Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(eglegle @ 2011 11 22, 22:06)
Viskas gerai su tais kvepalais  smile.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 23, 09:19)
as is usa  turiu  kelis kvepalus irgi sitaip kilnojas  metaliukas  mirksiukas.gif  pirkau perfumenetwork ir beautyencounter tad  abi patikimos pard.  jei visa kita ok,  is tos jusu foto itarimai nekiltu kad fake - tad sekmingo naudojimo

nuraminot, ačiū 4u.gif
Atsakyti
O čia originalūs? bandžiau lyginti, nu lygtais ne? g.gif Kaip jums atrodo?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 11 23, 14:46)
O čia originalūs? bandžiau lyginti, nu lygtais ne?  g.gif  Kaip jums atrodo?
user posted image
user posted image

man tai dugno stiklas kazkoks nelygus.. bet gal jau paranoja man g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dancer @ 2011 11 23, 11:34)
o tai jei jūs žinote kur galima įsigyti originalių kvepalų dvigubiai pigiau nei Kristianoje, tai prašom, pasidalinkit, tada šitam forume nebebus problemų niekam...

nes artėja anytos gimtadienis, seniai svajojo apie Chanel No.5, galvojau nupirkčiau iš tų "rankų per rankas" pigiau kur savuosius pirkau, bei vyrui Kalėdoms...tai užtat labai įdomu originalius ji pardavinėja ar ne...o įtarimų man kyla

ne dvigubai pigiau bet tikrai pigiau visada galima isigyti tetseriu, o jais prekiauja ne viena patikima lt internetine parduotuve ir SM isparduotuvej galima rast. o artimam zmogui manau ir testeris tinka dovanai (ne viena jau MB esu padovanojus), tikrai geriau nei fuflius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 23 lapkričio 2011 - 14:32
QUOTE(*Dancer @ 2011 11 23, 10:34)
o tai jei jūs žinote kur galima įsigyti originalių kvepalų dvigubiai pigiau nei Kristianoje, tai prašom, pasidalinkit, tada šitam forume nebebus problemų niekam...

"DAUG" yra tai, kad kaip pavyzdžių pauostymui atneša 20 buteliukų, po to kokių paprašai, kad ir iš naujausių kolekcijų, visi yra...

Ir visų pirma aš nekaltinu jokių pardavėjų.

O dėl vogimo, tai dažnas pardavėjų atsakymas - iš kur gaunate tuos originalius kvepalus taip pigiai....Kad kas nors juos užsienyje vagia, ar parveža...
Ne šiaip čia sugalvojau iš neturėjimo ką veikti... g.gif  blink.gif

Niekur nesakiau, kad dvigubai pigiau. Kur galima įsigyti, tai Jūs pati pagalvokit, ar žmonės, dirbantys su tais kvepalais (tiekėjai, galų gale, pardavėjai) neturi teisės jų įsigyti už savikainą? Aišku, nuo parduotuvės labai priklauso, bet tikrai yra tokių. Pvz. mano giminaitė dirba ir joms kas pusmetį leidžiama įsigyti už tam tikrą sumą kvepalų, už savikainą. Aišku, tai nėra šimtai buteliukų, bet koks dešimt jai išeina. Todėl aš ir sakau, kad tikrai yra būdų. Kiekiai- čia jau kitas reikalas, todėl ir paklausiau, kas yra tas Jūsų "daug".
Nieko negaliu pasakyti apie kitus šaltinius: vagia-nevagia, dovanojo, rado ir pan. Suprantu Jūsų nerimą dėl padirbinių, tačiau kategoriškai nesutinku, kad neįmanoma gauti originalų pigiau. Tik tiek.
Atsakyti
Sveikos,
Šian apturėjau "lengvą" šoką.
Sarmos parduotuvėje Versace Bright Crystal 50ml kvepalų klastotė buvo parduodama šalia 30 ir 90 ml originalo (50ml dėžutė gerokai išsiskyrė iš šalia esančių kitų tūrių)
Padirbinys buvo laaabai aiškus (skyrėsi šriftas, ženklas e buvo parašytas prieš o ne po 50ml užrašo, net celofanas buvo kaip "maišiukas") Kad įsitikinčiau ar tikrai taip yra net nubėgau pažiūrėti kaip atrodo 50ml buteliukas Kristianoje. Visgi akurat, Sarma mulkina žmones ir už padielkas prašo tos pačios kainos kaip ir už originalus.
Atsakyti
Tai kokių veiksmų ėmėtės? Ar informavot parduotuvės vadovybę?Jei tai tiesa,nemanau,kad tokia parduotuvės politika,negalima to nutylėti-gal jie turi nesąžiningą darbuotoją?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 24, 17:26)
Tai kokių veiksmų ėmėtės? Ar informavot parduotuvės vadovybę?Jei tai tiesa,nemanau,kad tokia parduotuvės politika,negalima to nutylėti-gal jie turi nesąžiningą darbuotoją?

ta pati pagalvojau, parduoda fufeli, o sau i tasike originala, va taip ir atsiranda tiesiogiai prieinantys asmenys papigiaja gauti is Sarmu ir kitu doh.gif lotuliukas.gif o jei rimtai, tai kas ten zino, kaip yra istikruju.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 24, 18:26)

Parašiau laišką parduotuvei (noriu raštiško atsakymo, nes kas ką pasako žodžiu nieko nereiškia jei norėsiu toliau ginčytis). Šalia tos parduotuvės mokausi, tad man bus nesunku kasdien pasitikrinti ar išėmė prekę.
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 11 23, 14:46)
O čia originalūs? bandžiau lyginti, nu lygtais ne?  g.gif  Kaip jums atrodo?
user posted image

Mano akimis originalūs ir lyg ir matau antroj foto, kur paguldytas buteliukas, išgraviruotus skaičiukus g.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif gerai būt dar fotkę nors telefonu turėt g.gif nors sunkiai įgyvendinama ax.gif

QUOTE(netarsiu @ 2011 11 24, 18:36)
Parašiau laišką parduotuvei (noriu raštiško atsakymo, nes kas ką pasako žodžiu nieko nereiškia jei norėsiu toliau ginčytis). Šalia tos parduotuvės mokausi, tad man bus nesunku kasdien pasitikrinti ar išėmė prekę.

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 24, 21:06)
drinks_cheers.gif gerai būt dar fotkę nors telefonu turėt g.gif nors sunkiai įgyvendinama ax.gif

Kaip tyčia telefonas buvo išsikrovęs, bet aš jei kitą kartą būsiu šalia ir pamatysiu tokią nesąmonę, nepabijosiu nufotkint.
Atsakyti
Siulo man mainams tokia Organza Indecence, pati nesu tokios macius, ka jus manot?
user posted image
Atsakyti