Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

daisy33, ten 80ml, dezute ten tik sejp..beje pardaveja atrase: "sveikute, o koks kodukas turi buti? ir kaip tau irodyti originaluma?" tai jau aisku kad fuflius.. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės wink.gif susigundžiau ir aš pigesniais kvepalais...tik dabar lb įdomu originalūs ar ne biggrin.gif mama tai juokiasi iš manęs...
nes realiai, iš kur tos kvepalų pardavėjos gauna originalių kvepalų pigiai ir belekokiais kiekiais? g.gif jei paradvinėtų vogtus iš užsienio ar pan, tai neturėtų jų tiek daug..
Pirkau Paco Rabane - Lady Million moteriškus 50 ml 150 ltl (Parduotuvėj apie 250 ltl), ir po to dar Gucci - Guilty moteriškus 50 ml už 100 ltl (parduotuvėj apie 230 ltl)
Kvapas identiškas kaip Kristianoj. Tik kažkodėl atrodo, kad tie "kvepalai" visiškai nelaiko...
vakare nufotkinsiu foto įdėsiu. Gal kažkas turit iš šių kvepalų pirktus parduotuvėj, gal galit foto čia įkelti? 4u.gif
nes artėja anytos gimtadienis, seniai svajojo apie Chanel No.5, galvojau nupirkčiau iš tų "rankų per rankas" pigiau kur savuosius pirkau, bei vyrui Kalėdoms...tai užtat labai įdomu originalius ji pardavinėja ar ne...o įtarimų man kyla g.gif
Papildyta:
nes dabar pagalvojau Urmo Bazėse irgi pilna tų kvepalų "tipo originalių", atrodo identiškai ir kvepia kaip originalūs... g.gif
nes esu girdėjusi, kad padielkos būna geros kokybės, kur beveik neina atskirti ir blogos kokybės, kur 100 ml visų kvepalų 90 ltl...
o aš manau, kad užsiroviau ant aukštos kokybės padielkių.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2011 11 22, 15:34)
nes realiai, iš kur tos kvepalų pardavėjos gauna originalių kvepalų pigiai ir belekokiais kiekiais? g.gif  jei paradvinėtų vogtus iš užsienio ar pan, tai neturėtų jų tiek daug..

O kas yra "daug"? g.gif Ir kodėl manote, kad originalūs kvepalai turi būti būtinai vogti? Tikrai yra ir kitų būdų juos nusipirkti, o ne pavogti. Ir tikrai jie yra originalūs. Ir ne iš e-bay, ar dar kokios neaiškios kontoros. Taip sakau, nes žinau tiksliai, o ne spėlioju. Jei Jūs nežinote KUR, arba NETURITE GALIMYBĖS jų taip įsigyti, manau, kad neteisinga vien dėl to kaltinti pardavėjas pardavinėjant neoriginalius kvepaliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2011 11 22, 16:34)

Asmeniškai, netikiu tomis pasakomis, kad "parvežė", "pavogė" ar dar kaip. Dėkit nuotraukas, - palyginsim, patarsim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2011 11 22, 16:34)
Sveikutės wink.gif susigundžiau ir aš pigesniais kvepalais...tik dabar lb įdomu originalūs ar ne biggrin.gif mama tai juokiasi iš manęs...
nes realiai, iš kur tos kvepalų pardavėjos gauna originalių kvepalų pigiai ir belekokiais kiekiais? g.gif  jei paradvinėtų vogtus iš užsienio ar pan, tai neturėtų jų tiek daug..
Pirkau Paco Rabane - Lady Million moteriškus 50 ml 150 ltl (Parduotuvėj apie 250 ltl), ir po to dar Gucci  - Guilty moteriškus 50 ml už 100 ltl (parduotuvėj apie 230 ltl)
Kvapas identiškas kaip Kristianoj. Tik kažkodėl atrodo, kad tie "kvepalai" visiškai nelaiko...
vakare nufotkinsiu foto įdėsiu. Gal kažkas turit iš šių kvepalų pirktus parduotuvėj, gal galit foto čia įkelti?  4u.gif
nes artėja anytos gimtadienis, seniai svajojo apie Chanel No.5, galvojau nupirkčiau iš tų "rankų per rankas" pigiau kur savuosius pirkau, bei vyrui Kalėdoms...tai užtat labai įdomu originalius ji pardavinėja ar ne...o įtarimų man kyla  g.gif
Papildyta:
nes dabar pagalvojau Urmo Bazėse irgi pilna tų kvepalų "tipo originalių", atrodo identiškai ir kvepia kaip originalūs... g.gif
nes esu girdėjusi, kad padielkos būna geros kokybės, kur beveik neina atskirti ir blogos kokybės, kur 100 ml visų kvepalų 90 ltl...
o aš manau, kad užsiroviau ant aukštos kokybės padielkių.. schmoll.gif

Jeigu nori identiško kvapo kvepalų kaip originalai ir gaila pinigų, tai imk kokius fm group analogus (jie nebando atkartot identiškų bonkučių)ar dar kokius analogus (tie bent jau laiko gerai). O šaip neįmanoma, kad originalai būtų dvigubai pigesni. O tokių padielkų ir yra ta bėda, kad jos nė velnio nelaiko ir būna pinigai išmesti į balą.
Atsakyti
QUOTE(netarsiu @ 2011 11 22, 18:07)
Jeigu nori identiško kvapo kvepalų kaip originalai ir gaila pinigų, tai imk kokius fm group analogus (jie nebando atkartot identiškų bonkučių)ar dar kokius analogus (tie bent jau laiko gerai). O šaip neįmanoma, kad originalai būtų dvigubai pigesni. O tokių padielkų ir yra ta bėda, kad jos nė velnio nelaiko ir būna pinigai išmesti į balą.

Man su jais (FM) tai nepasisekė- jų Hugo Boss Orange analogas ir nepigiai kainavo, ir absoliučiai nelaikė doh.gif Tikrai niekam nerekomenduočiau iš jų pirkt schmoll.gif
Atsakyti
Sakykit, merginos, ar čia normalu, kad metaliukas esantis aplink purkštuką taip nusiima? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2011 11 22, 18:53)

man taip yra nutike: tik atsidarius dezute, pirma karta nuemus kasteli, ziedukas eme ir nukrito doh.gif kiek tada aiskinausi cia(nes issigandau del originalumo), kad taip gali pasitaikyti ir tai normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netarsiu @ 2011 11 22, 20:07)

protest.gif nono.gif spam.gif !!! FM yra konkretus blogis! Tada jau geriau nueiti į kokią EUROKOS, DROGAS ar pan. parduotuvę, kur prekiaujama ir pigesniais, bet nebūtinai blogesniais kvepaliukais. Gerai paieškojus ir pastudijavus/patestavus, galima rasti išties skanių ir puikiai besilaikančių kvepalų už patrauklią kainą. Be to, kai kurie kvapai būna išties panašūs į garsių brand'ų aromatus, tik reikia netingėti ieškoti. Kadaise, kai neturėjau galimybės įpirkti vardinių, brangių parfumų, rinkdavausi iš tos serijos: MEXX, C-THRU, AXIS, ANTONIO BANDERAS, BRUNO BANANI, BETTY BARCLAY, GIAN MARCO VENTURI ir pan. Dėl ne vienų iš jų esu sulaukusi komplimentų iš aplinkinių, o ir pačiai šiai dienai kartais užplūsta nostalgija, kad norėčiau kvepėti vienu ar kitu kvapu kaip tada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 22 lapkričio 2011 - 19:22
QUOTE(mylimaa @ 2011 11 22, 20:06)
man taip yra nutike: tik atsidarius dezute, pirma karta nuemus kasteli, ziedukas eme ir nukrito doh.gif kiek tada aiskinausi cia(nes issigandau del originalumo), kad taip gali pasitaikyti ir tai normalu 4u.gif

Ir man taip buvo-nusimovė visas metalinis viršus nuo Chloe EDP,aš jį klijuot bandžiau,tai dabar-nesilaiko,barška ir dar klijais apmozotas doh.gif o kvepalai tai Briusely,parduotuvėj pirkti-
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 11 22, 21:06)

Man irgi buvo nukritęs, kvepalai buvo originalūs drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 11 22, 20:11)
protest.gif  nono.gif  spam.gif !!! FM yra konkretus blogis! Tada jau geriau nueiti į kokią EUROKOS, DROGAS ar pan. parduotuvę, kur prekiaujama ir pigesniais, bet nebūtinai blogesniais kvepaliukais. Gerai paieškojus ir pastudijavus/patestavus, galima rasti išties skanių ir puikiai besilaikančių kvepalų už patrauklią kainą. Be to, kai kurie kvapai būna išties panašūs į garsių brand'ų aromatus, tik reikia netingėti ieškoti. Kadaise, kai neturėjau galimybės įpirkti vardinių, brangių parfumų, rinkdavausi iš tos serijos: MEXX, C-THRU, AXIS, ANTONIO BANDERAS, BRUNO BANANI, BETTY BARCLAY, GIAN MARCO VENTURI ir pan. Ne dėl vienų iš jų esu sulaukusi komplimentų iš aplinkinių, o ir pačiai šiandien užplūsta nostalgija, kad norėčiau kvepėti vienu ar kitu kvapu kaip tada...

Na, čia gal man taip pasitaikė gerai. 313, 25 kvapai (nežinau kurių ten analogas, nes rinkausi pagal kvapą) išsilaiko visą dieną. O tie eurokosiniai irgi nieko gero (kai dirbau toj parduotuvėj, tuomet vis pasikvėpindavau), kvepinausi kol drabužio nenudažė doh.gif O dar kai atveža užšalusius (kaip ir šampūnus viduržiemy), tai ko ir tikėtis doh.gif Jei ir pirkti, tai tik tada, jeigu nebuvo prieš tai šalčių. Aišku išskirtį eurokosiniams kvepalams darau tik Mexx. Ten tikrai neblogi daiktai.
Atsakyti