Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

[quote=Diaina,2012 07 04, 16:56]
As dariausi pas Šarūnę antakius, jos darbu likau patenkinta thumbup.gif wub.gif o labiausia patinka tai, kad atsižvelgė į mano visus pageidavimus ir norus thumbup.gif nepiršdama savo nuomonės thumbup.gif
dabar planuoju darytis akis smile.gif

Sveikos merginos, as taip pat galiu tik pagirti permanento meistre Sarune is DI&ED salono thumbup.gif Pries menesiuka pasidariau virsutiniu akiu voku permanenta ir rezultatu esu be galo patenkinta, visiskai nesigailiu, kad pas ja ejau. Labai kruopsti, kantri ir maloni meistre, puikiai zinanti savo darba drinks_cheers.gif Tikiuos tai ne paskutinis mano apsilankymas pas ja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EZUIKA: 06 rugsėjo 2012 - 16:31
Aš pas Lisą dariausi antakius prieš metus. Esu labai patenkinta ir forma ir spalva 4u.gif Tik man atrodo, koks pusmetukas ir jau reikėtų korekciją daryti smile.gif Tai dabar registruotis ar ir vėliau galiu? smile.gif

Beje, kas per tuos metus naujo permanentinio makiažo srityje? Gal atsirado kokių naujų medžiagų, gal ilgiau laiko? smile.gif
Atsakyti
4u.gif Nieko naujo. vis dar priklaso nuo darymo technikos, klientes odos ir aisku pigmentai irgi turi itakos. Bet manau kiekviena meistre suranda, kas jai labiau patinka.
Pries kelis menesius buvau Rigoje kursose, buvo atvazeves meistras is Rusijos. Iskeleme si klausyma, ka gi daryti, kad pigmentai odoje isliktu ilgiau ? Jis pats bando kurti naujus pigmentus mano, kad gal ilgiau laikys, bandys uzpatentuoti, bet kol kas nieko naujo. Juk svarbu, kad ne tik ilgiau kaikytu, bet ir blunkant spalva kistu minimaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 11 rugsėjo 2012 - 21:38
Merginos, pas ką antakių permanentas ir kurios naudoja skystą pudrą. Ar jum neužsipudruoja tie antakiai? Nes aš vis tiek turiu su pieštuku ant viršaus dažyt doh.gif
Atsakyti
Užsipudruoja biggrin.gif Bet aš stengiuosi toje vietoje pudros daug netepti. Būna, kad su šešėliais šviesiais užtepu smile.gif

Kažin, o būna antakių plaukelių įsodinimo operacijos? Spėju, kosminės kainos :/
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri galite pasidalinti meistres Tatjanos is klaipedos kontaktais. Ir kokie atsiliepimai apie jos darbus? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas is zino po kiek laiko antakiu dazai truputi isblysks? g.gif Drauge pries keleta dienu pasidare, tai dabar labai krenta i akis tie jos antakiai..
Atsakyti
QUOTE(Asara2 @ 2012 09 19, 18:53)
Gal kas is zino po kiek laiko antakiu dazai truputi isblysks? g.gif  Drauge pries keleta dienu pasidare, tai dabar labai krenta i akis tie jos antakiai..

Dabar yra uzsidejas sasiukas, kuris praejus 5-7 dienom po proceduros nukris ir antakiai bus sviesesni .Meistre turejo viska isaiskinti. 4u.gif
Atsakyti
Mergytes, bukit geros i AZ pasidalinkite Audrones (gydytoja, dermatologe) kontaktais, kuri anksciau dirbo Visunitoje. aciu
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2012 09 13, 22:42)
Užsipudruoja biggrin.gif Bet aš stengiuosi toje vietoje pudros daug netepti. Būna, kad su šešėliais šviesiais užtepu smile.gif

Kažin, o būna antakių plaukelių įsodinimo operacijos? Spėju, kosminės kainos :/

tikrai buna, placiau cia
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2012 08 21, 21:33)
O mergaitės, sakykit, pasidarius akių abiejų vokų permanentą kaip atrodysiu kitą dieną? Ar galėsiu išeiti į žmones? Per kiek laiko užgis visi šašai?  4u.gif

Man tai labai greitai uzgijo, kita diena jokio tinimo nebuvo. Pirma diena buvau truputi uztinus, bet dirbti netrukde.
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2012 10 01, 14:28)
Man tai labai greitai uzgijo, kita diena jokio tinimo nebuvo. Pirma diena buvau truputi uztinus, bet dirbti netrukde.

Man tris dienas laikesi tynimas, didziausias buvo gal antra diena, bet namuose nesedejau, ejau kur reikejo, atrodziau gal kaip siek tiek verkusi, patinusiomis akims, bet nebuvo labai baisiai kad akiu neatplesciau smile.gif O visiskas sasiukas nukrito kazkur per savaite bigsmile.gif
Atsakyti