Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

As vakar dariausi antakius Grozio pasaulyje (BMP II a.). Kol kas ispudziai geri.
Delija, buvau pirkusi kupona uz puse kainos, mokejau 349. Man buvo darytas konturinis. Todel uz permanentini tavo kaina taip pat normali, pasiskaitinek daugiau sia ir praeita tema. O apie Sarune lyg irgi rasyta buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2012 01 07, 15:51)
Sveikos 4u.gif
Gal kas girdejot apie permanentinio meistre  Šarūne Grudžinskaite Kaune? Siuo metu akcija permanentiniui. 249lt pasirinktam dalykui.Noreciau antakius daryt... Tai pigu ar ne? Gal dabar tokios kainos visur? Laukiu atsiliepimu 4u.gif

apie Šarūnę tikrai buvo ne vienas atsiliepimas ir visos buvo l. patenkintos jos darbu.
beta.lt pirkai? kokiam salone kuponas galioja?
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2012 01 07, 19:52)
As vakar dariausi antakius Grozio pasaulyje (BMP II a.). Kol kas ispudziai geri.
Delija, buvau pirkusi kupona uz puse kainos, mokejau 349. Man buvo darytas konturinis. Todel uz permanentini tavo kaina taip pat normali, pasiskaitinek daugiau sia ir praeita tema. O apie Sarune lyg irgi rasyta buvo wink.gif

megalol.gif а в чем разница между контурным макияжем и перманентным макияжем????????
Atsakyti
Aš irgi gundausi kuponu pas Šarūnę. Liko 23 valandos. Gal kas nors galite parodyti viršutinių akiu vokų darbų padarytų Šarūnės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(letta_n @ 2012 01 07, 20:25)
megalol.gif а в чем разница между контурным макияжем и перманентным макияжем????????

Na, skaiciau, kad konturinis daromas su naturalios mineralines kilmes pigmentais ir ivedamas tik po virsutiniu odos sluoksniu. Permanentiniam naudojamas cheminis pigmentas.
1.Kuo skiriasi permanentinis makiažas nuo ilgalaikio kontūrinio makiažo?
Kontūrinis ilgalaikis makiažas skiriasi nuo permanento, nes kontūrinis ilgalaikis makiažas įvedamas tik į viršutinį odos sluoksnį – epidermį, tai yra saugus įvedimas, nes epidermyje nėra kraujo indų (pigmentas nepatenka į kraują ir limfa, todėl metų bėgyje spalva šviesėja). Kontūrinio ilgalaikio makiažo pigmentas (spalva) įvedamas su labai plonomis akupunktūrinėmis adatėlėmis.
Permanentas vedamas į gilesnius odos sluoksnius bei keičia atspalvį į nepageidaujamą.
Pries juokdamasi pasidomekite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2012 01 08, 10:46)
Permanentas vedamas į gilesnius odos sluoksnius bei keičia atspalvį į nepageidaujamą.
Pries juokdamasi pasidomekite wink.gif

permanentas irgi į viršutinį įvedamas, skiriasi tik dažai, kuriais daroma, kontūrinio ale natūralesni, todėl ir kaina didesnė. Toks va skirtumas
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2012 01 08, 12:08)
permanentas irgi į viršutinį įvedamas, skiriasi tik dažai, kuriais daroma, kontūrinio ale natūralesni, todėl ir kaina didesnė. Toks va skirtumas

ne tik. permanento atada ieina giliau, negu konturinio. visiskai skyriasi dazai, masinos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 12:27)
ne tik. permanento atada ieina giliau, negu konturinio. visiskai skyriasi dazai, masinos rolleyes.gif

gal ir mašinos, nesiginčiju g.gif bet daug domėjausi, prieš darydamasi, tai man tai pasirodė tas pats ..., tik kitoj rankoj hihihi.gif
Atsakyti
nzn, kaip ir kur domejotes, jeigu net nzn, kad adatos skirtingai ieina i oda, bet as ne tik domejausi, bet as abu ir ant saves isbandziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 12:33)
nzn, kaip ir kur domejotes, jeigu net nzn, kad adatos skirtingai ieina i oda, bet as ne tik domejausi, bet as abu ir ant saves isbandziau rolleyes.gif

nu man skirtumo nebuvo, kaip įeina adatos, rezultatas labiausiai domino bigsmile.gif o abu išbandėt ir pajutot skirtumą kokį pastebimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2012 01 08, 12:34)
nu man skirtumo nebuvo, kaip įeina adatos, rezultatas labiausiai domino  bigsmile.gif

jusu nuomone rezultatas nepriklauso nuo to, kaip ieina adata i oda? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 12:36)
jusu nuomone rezultatas nepriklauso nuo to, kaip ieina adata i oda? biggrin.gif  biggrin.gif

aš patenkinta rezultatu, išbandyčiau kontūrinį - tada pasakyčiau. O jūs matomai nelabai galit pasakyt kuo skiriasi, nors abu išbandėt? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti