Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

As sol, Glide, labai grazus ir ikvepiantys darbeliai smile.gif As tai vis stebiuosi kai kuriu kurybiniais tempais, mergytes-saunuolytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas skrebukes (-us) su Naujais Metais! Linkiu kad kurybiskumas niekad neisblestu is jusu sirdies bei ranku!

Rodos kad as busiu pirma su nauju 2012m. skrebuku smile.gif (Nors oficialiai tai paskutinis mano 2011 m. skrebukas ax.gif )
Reportazinio 'journaling' zanros bet atliktu tradicinio skrebo stilium; Dvigubas A4 formato.

Daugiau vaizdu is arciau cia.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 01 sausio 2012 - 08:21
user posted image
Su Naujais, kūrybingosios skrebukės smile.gif

user posted image

atvirutė vestuvėms, na ir keletas atvirukų, kurių net nededu. Tik šitą, kad visai ne tuščiai... tik nemoku gražiai nufotografuot...
Atsakyti
sveikos brangiosios. pirma karta sveikinuosi siais metais ir nesu dar karsta vasaros prisiminima. pazadu pasidaryti kaledines nuotraukas ir kita karta pasirodyti su ziemisku skrebuku. skrebinti labai pasiilgau, tai siryta buo tikra aitgaiva, valandele paskirti popieriukams. smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
didesnė foto čia

Mano praeitų metų albumiukas ax.gif

Irma, pakomentavau blog'e - nesikartosiu ax.gif

Ader, koks vasarinis šviežias skrebukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes! Turiu nauja darbeli, dalyvausiu viename konkurse... Tekstukas bloge dar nesurasytas, iki vakaro pasistengsiu tai padaryti. Tuomet pakomentuosiu ir jusu visu darbelius, labai nemazai ju atsirado paskutinem dienom bigsmile.gif

http://rimos-kaiyralaiko.blogspot.com/
Atsakyti

ir vel konkursinis smile.gif nes tai labiausiai motyvuoja

einu lankyti jusu blogu-ten ir pakomentuosiu ax.gif
Atsakyti
Sveiki, su naujais visus!!! thumbup.gif
Dar tik antra diena, o jau tiek darbeliu!!!! Nebloga pradzia, taip ir toliau!!!
Amiros4 darbelis vel man istrigo, tuoj tapsiu fane didele, tavo darbu, nezinau kodel, bet jie mane zavi, tokie elementarus, bet ir tuo paciu isskirtiniai, zodziu labai!!! O sitam naujam darbeli ir spalvos nerealios!!!

uzsirasiau, vos nepamirsau, kad norejau paviesti pas save i svecius apziureti, mano siu metu darbeli ir du praeitu metu paprastucius smile.gif
Atsakyti
dvieju spalvu konkursas
Atsakyti
Su Naujai Metais! Visu darbai labai grazus, stengiausi pakomentuoti blog'uose. smile.gif Na, o as atnesu tik kelis atvirukus is praeitu metu, kai kam galbut kai kurie jau matyti.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ignac, man paskutinis nematytas.Labai patiko! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2012 01 02, 22:56)
Ignac, man paskutinis nematytas.Labai patiko! smile.gif

Taip taip, as irgi noriu pagirt Ignac, labai grazios atvirutes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tishka: 03 sausio 2012 - 10:23