Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Glide, superinės kojinės thumbup.gif
O ir receptų knygelė labai vykusi mirksiukas.gif
Atsakyti
labai gražūs darbeliai ir geros idėjos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, nezinau kur daugiau klausti, nes lyg temukes apie tai neradau atskiros. Bet manau gal kuri galesit ant kelio uzvesti. Prasedejau googlejau tikrai ilgai ir kazko labai panasaus neradau, kad butu parodyta kaip nuo a iki z padaryt toki cd dekliuka.
user posted image
Atsakyti
Visus su sventemis! Praejusiomis ir dar ateinanciomis!
Zinau, man dar reikia savo prisistatyma pasklebti, konkursiuko "Sagoms" prizo foto pasklebti... Bet siandien labai knieti parodyti, koki "sedevra" sukuriau OUAS uzduociai blush2.gif
http://rimos-kaiyral...-once-upon.html
Dar vis nerandu laiko pasimokyti kaip reikia visokius linkus daryti, tai i pati konkurso puslapi dar nieko nesukeliau... Jums pirmiausiai pasirodau su svieziena lotuliukas.gif
Ir bloge pas save dar jokiu tekstu nesukeliau, laukiu vakaro - bus daugiau laiko laisvesnio...
Kaip jums sekasi su skrebukais, atvirukais, kitais projektukais? Gal kokiu naujienu irgi turite? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, su šventėmis 4u.gif
Pristatau pagaliau padarytą ir jau padovanota albumą (iš tikrųjų du albumus) su 50 mano padarytų skrebukų visus darbus parodysiu po trumpų atostogų 4u.gif
Atsakyti
Almira4, puikus darbelis wub.gif

Nińa_del_viento, taip norisi kuo greičiau pamatyti kas albumiukų viduje thumbup.gif

Naujas įrašas mano bloge. ax.gif Nelabai Kalėdinis, bet... et... tačiau... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,

visas su šventėmis newyear.gif:

Amira, labai gražus tavo skrebukas, pakomentavau blog'e. mirksiukas.gif
Aš tam kartui ateinu su kukliais kalėdiniais vokeliais...

user posted image

user posted image

Tikiuosi, po švenčių vėl bus laiko skrebukams... Labai noriu sudalyvauti tame sagų konkursėlyje, tikiuosi, pavyks... smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Su praejusiom sventem!
Po ilgu atostogu, rodausi su seniau skrebintu meninio dienorascio 'Art Journaling' zanros darbeliu.
Sis puslapis yra jau padovanotas - vienas is daugel kitu darbeliu kurie kartu buvo talpinami 'Vilties albume' (mano mielai draugei kuri prarado savo issvajota vaikiuka 5+ men. nestumo).
Darbelis pavadintas 'Watching over you"..."saugau tave".
Cia tik maza dalis puslapio...pilnas vaizdas bloge
cia.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 27 gruodžio 2011 - 07:32
Sushi, man vokeliai lb patiko

Diax, neatidaro nuorodos
Atsakyti
Taisau nuorodą.

Irma, kaip liūdna verysad.gif
Sushi, gražūs vokeliai - matau, kad pasigamino paprastai, bet nemokančiam skrebinti, taip neatrodytų biggrin.gif Grožis paprastume wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Irma, liudna proga art puslapiukui. Bet labai grazus darbelis.

Jus visos saunuoles, kad palaikote Nadia.
Atsakyti
Irma, kaip tik galvojau: "įdomu, kaip ten Irmai sekasi su "art journalling'u" smile.gif
... liūdna tema, bet labai gražu...

Žaviuosi darbininkėlėm, kurios net ir švenčių maratono metu randa kada kokį skrebuką pagaminti 4u.gif
Atsakyti