QUOTE(netarsiu @ 2011 11 22, 21:25)
Na, čia gal man taip pasitaikė gerai. 313, 25 kvapai (nežinau kurių ten analogas, nes rinkausi pagal kvapą) išsilaiko visą dieną. O tie eurokosiniai irgi nieko gero (kai dirbau toj parduotuvėj, tuomet vis pasikvėpindavau), kvepinausi kol drabužio nenudažė O dar kai atveža užšalusius (kaip ir šampūnus viduržiemy), tai ko ir tikėtis Jei ir pirkti, tai tik tada, jeigu nebuvo prieš tai šalčių. Aišku išskirtį eurokosiniams kvepalams darau tik Mexx. Ten tikrai neblogi daiktai.
Pas mus į darbą buvo užnešę tų FM'inių analogų, tai kžn ... Nors nieko pirkti tikrai neketinau, bet, kai kolegės apstojo tą pardavėją, tyčia paklausiau, ar turi vienų, kitų kvapų . Kadangi pati turiu tokius originalius arba kažką bent jau esu išbandžiusi, tai nė vienas "analogiškas" kvepalas man neatitiko ORIGINALO . Davė pauosti CHANEL "Coco Mademoiselle", tai, prisipažinsiu, vos nesusivėmiau nuo sintetikos ar dar, velniažin, kažkokio tai klaikaus ingrediento, ko jokiu būdu nepasakyčiau apie savo mylimukus . Paskui testavau BURBERRY "The Beat", kurie mano favourite'ai pavasario-vasaros sezone, ir gi kvapas neatitiko visiškai , net gi erzinti pasipurškus ant riešo pradėjo, nors taip niekad nėra buvę su originalais. Taip kad... Kiekvieno teisė rinktis tai, kas jam atrodo priimtiniausia. Aš FM parfumerijos, bent jau šiai dienai, tikrai nesirinkčiau . Kaip sakau, jau geriau švaraus kūno ir rūbų kvapas nei kažkokia mano nosiai atgrasi sintetika.