Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Iznija @ 2011 12 19, 12:47)
Jo, Long-time-liner. Auksciausios kokybes garantija biggrin.gif

manau ne aparatas suteikia garantija, o meistro rankos rolleyes.gif turint kreivas rankas su geriausiu aparatu galima darba sugadinti, taip kad siuo atveju ne esme, ar konturinis, ar permanentas ir su kokiu aparatu.
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2011 12 19, 15:23)
letta_n, A vy toze rabotaete? V kakom salone?

Ochen' krasivyje raboty vstavliaete   wub.gif

Ji dirba Paradizeje
Papildyta:
QUOTE(Iznija @ 2011 12 19, 14:47)
Jo, Long-time-liner. Auksciausios kokybes garantija biggrin.gif

Ir Reda kiek girdejau vos ne geriausia Vilniuje. Bent taip raso konturinio makiazo temoje. Ir ju pigmentai gi stebuklingi (..Cia as su ironija) ir labai pavirsutiniskai daro ir su lazeriu naikinti reikia melynas permanentines lupas, o konturiniu tokiu nebuna. ... Pasirodo , kad viskas tas pats smile.gif Ka jau isistikinu ne pirma karta. Reikia rinktis meistre, o ne pavadinima konturinis, ar permanentinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 20 gruodžio 2011 - 00:00
Ir as "pasigrazinau". Dabar gailuosi. schmoll.gif Kai grizau vaikas reke pabaisa, vyras sake nenaturaliai.
Is tikruju dirbtiniai atrodo antakiai ne mano. schmoll.gif Prietamsoje atrodo geriau, bet kur ryskesne sviesa tragedija. Spalva jei nubluks gal puse velnio, bet forma nepatinka. Kazkodel man labai uzkele kvailai atrodau. Nors kai piese atrode panasiai i mano antakius. Vieno antakio pradzia plonesne kito storesne ir dryziukai labai matosi. g.gif
Tikuosi kad priprasiu ir vaizdas pageres, labiausiai bijau reakcijos darbe. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2011 12 20, 16:48)
Ir as "pasigrazinau". Dabar gailuosi.  schmoll.gif  Kai grizau vaikas reke pabaisa, vyras sake nenaturaliai.
Is tikruju dirbtiniai atrodo antakiai ne mano.  schmoll.gif Prietamsoje atrodo geriau, bet kur ryskesne sviesa tragedija. Spalva jei nubluks gal puse velnio, bet forma nepatinka. Kazkodel man labai uzkele kvailai atrodau. Nors kai piese atrode panasiai i mano antakius. Vieno antakio pradzia plonesne kito storesne ir dryziukai labai matosi.  g.gif
Tikuosi kad priprasiu ir vaizdas pageres, labiausiai bijau reakcijos darbe.  biggrin.gif

Kur čia darėtės ir kokiam mieste? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Figūringa @ 2011 12 20, 18:16)
Kur čia darėtės ir kokiam mieste? smile.gif

Vilniuje. Veliau idesiu nuotrauka kaip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiki-piki: 20 gruodžio 2011 - 17:00
QUOTE(chiki-piki @ 2011 12 20, 16:57)
Vilniuje. Veliau idesiu nuotrauka kaip atrodo.

cia pas pajediene?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 20, 19:17)
cia pas pajediene?

Pavardes nezinau, o koks vardas Pajedienes?

Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2011 12 20, 21:06)
Pavardes nezinau, o koks vardas Pajedienes?

Birutė
Atsakyti
Kiek dienu turetu praeiti po perman.voku makiazo, kad jau galima butu dazytis akis? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2011 12 21, 00:35)

Ne ne ta schmoll.gif
QUOTE(sveikatele @ 2011 12 21, 16:08)
Kiek dienu turetu praeiti po perman.voku makiazo, kad jau galima butu dazytis akis? tongue.gif

Man sake savaite. Bet as vistiek daziau blakstienas, nes akys dar patinus buvo, o i darba reikejo eti. Tik valiau atsargiau be trinimu. Pas mane labai plona juostele tarp blekstienu, jei g.gif storesne gal geriau visai neliesti. g.gif
Atsakyti
Zadu storesne darytis, ne visiskai plonyte. Tikiuos gijimas vyks sklandziai ir neapsunkins gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti
pasidalinsiu ir savo situacija, antakius pirma karta padare gerai, laike 1.5m. ejau daryt korekcija ir laike lygiai 1men, negalejau is karto grysti pas meistre pasirodyti tai nuejau tik po 4men ir ji rado 101 priezasti kodel taip atsitiko, bet savo kaltes nei kiek, pasiule korekcija. po ilgu planavimu rado man laiko, paeme 150lt "tik uz medziagas", o baisiausia, kad nepasitarus pastorino linija, tipo geriau laikytis turi.... doh.gif
pas ja daug metu vaiksciodavau veido procedurom, makiazui ir nesiskundziau, bet permanento nemoka daryti tikrai.
Akis pas ja dariausi tai virsus dar matosi su istrupejimais (vasari bus metai po padarymo), apacia isnyko po pusmecio.
Meistre Raimonda (Kaune, Jaunystes namai) ale labai patyrusi blink.gif

Gal galite Sarunes kontaktais pasidalinti, eisiu akis is naujo daryti.
Atsakyti