Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(/ Lisa / @ 2012 11 14, 22:11)
Turbut blogai ziurejote, tik koks trecdalis is visu foto.  rolleyes.gif (facebooke)

Atvirai pasakius ne facebook ziurejau, cia supermamose radau kitur jusu darbus isreklamuotus ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gražuolės.
Radau akciją, nusipirkau kuponą ir pasiskaitinėjus jorumą suabejojaiu... g.gif
gal kas darėtės pas meistrę Juliją Grožio salone "Venezia"?
Čia akcija:
http://akcijatau.lt/...aza-grozio-salo

labai laukiu komentarų... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(greta09 @ 2012 11 15, 06:46)
Atvirai pasakius ne facebook ziurejau, cia supermamose radau kitur jusu darbus isreklamuotus  ax.gif

as ryt pas Lisa vaziuoju... smile.gif butinai prasinesiu kas ir kaip smile.gif doh.gif

kinkos truputi dreba biggrin.gif, prisipazinsiu
Atsakyti
QUOTE(BUoga @ 2012 11 12, 17:59)
Sveikos. Paskaiciau jusu atsiliepimui. Ir norejau imesti jum nuoroda https://www.facebook...i...7965&type=3
as pati planuoju eiti pas sita meistre, kadais jinai man taip antakiukus tvarke, bet dabar apsisprendziau eit pas ja "nusipiest" grazesnius smile.gif, nes truksta tu plaukeliu pa mane. Labai noreciau suzinoti jusu nuomone, kaip jum jos darbeliai? Meistre Kaune dirba. Aciu

ir as uzsirasiau pas sita meistre, tvarkiausi antakius, tai labai patiko, depiliacija irgi daro super, tai ir as 28 d begsiu pasipiest antakiuku, truputi nedrasu, ir dar ilgai svarsciau ar to noriu...bet vis tik noriu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2012 11 16, 22:22)
ir as uzsirasiau pas sita meistre, tvarkiausi antakius, tai labai patiko, depiliacija irgi daro super, tai ir as 28 d begsiu pasipiest antakiuku, truputi nedrasu, ir dar ilgai svarsciau ar to noriu...bet vis tik noriu... biggrin.gif

thumbup.gif Dabar Kaunietes tures didesni pasirinkima meistru. 4u.gif
Atsakyti
Atsisakiau kupono, nes niekur neradau apie tą meistrę komentarų... Paklausiau jūsų patarimų, kad nereikia rizikuot g.gif
Atsakyti
kuo skiriasi Ilgalaikis Makiažas Long-Time-Liner nuo permanentinio makiazo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nekantri*: 18 lapkričio 2012 - 09:32
QUOTE(sigitela @ 2012 11 16, 22:22)

O aš 26d. ax.gif visos kaunietės tuoj važiuos pas Lisa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2012 11 18, 10:48)
O aš 26d.  ax.gif visos kaunietės tuoj važiuos pas Lisa  biggrin.gif

oj ne, nes pas Liza, o pas Inga kaune begsiu blush2.gif
https://sites.google...te/bukgrazesne/
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2012 11 18, 07:48)
O aš 26d.  ax.gif visos kaunietės tuoj važiuos pas Lisa  biggrin.gif

as buvau pas lisa thumbup.gif . Vaziavau is kauno. Koks bus rezultatas, paaiskes uzgijus lupoms. Pirminis neuzgijes variantas man tinka ir patinka, bet zinau, kad jo liks perpus maziau biggrin.gif .

Bet siaip patiko, kad nuosekliai ir smulkmeniskai viska aiskino, ir derino detales, spalva, gresmes.

as lb jautri skausmui, tai meistre lb jaucia kai pradeda labiau skaudet, iskart nuskausmina. Rupoestinga, kantri, nuosekli.

tiesa buvau apsisprendus daryti lupas su pilnu uzpildymu, bet su savo jautrumu istveriau tik dalini retusavima ,......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realesne: 18 lapkričio 2012 - 10:32
Sveikos gal kuri daretes akiu voka virsutini? ir paaiskintumete kiek mazdaug viskas kainuoja kiek proceduru reikia ir panasiai smile.gif Ir dar labai idomu kiek laiko ir kaip atliekama 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri buvote pas meistre REDA Vilniuje?
Atsakyti