QUOTE(*Dancer @ 2011 11 23, 10:34)
o tai jei jūs žinote kur galima įsigyti originalių kvepalų dvigubiai pigiau nei Kristianoje, tai prašom, pasidalinkit, tada šitam forume nebebus problemų niekam...
"DAUG" yra tai, kad kaip pavyzdžių pauostymui atneša 20 buteliukų, po to kokių paprašai, kad ir iš naujausių kolekcijų, visi yra...
Ir visų pirma aš nekaltinu jokių pardavėjų.
O dėl vogimo, tai dažnas pardavėjų atsakymas - iš kur gaunate tuos originalius kvepalus taip pigiai....Kad kas nors juos užsienyje vagia, ar parveža...
Ne šiaip čia sugalvojau iš neturėjimo ką veikti...
Niekur nesakiau, kad
dvigubai pigiau. Kur galima įsigyti, tai Jūs pati pagalvokit, ar žmonės, dirbantys su tais kvepalais (tiekėjai, galų gale, pardavėjai) neturi teisės jų įsigyti už savikainą? Aišku, nuo parduotuvės labai priklauso, bet tikrai yra tokių. Pvz. mano giminaitė dirba ir joms kas pusmetį leidžiama įsigyti už tam tikrą sumą kvepalų, už savikainą. Aišku, tai nėra šimtai buteliukų, bet koks dešimt jai išeina. Todėl aš ir sakau, kad tikrai yra būdų. Kiekiai- čia jau kitas reikalas, todėl ir paklausiau, kas yra tas Jūsų "daug".
Nieko negaliu pasakyti apie kitus šaltinius: vagia-nevagia, dovanojo, rado ir pan. Suprantu Jūsų nerimą dėl padirbinių, tačiau kategoriškai nesutinku, kad neįmanoma gauti originalų pigiau. Tik tiek.