Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(milaknike @ 2012 05 12, 00:46)
Supratau, dėkoju už atsakymą. Tai jau nebežinau, jei atvirai, ar man verta lūpas \"darytis\", nes MB tai labai nepritaria tam, o ir aš bijau, kad nesimatytų man to kontūro kaip pas seną bobą...

Tai prasykite meistres daryti be konturo ir pradziai svelnia spalva. Jeigu ka per korekcija pariskinsit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 05 11, 23:05)
Tai prasykite meistres daryti be konturo ir pradziai svelnia spalva. Jeigu ka per korekcija pariskinsit.  4u.gif

O man kaip tik meistrė sakė, kad su itin šviesia spalva vien tik kontūrą padarant lūpos optiškai putlesnės atrodo, kaip ir apsivedus lūpų pieštuku... pasimečiau visai.
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2012 05 14, 00:54)
O man kaip tik meistrė sakė, kad su itin šviesia spalva vien tik kontūrą padarant lūpos optiškai putlesnės atrodo, kaip ir apsivedus lūpų pieštuku... pasimečiau visai.

Jeigu lupos Jusu naturalios turi risku raudoni, tai tik sviesu kontura putlumo neisgausit. Su svelnesne spalva uztusuojant jos atrodis putlesnes, kaip su svesiu lupdaziu. Vien kontura, tai net neisivaizduoju unsure.gif , nebent Jusu lupos pakankamai bliskios, tada sveisu kontura+ siek tiek svelnu perejima svelnia spalva ir uzteks.
Dar priklauso ar reikia asimetrija liginti. Zodziu viskas individualiai ir manau meistre matys vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 13 gegužės 2012 - 23:26
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 05 13, 23:12)
Jeigu lupos Jusu naturalios turi risku raudoni, tai tik sviesu kontura putlumo neisgausit.  Su svelnesne spalva uztusuojant  jos atrodis putlesnes, kaip su svesiu lupdaziu.  Vien  kontura, tai net neisivaizduoju unsure.gif  , nebent Jusu lupos pakankamai bliskios, tada sveisu  kontura+ siek tiek svelnu  perejima svelnia spalva ir uzteks.
Dar priklauso ar reikia asimetrija liginti. Zodziu viskas individualiai ir manau meistre matys vietoje.

Kaip jūs ir sakote, mano lūpos tikrai blyškios, gal dėlto ir sakė, jog vien kontūro pagalba...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pagelbėkit 4u.gif parekomenduokit kur geriausiai kaune daro permanentinį makiažą, noriu antakius nusipiešti 4u.gif Kaina nesvarbu 4u.gif Ar ilgos ten eilės būna, ar reikia pirmą į konsultaciją eiti tiktais, nes norėčiau jau kitai savaitei, kadangi gyvenu ne lietuvoje, bei kaip su antakių permanentu ar visad prireikia korekcijų ir jei taip, kiek dažniausiai? Ir apšvieskit kuo skirias permanentinis nuo kontūrinio 4u.gif Perskaityčiau visa temute, bet nėr tiek laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grasse: 15 gegužės 2012 - 17:24
QUOTE(Grasse @ 2012 05 15, 17:23)
Sveikos  4u.gif pagelbėkit  4u.gif parekomenduokit kur geriausiai kaune daro permanentinį makiažą, noriu antakius nusipiešti  4u.gif Kaina nesvarbu  4u.gif Ar ilgos ten eilės būna, ar reikia pirmą į konsultaciją eiti tiktais, nes norėčiau jau kitai savaitei, kadangi gyvenu ne lietuvoje, bei kaip su antakių permanentu ar visad prireikia korekcijų ir jei taip, kiek dažniausiai? Ir apšvieskit kuo skirias permanentinis nuo kontūrinio  4u.gif Perskaityčiau visa temute, bet nėr tiek laiko  rolleyes.gif

Tik geriausi atsiliepimai apie Andrą. Anksčiau ji dirbo "Undinėj", o dabar turi nuosavą studiją. Aš dariausi pas ją tik tatuiruotę kai dar Kaune gyvenau, bet mano trys draugės darėsi antakius bei lūpas, tai tikrai gerai meistrė dirba, labai gražiai mergaitės atrodo, o ir maloni labai moteris, jaunatviška tokia smile.gif pagooglinkit "Andros studija" ar pan., manau, tikrai ją rasit, o jei ne, tai kažkur turiu jos tel.nr, galėsiu paieškot. Be abejo, čia tik mnao tokia nuomonė, gal yra ir žymiai geresnių meistrių smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Gal gales kuri nors is poniu-paneliu pagelbeti,- noriu pasidaryti permanentini antakiu makiaza. Gyvenu ne LT blush2.gif bet birz.pabaigoje atriedam i Siaulius. Gal kuri zino gera mestra butent Siauliuose?
Aciu
Atsakyti
Sveikos, matau kad giriat Andra is kauno, bet patariu nuosirdziai, nesidarykit. As pasidariau ir gailiuosi, nes po proceduros is merginu suzinojau, kad Andra daro su tatuiruociu dazais, o ne specialiai permanentui skirtais ir siaip nukreivalioja, spalvos nepataiko. Ir apskritai, gryztu laikas atgal-tikrai nesidaryciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolio kamuoliukas @ 2012 05 18, 17:57)
Sveikos, matau kad giriat Andra is kauno, bet patariu nuosirdziai, nesidarykit. As pasidariau ir gailiuosi, nes po proceduros is merginu suzinojau, kad Andra daro su tatuiruociu dazais, o ne specialiai permanentui skirtais ir siaip nukreivalioja, spalvos nepataiko. Ir apskritai, gryztu laikas atgal-tikrai nesidaryciau  schmoll.gif

Eikit, rimtai???? Mano draugės tai labai džiaugiasi, o ir atrodo liuksiškai, tikrai niekas nenukreivaliota... na nežinau... ir kad su tatuiruočių dažais darytų kažkaip neteko girdėti... keista.
Atsakyti
QUOTE(Trolio kamuoliukas @ 2012 05 18, 18:57)
Sveikos, matau kad giriat Andra is kauno, bet patariu nuosirdziai, nesidarykit. As pasidariau ir gailiuosi, nes po proceduros is merginu suzinojau, kad Andra daro su tatuiruociu dazais, o ne specialiai permanentui skirtais ir siaip nukreivalioja, spalvos nepataiko. Ir apskritai, gryztu laikas atgal-tikrai nesidaryciau  schmoll.gif

Iš kokių čia merginų gerbiamoji sužinojot? 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 05 18, 20:18)
Iš kokių čia merginų gerbiamoji sužinojot? 4u.gif  lotuliukas.gif

Is savo kirpejos, manikiuristes. Mano kirpeja pasidarius pas Rita is azuolyno, na nera net ka lyginti su mano antakiukais verysad.gif Manau kas dirba grozio srity zino viena apie kita nemazai, gaila, kad neisejo kalba pries man pasidarant. O kaip zmogeliukas Andra superine, neturiu nei vieno blogo zodzio 4u.gif
Atsakyti
o kas man blondinei gali paaiškinti kuo skiriasi tattoo dažai nuo permanentinio? 4u.gif
Atsakyti