As vakar dariausi antakius Grozio pasaulyje (BMP II a.). Kol kas ispudziai geri.
Delija, buvau pirkusi kupona uz puse kainos, mokejau 349. Man buvo darytas konturinis. Todel uz permanentini tavo kaina taip pat normali, pasiskaitinek daugiau sia ir praeita tema. O apie Sarune lyg irgi rasyta buvo
QUOTE(Delija @ 2012 01 07, 15:51)
Sveikos
Gal kas girdejot apie permanentinio meistre Šarūne Grudžinskaite Kaune? Siuo metu akcija permanentiniui. 249lt pasirinktam dalykui.Noreciau antakius daryt... Tai pigu ar ne? Gal dabar tokios kainos visur? Laukiu atsiliepimu
Gal kas girdejot apie permanentinio meistre Šarūne Grudžinskaite Kaune? Siuo metu akcija permanentiniui. 249lt pasirinktam dalykui.Noreciau antakius daryt... Tai pigu ar ne? Gal dabar tokios kainos visur? Laukiu atsiliepimu
apie Šarūnę tikrai buvo ne vienas atsiliepimas ir visos buvo l. patenkintos jos darbu.
beta.lt pirkai? kokiam salone kuponas galioja?
QUOTE(Almuka @ 2012 01 07, 19:52)
As vakar dariausi antakius Grozio pasaulyje (BMP II a.). Kol kas ispudziai geri.
Delija, buvau pirkusi kupona uz puse kainos, mokejau 349. Man buvo darytas konturinis. Todel uz permanentini tavo kaina taip pat normali, pasiskaitinek daugiau sia ir praeita tema. O apie Sarune lyg irgi rasyta buvo
а в чем разница между контурным макияжем и перманентным макияжем????????
QUOTE(letta_n @ 2012 01 07, 20:25)
а в чем разница между контурным макияжем и перманентным макияжем????????
Na, skaiciau, kad konturinis daromas su naturalios mineralines kilmes pigmentais ir ivedamas tik po virsutiniu odos sluoksniu. Permanentiniam naudojamas cheminis pigmentas.
1.Kuo skiriasi permanentinis makiažas nuo ilgalaikio kontūrinio makiažo?
Kontūrinis ilgalaikis makiažas skiriasi nuo permanento, nes kontūrinis ilgalaikis makiažas įvedamas tik į viršutinį odos sluoksnį epidermį, tai yra saugus įvedimas, nes epidermyje nėra kraujo indų (pigmentas nepatenka į kraują ir limfa, todėl metų bėgyje spalva šviesėja). Kontūrinio ilgalaikio makiažo pigmentas (spalva) įvedamas su labai plonomis akupunktūrinėmis adatėlėmis.
Permanentas vedamas į gilesnius odos sluoksnius bei keičia atspalvį į nepageidaujamą.
Pries juokdamasi pasidomekite
QUOTE(Almuka @ 2012 01 08, 10:46)
Permanentas vedamas į gilesnius odos sluoksnius bei keičia atspalvį į nepageidaujamą.
permanentas irgi į viršutinį įvedamas, skiriasi tik dažai, kuriais daroma, kontūrinio ale natūralesni, todėl ir kaina didesnė. Toks va skirtumas
QUOTE(medeya @ 2012 01 08, 12:08)
permanentas irgi į viršutinį įvedamas, skiriasi tik dažai, kuriais daroma, kontūrinio ale natūralesni, todėl ir kaina didesnė. Toks va skirtumas
ne tik. permanento atada ieina giliau, negu konturinio. visiskai skyriasi dazai, masinos
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 12:27)
ne tik. permanento atada ieina giliau, negu konturinio. visiskai skyriasi dazai, masinos
gal ir mašinos, nesiginčiju bet daug domėjausi, prieš darydamasi, tai man tai pasirodė tas pats ..., tik kitoj rankoj
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 12:33)
nzn, kaip ir kur domejotes, jeigu net nzn, kad adatos skirtingai ieina i oda, bet as ne tik domejausi, bet as abu ir ant saves isbandziau
nu man skirtumo nebuvo, kaip įeina adatos, rezultatas labiausiai domino o abu išbandėt ir pajutot skirtumą kokį pastebimą?
QUOTE(medeya @ 2012 01 08, 12:34)
nu man skirtumo nebuvo, kaip įeina adatos, rezultatas labiausiai domino
jusu nuomone rezultatas nepriklauso nuo to, kaip ieina adata i oda?
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 12:36)
jusu nuomone rezultatas nepriklauso nuo to, kaip ieina adata i oda?
aš patenkinta rezultatu, išbandyčiau kontūrinį - tada pasakyčiau. O jūs matomai nelabai galit pasakyt kuo skiriasi, nors abu išbandėt?