Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

aciu smile.gif ar skrebinat kas nors minetu formatu ar tik 12X12?
Atsakyti
Yra papildymu konkurse "Sagos" mirksiukas.gif
http://rimos-kaiyral...-ratas-nr2.html
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 12 29, 03:05)

As tai kadangi esu labai taupi, tai ruosiuosi panasaus i A4 formato skrebukus daryt, bet tik del to, kad gavau albuma dovanu ir noreciau ji panaudot graziem dalykam smile.gif Siaip jauciu tikrai nesugalvociau tokio formato skrebint, man ten labai mazai erdves atrodo biggrin.gif
Atsakyti
O man kaip tik labai patinka skrebinti A4 formato darbelius. Geriau susitvarkau su erdve ax.gif
Atsakyti
dar vienas A4 privalumas tai kad imanoma spausdinti teksta tiesiai ant lapo pagrindo - tai kas nesigaus ant 12 x12" lapo neturint 12" printerio.
Siaip, A4 man sudetingiau skrebinti kadangi esu megeja skrebinti daug nuotrauku ant skrebuko smile.gif
Atsakyti
siandien jau kylo ranka griebti A4, bet pasideliojau popierius ir pamaciau kad netilpsiu...

bet dali skrebuku ateityje manau darysiu taip

mainu ratui nr 2
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 12 28, 11:03)
skrebinimas 8.5 x 11  formatu - cia mazdaug A4 lapo dydzio?
Čia taip vadinamas „Letter size“ - amerikietiškas A4 formato atitikmuo. mirksiukas.gif

QUOTE(dimming @ 2011 12 28, 18:05)
Aš skrebinu ant Letter'io, tik ne ant vieno, ant dviejų šalia sudėtų lapų. Tuomet, kai įdedu į albumą, gaunasi vienas bendras atvartas iš dviejų dalių. rolleyes.gif Man asmeniškai labai patinkantis formatas, ir vietos tuomet netrūksta nuotraukoms. smile.gif

Ignac, nedink, aš tavęs irgi pasigedau. Linkiu kuo greičiau įveikti technines kliūtis ir vėl skrebinti. 4u.gif
Atsakyti
Jėėė, prisikviečiau mūzą biggrin.gif
user posted image
Daugiau foto BLOGE

Linksmai sutikit Naujus cool.gif
Atsakyti
su AsSol vienu metu patalpinom skrebukus konkursui smile.gif

OUAS
Atsakyti
Mano paskutinis šiemetinis 000054.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2011 12 30, 18:41)
Mano paskutinis šiemetinis  000054.gif

user posted image

Nuostabus wub.gif
Atsakyti
As sol, nuostabus darbas! Labai puikiai visos detalės dera kartu... mirksiukas.gif
Atsakyti