QUOTE(Daisy33 @ 2011 11 18, 13:41)
gal galit is foto pasakyti ar originaus?
Mano 50-ukas, tai gal dėl to kai kurie nesutapimai (kad originalūs, neabejoju. Pirkti Kristianoj, tai kas tiki, kas Lietuvoj visi kvepalai trečiarūšiai, toliau neskaitykit )
1. "Nugarinė" dėžutės pusė ne tokia: ingredientai išvardinti smulkesniu šriftu ir užima 6 su trupučiu eilutės, o ne 2, kaip Daisy33 nuotraukoj; viršuj, po Chanel logotipu, irgi ne tokie užrašai; po "Made in France" pas mane Chanel toj pačioj eilutėj - du kartus, po kiekvienu dar miestas - Paris ir New York. Bet čia, manau, priklauso nuo pagaminimo vietos.
2. Ant dėžutės įspaustas kodas 3502 (taip jo ir nepatikrinau niekur, kadangi, kaip sakiau, neabejoju originalumu), o ant buteliuko nėra visai. Gal dar dienos šviesoj reikėtų apžiūrėt, bet manau, kad ir prie lempos būčiau radus, jeigu būtų.
3. Šiaudelis Žinau, kad kartais dėl tų šiaudelių nusipaistoma ir nepagrįstos paranojos kai kam atsiranda, nu bet rimtai - mano buteliuky šiaudelis plonytis ir beveik skaidrus, sunkiai pastebimas, o čia nuotraukoj toks... ūkiškas Ir mano šiaudelio viršutinė dalisbe to storesnio sluoksnio, įmovos ar kaip ją ten pavadint...
Gal kas turi 100-uką ir pažiūrėtų, kaip jo šiaudas ir visa kita?
4. Pats kamštukas truputėlį kitoks. Bet tai vėlgi gali būt dėl skirtingo tūrio. Arba ne