu fane didele, tavo darbu, nezinau kodel, bet jie mane zavi, tokie elementarus, bet ir tuo paciu isskirtiniai, zodziu labai!!! O sitam naujam darbeli ir spalvos nerealios!!!
uzsirasiau, vos nepamirsau, kad norejau paviesti pas save i svecius apziureti, mano siu metu darbeli ir du praeitu metu paprastucius
Su Naujai Metais! Visu darbai labai grazus, stengiausi pakomentuoti blog'uose. Na, o as atnesu tik kelis atvirukus is praeitu metu, kai kam galbut kai kurie jau matyti.
Ignac, man paskutinis nematytas.Labai patiko!
QUOTE(dimming @ 2012 01 02, 22:56)
Ignac, man paskutinis nematytas.Labai patiko!
Taip taip, as irgi noriu pagirt Ignac, labai grazios atvirutes