Sveikos
Atejau su tokiu klausimu, nezinau ar esat susidure. Klausiu tik smalsumo delei
Pries 5 metus ryskinausi akis, "strelyte" pravede. Dariausi Vilniuje, meistres nepamenu, bet viskas buvo atlikta labai gerai, buvau be galo patenkinta. Po proceduros siaubingai istinau viska atlikinejau kaip man buvo pavesta. Sasui nukritus beveik nieko nesimate atejus darytis korekcijos, meistre sake, kad to dar nera macius. Pakartojo viska su daug storesne adata ir vede daug giliau. Taciau pasikartojo ta pati istorija. Po menesio nebuvo net zymes, kad kazkas daryta, tik jauciu pasekmes, paverkus baisiai istinsta virsutiniai vokai. Tad idomu butu suzinoti, kodel taip gavosi? Nejaugi mano organizmas, taip atmeta dazus Dekui uz atsakyma.
Sveikos,
įdomu, kai jau viskas sugiję (tarkim po poros mėn.), ar galima antakius tepti kremu? Ar tai nepažeis pigmento?
įdomu, kai jau viskas sugiję (tarkim po poros mėn.), ar galima antakius tepti kremu? Ar tai nepažeis pigmento?
QUOTE(ilgos_blakstienos @ 2011 12 03, 16:32)
Sveikos,
bijau nusisneketi, bet man kaip tik patare drekinti su aliejuku, kad sasas per greit nenukristu
Laba diena
Sakykit,kai pasidarai juostele ta voko virsutinio,iskart,kiek supratau,patinsta..o po to po patinimo,iskart gerai atrodo.? Ar kokia tai plevele uzsideda?
Ir pvz,jai nebenori po kiek laiko jos,ar imanoma panaikinti?
Ar cia jau kaip taturuote?
Sakykit,kai pasidarai juostele ta voko virsutinio,iskart,kiek supratau,patinsta..o po to po patinimo,iskart gerai atrodo.? Ar kokia tai plevele uzsideda?
QUOTE(ilgos_blakstienos @ 2011 12 03, 17:32)
Sveikos,
Po menesio jau galite daryti ka tik norite. Oda pilnai sugijo.
Papildyta:
QUOTE(Linuute @ 2011 12 03, 19:33)
Laba diena
Pirma diena patinsta, tada susiformuoja plonas sasiukas. Jis nelabai matomas, tiesiog atrodo riskiai padazytos akis ir be problemu galima roditis i zmones . Po 5-7dienu pastebit, kad lupasi lyg kristu tuso gabaliukai nuo blakstienu. Kai visas nusilupa spalva yra siek tiek blankesne, nei buvo tik ka po proceduros. Pertiklius pigmento isejo su sasiuku , o likusi salis pigmento-dazai liko odoje. Tik nusilupus sasiukui atrodo, kad viskas jau sugijo, bet oda pilnai dar neatsiastate. Palietus linija pvz. su nagu jauciasi jautrumas. Pilnai oda gija apie 21d. Todel korekcija ir daroma daniausiai po 3 sav.
Strelyte su laiku bluks. Kaip greitai priklauso nuo strelyciu spalvos, jusu odos, darymo technikos ( minksto piestuko, seseline linija, ar riski griesta), pirmento-dazu, gyvenimo budo ( saule, soliariumas, seseliai ir t.t.)
Kaskada ji visiskai pabluks, bet tiesa sakant tokiu klienciu vienietai, kurios laukia kol visiskai pabluks.
Jeigu darysites taip sakant "kliasikini strelyciu varianta", tai manau uzteks stambiau seseliais uzdazyti, kad nesimatytu.
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2011 12 03, 14:40)
Sveikos
Pries 5 metus ryskinausi akis, "strelyte" pravede. Dariausi Vilniuje, meistres nepamenu, bet viskas buvo atlikta labai gerai, buvau be galo patenkinta. Po proceduros siaubingai istinau viska atlikinejau kaip man buvo pavesta. Sasui nukritus beveik nieko nesimate atejus darytis korekcijos, meistre sake, kad to dar nera macius. Pakartojo viska su daug storesne adata ir vede daug giliau. Taciau pasikartojo ta pati istorija. Po menesio nebuvo net zymes, kad kazkas daryta, tik jauciu pasekmes, paverkus baisiai istinsta virsutiniai vokai. Tad idomu butu suzinoti, kodel taip gavosi? Nejaugi mano organizmas, taip atmeta dazus Dekui uz atsakyma.
Sunku pasakyti. Buna , kad daza nepriima visiskai, bet vienietiniai atvejai. Jeigu dar kada noresite, tai bandykite nueiti pas kita meistre. Gali buti daug priezasciu: kito gamintojo pigmentai, kita terchnika, gali buti mazai praktikos turinti meistre.
QUOTE(varlius @ 2011 12 01, 11:25)
Na, kagi... Pasitiuningavau ir as savo antakius bei akytes. Pakol kas galutinio rezultato nematau, bet atrodo gana graziai. Antakiais esu patenkinta (nors jie dabar dar ganetinai ryskus, bet zadejo, kad bus kur kas blankesni, tad toks variantas mane tenkina), plaukelius ispiese labai dailiai. Akytes, tiksliau kairioji - ideali, o vat desiniosios tas "strelyte" ilgesne Ir tas man nepatinka... Zinoma, kairiosios korekcijos metu ilgi galima koreguoti, bet man jos ilgis idealus... O, vat patrumpinti, gi nepavyks Kuomet dare mano akiu vokai siaubingai sutino, buvo labai sunku daryti. Siaip neatrodo labai blogai, bet tiesiog ne taip, kaip tikejausi...
Pas mane ta pati istorija. Dariausi pas tą pačią meistrę. Akys sutino smarkiai jau bedarant, todėl kai atėjo kampučių eilė, tai gavosi vienas šiek tiek užriestas į vidų, o kitas tai normalus. Ir linija iš vidinių kampučių išeina ne vienodame atstume. Iš tolėliau nesimato skirtumo, bet iš arčiau tai matosi. Laukiu korekcijos ir tikiuosi, kad viską atitaisys
Šiaip meistrė ranką atidirbus, bet jau greitis koks, kaip konvejeris, normaliai nieko neišaiškina, pvz apie priežiūrą beveik nieko nepasakė, todėl man šašas užsidėjo jau antros dienos vakare. Tikiuosi smarkiai spalvai nepakenks (aš jos įduoto lankstinuko nepaskaičiau, nes iš prigimties tie lankstinukai ne prie širdies, o kai klausiau, kaip prižiūrėti, tai pasakė patepti porą kartų dienoj bepantenu ir viskas. Nei kiek dienų taip tepti, nei ką ).
Tiesa, užsirašiau antakius ir korekciją prie to pačio darys sausio mėn. Prieš darant antakius tikiuosi išpiešia, parodo normaliai formą? Nes kitaip tikrai neleisiu jai nieko daryt su mano antakiais
QUOTE(medeya @ 2011 12 07, 15:54)
Tiesa, užsirašiau antakius ir korekciją prie to pačio darys sausio mėn. Prieš darant antakius tikiuosi išpiešia, parodo normaliai formą? Nes kitaip tikrai neleisiu jai nieko daryt su mano antakiais
O apie kokia meistre cia eina kalba? As uzsirasiau vokui penktadieniui, ir antakiams taip pat - kartu su korekcija. Ir lygiai taip pat antakius bijau darytis, ir tikiuosi kad nupies, nes atrodo voka tai gali dar paslept jei kas o antakiu niekaip
O sakykit kaip skausmas su tais vokais?
QUOTE(Rokita @ 2011 12 13, 14:44)
O apie kokia meistre cia eina kalba? As uzsirasiau vokui penktadieniui, ir antakiams taip pat - kartu su korekcija. Ir lygiai taip pat antakius bijau darytis, ir tikiuosi kad nupies, nes atrodo voka tai gali dar paslept jei kas o antakiu niekaip
Cia apie Pajediene snekejom. O del skausmo, man praktiskai neskaudejo. Uzsalde tepaliuku kazkokiu. O vat pries piesiant vokus papilomas nunaikino tarp blakstienu. Galvojau leksiu is kabineto neatsigrezdama... Maniau, kad jei taip voka darys - eina nacirt, nesidarysiu to permanentinio Zinoma, siek tiek jautesi, bet palyginus su tatuiruotes darymu - visai juokai
letta_n, labai graziai, naturaliai...
Siandien as iskentejau vos korekcija, niekada niekada neskaudejo, o siandien ciut neapsiverkiau pasikukciodama kaip pravedimus dare Kazi kodel taip gali buti, viska dare kaip visada, net daugiau vaistuku dejo nuskausminimo, gal kazkokia vidine baime buvo, del to? Arba siaip nervine ytampa pastaruoju metu
Patenkinta siaip esu kaip uoga, tik dabar laukiu kaip bus kai sasiukai nukris
Siandien as iskentejau vos korekcija, niekada niekada neskaudejo, o siandien ciut neapsiverkiau pasikukciodama kaip pravedimus dare Kazi kodel taip gali buti, viska dare kaip visada, net daugiau vaistuku dejo nuskausminimo, gal kazkokia vidine baime buvo, del to? Arba siaip nervine ytampa pastaruoju metu
QUOTE(Godutia @ 2011 12 14, 23:16)
letta_n, labai graziai, naturaliai...
o jūsų antakių plaukelių savų beveik nesimato labai kūdi jau buvo? neturit nuotraukos prieš?
Aiskios nuotraukos pries neturiu, pries tai buvo daryta beveik tas pats, tik jau prabluke po poros metu, tai ryskinom. Siek tiek storinom pravedima akiu ir antakius ryskesniais plaukeliais dare, ziuresim kas gausis. Naturalius mano antakiu galiukus siek tiek kele, todel nuo ten kur antakiai leidziasi zemyn plaukeliu savu nera