Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Kazarnienė @ 2011 11 24, 22:34)
Siulo man mainams tokia Organza Indecence, pati nesu tokios macius, ka jus manot?

neimk, dar kokią alergiją gausi mirksiukas.gif . Iš viso tokių nėra, na, nebent mirksiukas.gif Gariūnai prekiauja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiVidz: 24 lapkričio 2011 - 22:38
Na va, ir as taip manau, bet suabejojau, nes nare patikima. Vadinasi ir Graikijoj Gariunu yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 11 24, 23:53)
Na va, ir as taip manau, bet suabejojau, nes nare patikima. Vadinasi ir Graikijoj Gariunu yra  biggrin.gif

Patikima? unsure.gif
Atsakyti
Iš Kinijos darbščiųjų rankų būrelių šie kūriniai, tikiu, kad paplinta po visą gražų pasaulį wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 11 24, 23:53)
Na va, ir as taip manau, bet suabejojau, nes nare patikima. Vadinasi ir Graikijoj Gariunu yra  biggrin.gif

Jazau, Kazarniene, ir tu patikima, bet va nusipirksi patikėjus originalumu, tada nepatiks ir jau vėl pardavinėsi nė pati nežinodama, kad fuflius stumdai lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
man lyg atrodo originalus, bet laukiu nuomoniu kad neapsigauciau:4u:
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 11 24, 20:21)
Mano akimis originalūs ir lyg ir matau antroj foto, kur paguldytas buteliukas, išgraviruotus skaičiukus  g.gif

Ačiū wub.gif na aš ir lyg įžiūriu. o abejonės kilo, nes bulgarai pardavinėja doh.gif ot pareklamuosiu dabar biggrin.gif

http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2649

QUOTE(Kazarnienė @ 2011 11 24, 22:34)
Siulo man mainams tokia Organza Indecence, pati nesu tokios macius, ka jus manot?
user posted image

Mano nuomonė, fuflių fuflis blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 25 lapkričio 2011 - 11:22
QUOTE(mimi88 @ 2011 11 23, 16:30)
man tai dugno stiklas kazkoks nelygus.. bet gal jau paranoja man g.gif
Papildyta:

ne dvigubai pigiau bet tikrai pigiau visada galima isigyti tetseriu, o jais prekiauja ne viena patikima lt internetine parduotuve ir SM isparduotuvej galima rast. o artimam zmogui manau ir testeris tinka dovanai (ne viena jau MB esu padovanojus), tikrai geriau nei fuflius smile.gif

Spalva kvepalu tamsoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2011 11 25, 00:00)
Iš Kinijos darbščiųjų rankų būrelių šie kūriniai, tikiu, kad paplinta po visą gražų pasaulį  wacko.gif

drinks_cheers.gif pilni UK turgus tokio grozio , o paskui parduoda kaip gera , nes pirktas UK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 11 25, 09:04)
Jazau, Kazarniene, ir tu patikima, bet va nusipirksi patikėjus originalumu, tada nepatiks ir jau vėl pardavinėsi nė pati nežinodama, kad fuflius stumdai lotuliukas.gif

Nu visa laime, kad dar makaule ne visai tuscia biggrin.gif Kaip as tu fufeliu pati gyvai beveik nemacius, tai dar del visa ko paklausiau biggrin.gif Pamenu tik dar Kosmadoj seniau Salvador Dali kazkokiuose panasiuose buteliukuose pardavinedavo. Reiktu kokiam turgui apsilankyt, bendram isprusimui biggrin.gif
Gaila, kad to forumo sistema neleidzia komentuoti mainu topiko, parasyciau viesai, kad fake.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazarnienė: 25 lapkričio 2011 - 13:45
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 11 25, 15:42)
Pamenu tik dar Kosmadoj seniau Salvador Dali kazkokiuose panasiuose buteliukuose pardavinedavo.

Yra ir dabar, Kosmadoj ir Sarmoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2011 11 25, 11:59)
user posted image
man lyg atrodo originalus, bet laukiu nuomoniu kad neapsigauciau:4u:

laukiu nuomoniu del dior j'adore, reiktu operatyvios pagalbos help.gif help.gif help.gif
Atsakyti