Pasipasakosiu ir as savo istorija.
Dariausi lupas pas meistre Ruta Vilniuje. Dirba Vokietijoje, savo reikala ismano ir t.t.
Visu pirma buvo apkalbeta ne ta spalva, kaip kad meistrei gavosi. Vietoj naturalios gavosi ryskiai ryskiai bordine. Kol dare, kraujas liejosi upeliais, o lupos istino ir pamelynavo jau ta pacia diena taip, kad negalejau net sneketi apie savaite (nekalbu, kad reikejo eiti i darba...+ isklausyti vyro priekaistus, kam man to reikejo????). Zliumbiau gal menesi, pamaciusi save veidrodyje Pati esu labai siesios odos, o lupos BORDINES. Jau nekalbant apie forma... Po proceduros man buvo paaiskinta, kad meistre nezino, kodel mano oda taip paeme pigmenta, bet pazadejo, kad menesio begyje bus tokia spalva, kurios norejau. To neivyko nei po menesio, nei po dvieju, nei po triju. Po tokio "pagrazinimo" vos tik nueidavau pas kokia kosmetologe, tai budavo pirmas klausimas, kas taip mane subjaurojo? Karta papuoliau pas kosmetologe, kuri ta Ruta pazista. Ji patare man kreiptis i ja su reikalavimais viska istaisyti. Bet as tai i ta puse net ziureti nebegaliu Dabar praejo jau 2 metai ir spalva pabluko. Atrodo vistiek bjauriai. Bet jau sakiau daugiau niekada nei pas jokia meistre.
QUOTE(Iznija @ 2011 12 15, 00:41)
Atrodo vistiek bjauriai. Bet jau sakiau daugiau niekada nei pas jokia meistre.
kaip tik eiciau pas gera meistre, kad sutvarkytu taip, kad graziai atrodytumet. o pas ta Ruta eiciau del pinigu grazinimo (na bet cia iskart reikejo taip daryti, dabar jau saukstai po pietu)
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 15, 09:28)
kaip tik eiciau pas gera meistre, kad sutvarkytu taip, kad graziai atrodytumet. o pas ta Ruta eiciau del pinigu grazinimo (na bet cia iskart reikejo taip daryti, dabar jau saukstai po pietu)
Noriu pasitaisyti. Meistre REDA. Kazkaip sumaisiau vardus.
O jei kita meistre dar blogiau padarytu, nei yra???? Juolab, i darba tai reikia eiti. Melynom istinusiom lupom kas menesi negalejau vaikscioti. Pas Reda nebegrizau, nes, pasak jos, reikejo laukti menesi, kad spalva butu tokia, kokios norejau. Be to, po menesio ji pasakytu, kad cia ne jos darbas??? Dabar galbut ir kitaip pasielgciau.
QUOTE(Iznija @ 2011 12 15, 11:33)
Noriu pasitaisyti. Meistre REDA. Kazkaip sumaisiau vardus.
O jei kita meistre dar blogiau padarytu, nei yra???? Juolab, i darba tai reikia eiti. Melynom istinusiom lupom kas menesi negalejau vaikscioti. Pas Reda nebegrizau, nes, pasak jos, reikejo laukti menesi, kad spalva butu tokia, kokios norejau. Be to, po menesio ji pasakytu, kad cia ne jos darbas??? Dabar galbut ir kitaip pasielgciau.
. Tai Jums dare konturini? Long-timr liner?
QUOTE(Godutia @ 2011 12 15, 00:26)
Aiskios nuotraukos pries neturiu, pries tai buvo daryta beveik tas pats, tik jau prabluke po poros metu, tai ryskinom. Siek tiek storinom pravedima akiu ir antakius ryskesniais plaukeliais dare, ziuresim kas gausis. Naturalius mano antakiu galiukus siek tiek kele, todel nuo ten kur antakiai leidziasi zemyn plaukeliu savu nera
bet kokiu atveju atrodo gražiai tik įdomu kokia bus spalvytė prablukus antakių, o strėlytės tai
QUOTE(Iznija @ 2011 12 15, 00:41)
QUOTE(Linuute @ 2011 12 15, 08:32)
Sveikutes
vis pasiziuriu i grazias jusu foto ir taip pavydas ima
Bet pati darytis nedrystu...Kazkaip man tatuorute cia jau visam gyvenimui
Nors atrodot visos super,bet ant savo kuno isbandyt to nedrystu
vis pasiziuriu i grazias jusu foto ir taip pavydas ima
Bet pati darytis nedrystu...Kazkaip man tatuorute cia jau visam gyvenimui
Nors atrodot visos super,bet ant savo kuno isbandyt to nedrystu
drįsčiau nesutikti, tikrai ne visam gyvenimui. Man tai patinka, atsikeli - graži visa jau, nereikia jokių papildomų dažymųsi, tik veidą nusiprausei ir į trasą
QUOTE(Linuute @ 2011 12 15, 08:32)
jeigu is tikruju dometumetes, tai zinotumete, kad anokia cia tatuiruote ir jokiam visam gyvenimui.
Labai džiaugiuosi, kad pagaliau pasidariau (antakius). Paryškina visus veido bruožus, atrodo gerokai tvarkingiau nei anksčiau (turėjau tikrai problematiškus). Beje, mano vienas antakio visai beveik neliko, nes jis augo žemiau nei kitas, tai išpešiotas dabar Be to, tą, kuris auga aukščiau, mimikuodama dar aukščiau iškeliu (pati visai neatkreipiau dėmesio, kol nepasakė kosmetologė). Žodžiu, viskas susitvarkė ir nesigailiu nei truputėlio savo "originalų"
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 18, 23:02)
kaip gali nelikti? nebent ne toks ryskus vaizdas, kai ka tik padarius, bet tai normalu.
Vat as irgi galvoju,kaip gali visai nieko nelikti ,bet as ne akla,matau,kad nieko nera ,ne zymes,kad kazkas buvo daryta .
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 12 19, 00:46)
Nemanau, kad turi itakos, kad ne salone.
Iskirus antra nuotrauka visos darytos pries korekcija.
Iskirus antra nuotrauka visos darytos pries korekcija.
O as manau,kad nuo to,kas dare,kaip,daug kas ir priklauso.Pas mane nieko panasaus nebuvo ,ziurint i sais foto,kai sasiukai nukrito.Suprantu,kad gali buti nelygiai,nevienodai po pirmo darymo,bet kad nieko nesimatytu,tai jau cia virsune .
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 12 15, 11:20)
. Tai Jums dare konturini? Long-timr liner?
Jo, Long-time-liner. Auksciausios kokybes garantija