aciu ar skrebinat kas nors minetu formatu ar tik 12X12?
QUOTE(dimming @ 2011 12 29, 03:05)
As tai kadangi esu labai taupi, tai ruosiuosi panasaus i A4 formato skrebukus daryt, bet tik del to, kad gavau albuma dovanu ir noreciau ji panaudot graziem dalykam Siaip jauciu tikrai nesugalvociau tokio formato skrebint, man ten labai mazai erdves atrodo
O man kaip tik labai patinka skrebinti A4 formato darbelius. Geriau susitvarkau su erdve
dar vienas A4 privalumas tai kad imanoma spausdinti teksta tiesiai ant lapo pagrindo - tai kas nesigaus ant 12 x12" lapo neturint 12" printerio.
Siaip, A4 man sudetingiau skrebinti kadangi esu megeja skrebinti daug nuotrauku ant skrebuko
Siaip, A4 man sudetingiau skrebinti kadangi esu megeja skrebinti daug nuotrauku ant skrebuko
siandien jau kylo ranka griebti A4, bet pasideliojau popierius ir pamaciau kad netilpsiu...
bet dali skrebuku ateityje manau darysiu taip
mainu ratui nr 2
bet dali skrebuku ateityje manau darysiu taip
mainu ratui nr 2
QUOTE(dimming @ 2011 12 28, 11:03)
skrebinimas 8.5 x 11 formatu - cia mazdaug A4 lapo dydzio?
Čia taip vadinamas Letter size - amerikietiškas A4 formato atitikmuo. QUOTE(dimming @ 2011 12 28, 18:05)
Aš skrebinu ant Letter'io, tik ne ant vieno, ant dviejų šalia sudėtų lapų. Tuomet, kai įdedu į albumą, gaunasi vienas bendras atvartas iš dviejų dalių. Man asmeniškai labai patinkantis formatas, ir vietos tuomet netrūksta nuotraukoms. Ignac, nedink, aš tavęs irgi pasigedau. Linkiu kuo greičiau įveikti technines kliūtis ir vėl skrebinti.
As sol, nuostabus darbas! Labai puikiai visos detalės dera kartu...