Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(netarsiu @ 2011 11 22, 21:25)
Na, čia gal man taip pasitaikė gerai. 313, 25 kvapai (nežinau kurių ten analogas, nes rinkausi pagal kvapą) išsilaiko visą dieną.  O tie eurokosiniai irgi nieko gero (kai dirbau toj parduotuvėj, tuomet vis pasikvėpindavau), kvepinausi kol drabužio nenudažė doh.gif O dar kai atveža užšalusius (kaip ir šampūnus viduržiemy), tai ko ir tikėtis doh.gif Jei ir pirkti, tai tik tada, jeigu nebuvo prieš tai šalčių. Aišku išskirtį eurokosiniams kvepalams darau tik Mexx. Ten tikrai neblogi daiktai.

Pas mus į darbą buvo užnešę tų FM'inių analogų, tai kžn g.gif ... Nors nieko pirkti tikrai neketinau, bet, kai kolegės apstojo tą pardavėją, tyčia paklausiau, ar turi vienų, kitų kvapų biggrin.gif . Kadangi pati turiu tokius originalius arba kažką bent jau esu išbandžiusi, tai nė vienas "analogiškas" kvepalas man neatitiko ORIGINALO schmoll.gif . Davė pauosti CHANEL "Coco Mademoiselle", tai, prisipažinsiu, vos nesusivėmiau nuo sintetikos ar dar, velniažin, kažkokio tai klaikaus ingrediento, ko jokiu būdu nepasakyčiau apie savo mylimukus wub.gif tongue.gif . Paskui testavau BURBERRY "The Beat", kurie mano favourite'ai pavasario-vasaros sezone, ir gi kvapas neatitiko visiškai schmoll.gif doh.gif , net gi erzinti pasipurškus ant riešo pradėjo, nors taip niekad nėra buvę su originalais. Taip kad... Kiekvieno teisė rinktis tai, kas jam atrodo priimtiniausia. Aš FM parfumerijos, bent jau šiai dienai, tikrai nesirinkčiau schmoll.gif . Kaip sakau, jau geriau švaraus kūno ir rūbų kvapas nei kažkokia mano nosiai atgrasi sintetika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 22 lapkričio 2011 - 20:08
QUOTE(Afigena @ 2011 11 22, 21:07)
Pas mus į darbą buvo užnešę tų FM'inių analogų, tai kžn g.gif ... Nors nieko pirkti tikrai neketinau, bet, kai kolegės apstojo tą pardavėją, tyčia paklausiau, ar turi vienų, kitų kvapų biggrin.gif . Kadangi pati turiu tokius originalius arba kažką bent jau esu išbandžiusi, tai nė vienas "analogiškas" kvepalas man neatitiko ORIGINALO schmoll.gif . Davė pauosti CHANEL "Coco Mademoiselle", tai, prisipažinsiu, vos nesusivėmiau nuo sintetikos ar dar, velniažin, kažkokio tai klaikaus ingrediento, ko jokiu būdu nepasakyčiau apie savo mylimukus wub.gif  tongue.gif . Paskui testavau BURBERRY "The Beat", kurie mano favourite'ai pavasario-vasaros sezone, ir gi kvapas neatitiko visiškai schmoll.gif  doh.gif , net gi erzinti pasipurškus ant riešo pradėjo, nors taip niekad nėra buvę su originalais. Taip kad... Kiekvieno teisė rinktis tai, kas jam atrodo priimtiniausia. Aš FM parfumerijos, bent jau šiai dienai, tikrai nesirinkčiau schmoll.gif . Kaip sakau, jau geriau švaraus kūno ir rūbų kvapas nei kažkokia mano nosiai atgrasi sintetika.

drinks_cheers.gif
sutinku 100 %
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 22, 19:17)
Ir man taip buvo-nusimovė visas metalinis viršus nuo Chloe EDP,aš jį klijuot bandžiau,tai dabar-nesilaiko,barška ir dar klijais apmozotas doh.gif o kvepalai tai Briusely,parduotuvėj pirkti

nu aš tai Lietuvoj internetu pirkau. Šiaip jie dar ir purškia tokia galinga srove, kaip iš šlango, o dar kai šitą naują bajerį atradau, tai visai suabejojau originalumu g.gif
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2011 11 22, 19:53)
Sakykit, merginos, ar čia normalu, kad metaliukas esantis aplink purkštuką taip nusiima?  g.gif
user posted image

Man irgi taip buvo, bet aš susitvarkiau. Kvepalai originalūs, o va vieną dieną pamačiau, kad taip nusiėmė, džiaugiausi, kad ne už purkštuko kokio kėliau, būtų sudužęs buteliukas. Dabar laiko, matyt atsilaisvina kažkokia detalė, deja taip pasitaikė tik vieniems. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 22 lapkričio 2011 - 21:07
QUOTE(costela @ 2011 11 22, 21:37)
nu aš tai Lietuvoj internetu pirkau. Šiaip jie dar ir purškia tokia galinga srove, kaip iš šlango, o dar kai šitą naują bajerį atradau, tai visai suabejojau originalumu  g.gif

Iš kokios parduotuvės?
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2011 11 22, 19:53)
Sakykit, merginos, ar čia normalu, kad metaliukas esantis aplink purkštuką taip nusiima?  g.gif
user posted image

man escada magnetism net 2tros bonkutes 75ml tas metalinis ziedelis atkimsus visada kamstuke lieka (o 25 ml bonkeles kuo graziausiai metaliukas ant purkstuko laiko), originalumu as ju esu garantuota taip kad normalu, pasitaiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 22 lapkričio 2011 - 21:54
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 22, 21:14)
Iš kokios parduotuvės?

parfumexpert.lt, patikimųjų sąraše kaip matau nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2011 11 22, 23:58)
parfumexpert.lt, patikimųjų sąraše kaip matau nėra  g.gif

Viskas gerai su tais kvepalais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2011 11 22, 22:58)

Gera parduotuvė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2011 11 22, 22:58)

as is usa turiu kelis kvepalus irgi sitaip kilnojas metaliukas mirksiukas.gif pirkau perfumenetwork ir beautyencounter tad abi patikimos pard. jei visa kita ok, is tos jusu foto itarimai nekiltu kad fake - tad sekmingo naudojimo
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 11 22, 22:07)
Pas mus į darbą buvo užnešę tų FM'inių analogų, tai kžn g.gif ...

O pas mus apsilankė štai tokie: www.york-capital.lt (arba www.estele.eu).

Iš skubaus pristatymo susidarė įspūdis, kad gamintojas kopijuoja žinomus kvapus.. Pardavėjas konsultantas įbruko į ranką pakvėpintą lapelį, sako, čia Lacoste, klausiu, koks (kuris iš jų) Lacoste, atsako, jog tiesiog Lacoste aromatas... biggrin.gif

Nors jie kažkuo visgi ypatingi - į kvepalų sudėtį įeina aliejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 23 lapkričio 2011 - 09:38
QUOTE(Blue Rose @ 2011 11 22, 18:43)
O kas yra "daug"?  g.gif Ir kodėl manote, kad originalūs kvepalai turi būti būtinai vogti? Tikrai yra ir kitų būdų juos nusipirkti, o ne pavogti. Ir tikrai  jie yra originalūs. Ir ne iš e-bay, ar dar kokios neaiškios kontoros. Taip sakau, nes žinau tiksliai, o ne spėlioju. Jei Jūs nežinote KUR, arba NETURITE GALIMYBĖS jų taip įsigyti, manau, kad neteisinga vien dėl to kaltinti pardavėjas  pardavinėjant neoriginalius kvepaliukus 4u.gif

o tai jei jūs žinote kur galima įsigyti originalių kvepalų dvigubiai pigiau nei Kristianoje, tai prašom, pasidalinkit, tada šitam forume nebebus problemų niekam...

"DAUG" yra tai, kad kaip pavyzdžių pauostymui atneša 20 buteliukų, po to kokių paprašai, kad ir iš naujausių kolekcijų, visi yra...

Ir visų pirma aš nekaltinu jokių pardavėjų.

O dėl vogimo, tai dažnas pardavėjų atsakymas - iš kur gaunate tuos originalius kvepalus taip pigiai....Kad kas nors juos užsienyje vagia, ar parveža...
Ne šiaip čia sugalvojau iš neturėjimo ką veikti... g.gif blink.gif
Atsakyti