Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Realesne @ 2012 08 13, 20:46)
PERSKAICIAU visa tema ir daryciausi pas Lisa, jei gyvenciau VLN. Nes apie kauno permanenta darancias paskaicius atsiliepimus ir paziurejimus foto, man pasitikejimo nesukelia.

nes lisos permanentu kiek suprantu visos patenkintos?

tiesa ir klausimas, korekcijos reikia visada? domina lupu su uzpildymu. 4u.gif

Manau pas kiekviena meistra, kaip ir gydytoja, kaip ir kosmetologa, kirpeja visada yra ir patenkintu ir nepatenkintu. Juk dirba zmones. rolleyes.gif

Lupoms korekcijos tikrai reikia visada.
Atsakyti
Vilniuje puikiai daro Ela,nesuprantu kodel apie ja cia nieks neatsiliepia,as pas ja viska dariausi,antakiai ispudingi,spalva ryski,kaip ir prasiau,forma super,vokus virsutinius dare ir lupas,dabar visai nesidazau,visad esu ryski,tik blakstienos liko,sakau gal priaugint,nereiks ir jas dazyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 08 15, 17:17)
Vilniuje puikiai daro Ela,nesuprantu kodel apie ja cia nieks neatsiliepia,as pas ja viska dariausi,antakiai ispudingi,spalva ryski,kaip ir prasiau,forma super,vokus virsutinius dare ir lupas,dabar visai nesidazau,visad esu ryski,tik blakstienos liko,sakau gal priaugint,nereiks ir jas dazyt doh.gif  lotuliukas.gif

ela daro ir kaune, bet skaiciau merginu atsiliepimus, kad jai nuo notaikos priklauso biggrin.gif kainu skirtumas tarp lisos ir elos gaunasi gal 50 lt, bet nuotaikos zmogus nlb tokiam reikalui.... be to, jos darbu nelabai maciau. Pasirodykit? lupytes? 4u.gif ir kaina aisku domina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realesne: 15 rugpjūčio 2012 - 19:25
QUOTE(Realesne @ 2012 08 15, 19:55)
baigiu apsisprest darytis pas lisa, kelias i vln papildomos islaidos, ale  tongue.gif kad kaunietes nesidalina gerai padarytom lupytem ir meistriu vardais  biggrin.gif

lisa, jusu a.z. uzpildyta  4u.gif

Gal nesidalina, nes nelabai yra kuo? Kai aš rinkausi meistrę, man buvo svarbu, kad darbas būtų atliktas gerai. Vis tik veido sritis jau yra tokia, kad tai ne batelius rinktis. Kažkaip nemačiau nei vienos nuotraukų galerijos iš kauniečių meistrių, kurioje būtų užfiksuoti mano akiai gražūs darbai. Viliojausi Šarūne, bet apie ją komentarų dar nėra labai daug. Be to, kai degė noras darytis, nebuvo pas ją jokios akcijos, kaina 400 Lt su korekcija. Tai man jau buvo kažkaip patraukiau važiuoti į Vilnių pas žmogų, kurio darbų esu mačiusi ne vieną ir kurio supratimas panašus į manąjį (ne flomasteriu nupiešti antakiai, o natūralus vaizdelis). Štai jums ir dalybos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 08 15, 17:28)
Gal nesidalina, nes nelabai yra kuo? Kai aš rinkausi meistrę, man buvo svarbu, kad darbas būtų atliktas gerai. Vis tik veido sritis jau yra tokia, kad tai ne batelius rinktis. Kažkaip nemačiau nei vienos nuotraukų galerijos iš kauniečių meistrių, kurioje būtų užfiksuoti mano akiai gražūs darbai. Viliojausi Šarūne, bet apie ją komentarų dar nėra labai daug. Be to, kai degė noras darytis, nebuvo pas ją jokios akcijos, kaina 400 Lt su korekcija. Tai man jau buvo kažkaip patraukiau važiuoti į Vilnių pas žmogų, kurio darbų esu mačiusi ne vieną ir kurio supratimas panašus į manąjį (ne flomasteriu nupiešti antakiai, o natūralus vaizdelis). Štai jums ir dalybos rolleyes.gif

jus pas lisa daretes, ar pas audrone? niu jo mano akiai irgi nera kaune graziu,,,, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 08 15, 21:24)
ela daro ir kaune, bet skaiciau merginu atsiliepimus, kad jai nuo notaikos priklauso biggrin.gif kainu skirtumas tarp lisos ir elos gaunasi gal 50 lt, bet nuotaikos zmogus nlb tokiam reikalui.... be to, jos darbu nelabai maciau. Pasirodykit? lupytes?  4u.gif ir kaina aisku domina...

Stai yra Elos darbai.

http://www.ella-perm.../galerija/lupos

http://www.ella-perm...lerija/antakiai

Girdejau Kaune neblogai dirba Rita is Azuolyno sporto klubo, tiksliai adreso nezina, bet suzinosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 15 rugpjūčio 2012 - 20:18
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 08 15, 17:52)

na, kur iskart po proceduros tai kelios gal nieko, betmkur ir kurios yra po menesio, ar po keliu metus nesupratau,,,, g.gif
Atsakyti
Siaubas, kokie tragiški dauguma elos darbų schmoll.gif
Nežinau, jei ir klientės nori taip, bet aš asmeniškai iš principo nedaryčiau taip baisiai, geriau tegu darosi kitur, nei man reklamą tokią prastą darytų.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 08 15, 21:10)

tragedija kazkokia kai kurie pvz. unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 08 15, 21:10)
Nežinau, jei ir klientės nori taip, bet aš asmeniškai iš principo nedaryčiau taip baisiai, geriau tegu darosi kitur, nei man reklamą tokią prastą darytų.

Kartais pagalvoju apie permanentini antakiu makiaza, bet paziurejus sitas foto fantazija atsoko unsure.gif Nezinau kokiu balsu kriokciau jei taip padarytu. Man asmeniskai nei vienas nepatiko ( kalbu apie antakius )
Atsakyti
Perskaiciau visus SM esancius forumus sia temas biggrin.gif na turejau vargelio biggrin.gif
Na bet kaip ten sakoma, grozis reikalauja auku smile.gif ir kaip suprantu cia dar tik pradzia buvo smile.gif
Na ir isvada: man asmeniskai nepatikao visai Elos darbai. O vat Lisos labai esu suzaveta.
Tai bandysiu uzsirasyti pas ja. Optimistiskai tikiuosi, kad tures laisva vieta greitu laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 08 16, 00:24)
Kartais pagalvoju apie permanentini antakiu makiaza, bet paziurejus sitas foto fantazija atsoko unsure.gif Nezinau kokiu balsu kriokciau jei taip padarytu. Man asmeniskai nei vienas nepatiko ( kalbu apie antakius )

aš taip pat apie antakius pagalvoju, tik galutinai neapsisprendžiu, ar reikia. Vykčiau į vilnių, pas ką, jau turbūt aišku. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 16 rugpjūčio 2012 - 08:13