Glide, superinės kojinės
O ir receptų knygelė labai vykusi
labai gražūs darbeliai ir geros idėjos
Sveikos, merginos, nezinau kur daugiau klausti, nes lyg temukes apie tai neradau atskiros. Bet manau gal kuri galesit ant kelio uzvesti. Prasedejau googlejau tikrai ilgai ir kazko labai panasaus neradau, kad butu parodyta kaip nuo a iki z padaryt toki cd dekliuka.
Visus su sventemis! Praejusiomis ir dar ateinanciomis!
Zinau, man dar reikia savo prisistatyma pasklebti, konkursiuko "Sagoms" prizo foto pasklebti... Bet siandien labai knieti parodyti, koki "sedevra" sukuriau OUAS uzduociai
http://rimos-kaiyral...-once-upon.html
Dar vis nerandu laiko pasimokyti kaip reikia visokius linkus daryti, tai i pati konkurso puslapi dar nieko nesukeliau... Jums pirmiausiai pasirodau su svieziena
Ir bloge pas save dar jokiu tekstu nesukeliau, laukiu vakaro - bus daugiau laiko laisvesnio...
Kaip jums sekasi su skrebukais, atvirukais, kitais projektukais? Gal kokiu naujienu irgi turite?
Zinau, man dar reikia savo prisistatyma pasklebti, konkursiuko "Sagoms" prizo foto pasklebti... Bet siandien labai knieti parodyti, koki "sedevra" sukuriau OUAS uzduociai
http://rimos-kaiyral...-once-upon.html
Dar vis nerandu laiko pasimokyti kaip reikia visokius linkus daryti, tai i pati konkurso puslapi dar nieko nesukeliau... Jums pirmiausiai pasirodau su svieziena
Ir bloge pas save dar jokiu tekstu nesukeliau, laukiu vakaro - bus daugiau laiko laisvesnio...
Kaip jums sekasi su skrebukais, atvirukais, kitais projektukais? Gal kokiu naujienu irgi turite?
Sveikos, su šventėmis
Pristatau pagaliau padarytą ir jau padovanota albumą (iš tikrųjų du albumus) su 50 mano padarytų skrebukų visus darbus parodysiu po trumpų atostogų
Pristatau pagaliau padarytą ir jau padovanota albumą (iš tikrųjų du albumus) su 50 mano padarytų skrebukų visus darbus parodysiu po trumpų atostogų
Almira4, puikus darbelis
Nińa_del_viento, taip norisi kuo greičiau pamatyti kas albumiukų viduje
Naujas įrašas mano bloge. Nelabai Kalėdinis, bet... et... tačiau...
Nińa_del_viento, taip norisi kuo greičiau pamatyti kas albumiukų viduje
Naujas įrašas mano bloge. Nelabai Kalėdinis, bet... et... tačiau...
Sveikutės,
visas su šventėmis :
Amira, labai gražus tavo skrebukas, pakomentavau blog'e.
Aš tam kartui ateinu su kukliais kalėdiniais vokeliais...
Tikiuosi, po švenčių vėl bus laiko skrebukams... Labai noriu sudalyvauti tame sagų konkursėlyje, tikiuosi, pavyks...
visas su šventėmis :
Amira, labai gražus tavo skrebukas, pakomentavau blog'e.
Aš tam kartui ateinu su kukliais kalėdiniais vokeliais...
Tikiuosi, po švenčių vėl bus laiko skrebukams... Labai noriu sudalyvauti tame sagų konkursėlyje, tikiuosi, pavyks...
Sveikos! Su praejusiom sventem!
Po ilgu atostogu, rodausi su seniau skrebintu meninio dienorascio 'Art Journaling' zanros darbeliu.
Sis puslapis yra jau padovanotas - vienas is daugel kitu darbeliu kurie kartu buvo talpinami 'Vilties albume' (mano mielai draugei kuri prarado savo issvajota vaikiuka 5+ men. nestumo).
Darbelis pavadintas 'Watching over you"..."saugau tave".
Cia tik maza dalis puslapio...pilnas vaizdas bloge
cia.
Po ilgu atostogu, rodausi su seniau skrebintu meninio dienorascio 'Art Journaling' zanros darbeliu.
Sis puslapis yra jau padovanotas - vienas is daugel kitu darbeliu kurie kartu buvo talpinami 'Vilties albume' (mano mielai draugei kuri prarado savo issvajota vaikiuka 5+ men. nestumo).
Darbelis pavadintas 'Watching over you"..."saugau tave".
Cia tik maza dalis puslapio...pilnas vaizdas bloge
cia.
Sushi, man vokeliai lb patiko
Diax, neatidaro nuorodos
Diax, neatidaro nuorodos
Irma, liudna proga art puslapiukui. Bet labai grazus darbelis.
Jus visos saunuoles, kad palaikote Nadia.
Jus visos saunuoles, kad palaikote Nadia.