Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Man iš viso nesiseka su permenentu.Dariau jau n.............kartų korekcijas ir spalva visiškai nesilaiko.Paskutinį kartą parašiau meistrei ,kad viskas OK, nors iš tikruju taip nebuvo.Tiesog jau nebetikių ,kad galima gražiai sutvarkyti antakius.
angel_sadangel.gif dabar praejus 8 mėn.po paskutinės korekcijos spalvos beveik neliko ir antakiai atrodo tikrai tragiškai verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2011 12 27, 21:30)
Man iš viso nesiseka su permenentu.Dariau jau n.............kartų korekcijas ir spalva visiškai nesilaiko.Paskutinį kartą parašiau meistrei ,kad viskas OK, nors iš tikruju taip nebuvo.Tiesog jau nebetikių ,kad galima  gražiai sutvarkyti antakius.
angel_sadangel.gif dabar praejus 8 mėn.po paskutinės korekcijos spalvos beveik neliko ir antakiai atrodo tikrai tragiškai verysad.gif

А в чем суть трагедии? Плохая форма или цвет? Если цвет то что не устраивает?
Atsakyti
Sveiki, gal kas galetumet rekomenduoti gera meistre Klaipedoje?
Dekui
Atsakyti
QUOTE(letta_n @ 2011 12 27, 22:16)

taip supratau, kad pigmentas nesilaiko
Atsakyti
Sveikos, noriu pasiteirauti, nes nežinau, ar kuri taip darėt... sausio 9 d. užsirašiau šiai procedūrai, meistrė liepė 10 dienų pagerti (tabletėmis) vaistus nuo herpeso (acic arba brivumen), ar kuri gėrėt prieš procedūrą? Bėda ta, kad aš maitinu dukrytę (o anotacijose parašyta, jog maitinant šio vaisto nevartoti), o ir vaistas receptinis? Ar tikrai reikia juos gerti?...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 12 28, 17:32)
Sveikos, noriu pasiteirauti, nes nežinau, ar kuri taip darėt... sausio 9 d. užsirašiau šiai procedūrai, meistrė liepė 10 dienų pagerti (tabletėmis) vaistus nuo herpeso (acic arba brivumen), ar kuri gėrėt prieš procedūrą? Bėda ta, kad aš maitinu dukrytę (o anotacijose parašyta, jog maitinant šio vaisto nevartoti), o ir vaistas receptinis? Ar tikrai reikia juos gerti?...

As negeriau. Herpis po proceduros islindo, bet nebuvo kazkokia tragedija.
Atsakyti
QUOTE(letta_n @ 2011 12 27, 23:16)

Nesisavina pigmentas. Liza gali konkrečiau paaiškinti , kodėl taip atsitiko.Dariau pas Liza daug kartų, bet rezultatu nesidžiaugiu. verysad.gif Spalvos praktiškai nėra, tik konturas silpnai matosi . Gaila išmestu pinigų ir laiko verysad.gif Reikia ieškoti kitos meistrės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 28 gruodžio 2011 - 20:31
QUOTE(oaze 2 @ 2011 12 28, 22:29)
Nesisavina pigmentas. Liza gali konkrečiau paaiškinti , kodėl taip atsitiko.Dariau pas Liza daug kartų, bet rezultatu nesidžiaugiu. verysad.gif Spalvos praktiškai nėra, tik konturas silpnai matosi . Gaila išmestu pinigų ir laiko verysad.gif Reikia ieškoti kitos meistrės.

Есть несколько вариантов почему так происходит:
- Ваша кожа отторгает пигмент ( это случается, но очень редко)!!!!!!
- Вы увлекаетесь в больших количествах процедурами химических пилингов кожи лица или много посещаете солярий.
- мастер работает поверхностно, и пигмент залегает очень не глубоко и не плотно прокрашена поверхность татуажа.В результате татуажа хватает на 5-6 месяцев.
-Мастер должен иметь пигменты нескольких производителей, и если первая процедура дала такой плохой результат, то на другой процедуре, может имеет смысл поменять пигменты.
-Вам плохо объяснили как ухаживать за татуажем, или Вы не выполняете всех рекомендаций мастера. Так как время заживления очень важно, для качества перманентного макияжа.
-если у Вас жирная, плотная кожа, то вводить пигмент нужно иначе чем при обычной коже. Нужно учитывать PH кожи. Жирная кожа хуже фиксирует в себе пигмент. При выборе цвета это нужно учитывать, что бы цвет был насыщенным.
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 12 28, 19:32)

Лучше пить. Потому что герпес "съедает" пигмент в том месте где появляется. И нет большой беды, если он выступил локально на небольшой площади. А если он будет по всем губам? Это будет малоприятное время для Вас. Сложность сейчас в том, что лекарства от герпеса в аптеках продаются только по рецепту verysad.gif Если не сможете достать таблетки, то воспользуйтесь хотя бы мазью acic.
Atsakyti
QUOTE(letta_n @ 2011 12 29, 00:33)
Есть несколько вариантов почему так происходит:
- Ваша кожа отторгает пигмент ( это случается, но очень редко)!!!!!!
- Вы увлекаетесь в больших количествах процедурами химических пилингов кожи лица или много посещаете солярий.
- мастер работает поверхностно, и пигмент залегает очень не глубоко и не плотно прокрашена поверхность татуажа.В результате татуажа хватает на 5-6 месяцев.
-Мастер должен иметь пигменты нескольких производителей, и если первая процедура дала такой плохой результат, то на другой процедуре, может имеет смысл поменять пигменты.
-Вам плохо объяснили как ухаживать за татуажем, или Вы не выполняете всех рекомендаций мастера. Так как время заживления очень важно, для качества перманентного макияжа.
-если у Вас жирная, плотная кожа, то вводить пигмент нужно иначе чем при обычной коже. Нужно учитывать PH кожи. Жирная кожа хуже фиксирует в себе пигмент. При выборе цвета это нужно учитывать, что бы цвет был насыщенным.
Papildyta:

Лучше пить. Потому что герпес "съедает" пигмент в том месте где появляется. И нет большой беды, если он выступил локально на небольшой площади. А если он будет по всем губам? Это будет малоприятное время  для Вас. Сложность сейчас в том, что лекарства от герпеса в аптеках продаются только по рецепту verysad.gif Если не сможете достать таблетки, то воспользуйтесь хотя бы мазью acic.

Cheminių pilingų nedarau ir į soliariumus nevaikštau. Vasara buvau 10 d. Turkijoje g.gif Aš medikė ir prižiūrėti odą, bei laikytis priežiūros taisyklių aš moku. g.gif Aš jau turiu tatu ir ji laikosi puikiai daugiau nei 12 metų, todėl man ir keista , kodėl permanentas nesilaiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2011 12 29, 13:00)
Cheminių pilingų nedarau ir į soliariumus nevaikštau. Vasara buvau 10 d. Turkijoje g.gif Aš medikė ir prižiūrėti odą, bei laikytis priežiūros taisyklių aš moku. g.gif Aš jau turiu tatu ir ji laikosi puikiai daugiau nei 12 metų, todėl man ir keista , kodėl permanentas nesilaiko verysad.gif

Tatuiruote daroma daug giliau.Ir veidas ir kunas skirtingi dalykai. Voku sritis ir antakiu irgi skirtinga oda. Nezinau prieszasties kodel taip neilgai laikosi. Bandziau skirtingas technikas, skirtigus pigmentus gamintoju, konsistenciju ir spalvu. Oda nera riebi, normali. Prieziura atrodo klientes irgi teisinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 29 gruodžio 2011 - 11:35
QUOTE(egle* @ 2011 12 28, 19:12)
As negeriau. Herpis po proceduros islindo, bet nebuvo kazkokia tragedija.

O po lupu permanento visoms butinai islenda herpesas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nagainee @ 2011 12 29, 13:06)
O tai visoms butinai islenda po lupu permanento herpesas, ar kaip?.. unsure.gif

Kiek zinau, jei jis yra tavo organizme, tai po proceduros jis visada islenda. Mano kaimynei neislindo, nors ji nieko negere.
Atsakyti