Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

sakykit, mergaitės, o permanentas visiškai išsiplauna, ar jau pasidarius jį esi pasmerkta visuomet darytis korekciją arba naikinti lazeriu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 06 07, 16:39)
sakykit, mergaitės, o permanentas visiškai išsiplauna, ar jau pasidarius jį esi pasmerkta visuomet darytis korekciją arba naikinti lazeriu?  g.gif

as manau nuo odos tipo priklauso g.gif jei prasciau isisavina permanentini tai manau tiketina kad po keletos metu jis visai isbluks g.gif
Atsakyti
įdomu kaip ten iš tikro yra.. nes lazeris lyg ir nėra labai gerai esu skaičius.. o visą gyvenimą gal irgi nesinorės man to permanento g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 06 07, 17:39)
sakykit, mergaitės, o permanentas visiškai išsiplauna, ar jau pasidarius jį esi pasmerkta visuomet darytis korekciją arba naikinti lazeriu?  g.gif

Priklauso nuo odos, technikos, spalvos ir gilio. Jeigu padarytas giliai, kaip su markeriu tamsiai ir labai tankiai, tai isbluks kaskada, bet tikrai laikys ilgai.
Gali tankis likti toks pats ir po 2-3 metu, tik pasikeisti spalva. Sudedamu dazu molekules iseina is odos skirtingu laiku. Vienos greiciau, kitos leciau, todel kazkiek ir keiciasi spalva.
Lazerio neprireikia, jeigu padaryta normaliai. Naikintis su lazeriu ateina tik kai darbas tikrai labai baisiai sugadintas.
Padarius naturaliai, atnaujinti spalva reiketu mazdaug po 1, 5 metu.

Antakiai po menesio po 1 proceduros pres korekcija.
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 09 birželio 2012 - 12:11
nes mes antakius darėm virš mano antakių natūralių, nes jie siaubingai žemai, tai ir galvoju kaip ten bus ateity, jei nebenorėčiau taip.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 06 09, 15:42)
nes mes antakius darėm virš mano antakių natūralių, nes jie siaubingai žemai, tai ir galvoju kaip ten bus ateity, jei nebenorėčiau taip..  g.gif

Jeigu naturaliai padaryti, tai pabluks ir tiek. Galesit nesidaryti daugiau.
Atsakyti
Stai ir as nuo vakar su antakiukais vaikstau bigsmile.gif Gailiuosi,kad tik dabar isdrisau pasidaryti antakius,esu tikrai laaabai patenkinta,skausmo buvo minimaliai kol padare konturus,bet man net veido valymas skausmingesnis budavo cool.gif
Antakiukai gavosi labai panasios formos i turetus,dabar kol kas jie dar tamsus,bet nukritus sasiukams pasvieses. Sunku tik su galvos plovimu ir dusu rytais,bijau suslapinti antakius,tenka is pradziu po dusu listi,o poto dar atskirai galva issiplauti.
Galiu tikrai parekomenduoti Sarune is DI&ED salono kaune,tikrai dirba atsakingai,yra draugiska ir kantri,nes ilgiausiai rinkomes pacia forma blush2.gif
Atsakyti
hm tema apmirusi,o man klausimas iskilo,kiek laiko negalima slapinti tu antakiuku dar jau nuo ketvirtadienio pasidariau,sasas uzsidejes,tai negi dabar laukti kol nukris ar jau galeciau normaliai po dusu listi,butu gerai,kad patartumete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2012 06 18, 22:53)
hm tema apmirusi,o man klausimas iskilo,kiek laiko negalima slapinti tu antakiuku dar jau nuo ketvirtadienio pasidariau,sasas uzsidejes,tai negi dabar laukti kol nukris ar jau galeciau normaliai po dusu listi,butu gerai,kad patartumete g.gif

as neslapinau kol visiskai nenukrito sasiukai.jei jau pradejo kristi patepk kremuku (jei nedave girdejau tinka Bepanthenas), man savaite sasiukai laikesi,patepiau kremu tai puse dar graziai trinant nukrito,kiti per diena irgi nukrito
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2012 06 18, 23:53)

I dusa eikit, jeigu kazkiek ir suslaps nieko tokio, svelniai prispaudimais nuvalykite ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2012 06 06, 22:26)
O as pas Sarune antakius planuoju,bet bijau kaip visos bendradarbes atkalbineja,kad nenaturaliai atrodys,bet cia vokietijoj pas visas tie permamentiniai baisiai negrazus ir tikrai laaaabai nenaturaliai atrodo,o lietuvoj vistiek kitaip,as lietuvoj visada pas kosmetologe savo penkis antakiu plaukus tvarkausi,o cia po vieno karto ratais kosmetologes apeinu, tik lietuvoj antakius,nagus,plaukus ir veido valymus drasiai darausi, tikiuosi liksiu patenkinta sarunes darbu ax.gif

Tikrai nebijokit smile.gif as pas Sarune dariausi antakius, man padare puikiai! Atrodo labai naturaliai. Gailiuosi, kad ti db isdrysau pasidaryti nors norejau jau senai.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 06 09, 13:04)
Priklauso nuo odos, technikos, spalvos ir gilio. Jeigu padarytas giliai, kaip su markeriu tamsiai ir labai tankiai, tai isbluks kaskada, bet tikrai laikys ilgai.
Gali tankis likti toks pats ir po 2-3 metu, tik pasikeisti spalva. Sudedamu dazu molekules iseina is odos skirtingu laiku. Vienos greiciau, kitos leciau, todel kazkiek ir keiciasi spalva.
Lazerio neprireikia, jeigu padaryta normaliai. Naikintis su lazeriu ateina tik kai darbas tikrai labai baisiai sugadintas.
Padarius naturaliai, atnaujinti spalva reiketu mazdaug po 1, 5 metu.

Antakiai po menesio po 1 proceduros pres korekcija.
user posted image

Čia tavo? ar foto iš interneto?

vis noriu bet bijau g.gif
Atsakyti