Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Cekava @ 2012 05 08, 11:44)
Niu va - prisigyriau, kad neskauda ir prisikalbėjau  doh.gif

Mat dariausi korekciją akių ir linijos apvadą apatiniam akių voke (naujai). Jau skausmelis  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif galvojau -tik paleiskit nuo tos kedes ir as jau kaip nors tiek to - apsiesiu....bet nepaleido...ir gerai.... rezultatu patenkinta  thumbup.gif . Nors tiesa virsutinio voko linija ir labiau galejo pastorint, bet dabar jau laukiu nesulaukiu, kada sasai nueis ir galesiu vel dazytis - tada bus matyt smile.gif

Tai va merginos, kartais korekcijos buna skausmingos sad.gif patarimas: apsisarvuokit ketanovu ir neikit jokiu budu per mmmm dienas - nes pasirodo organizmas irgi zymiai jautriau reaguoja i skausma.... aisku yra ir tas dalykas, kad kiekvienas organizmas i skausma reguoja skirtingai... bet jei pirma karta tebuvo tik kutenimas, dabar atrode, kad akis ispjaus....  ir velniop tada ta grozi sad.gif biggrin.gif

Labai individualiai. Priklauso ir nuo to ka reikia taisyti, kiek, ir nuo dienos, savijautos (pvz. priesgripine busena, nuovargis, neisimiegojimas), zinoma menesines, ar neperanksti korekcija (turi praeiti apie 20dienu) ir jautruolems net menulio padetis smile.gif
Buna ir atvirksciai pirma procedura skaudesne, o per korekcija neskauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 08 gegužės 2012 - 22:20
po gero mėn. dariau smile.gif
pirma kart paniškai bijojau - neskaudėjo, dabar atsipūtis atėjau - ir gavau ko nesitikėjau biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gryztu ir as i permanento garbinimo gretas hihihi.gif

Viska turiu ,tik apatines akyciu linijos nedariau .. dar....na irnesakyk.gif -gal uzteks ir tiek biggrin.gif

QUOTE(Diaaa @ 2012 04 27, 13:49)
as asmeniskai neiciau ten, kur nesu atsiliepimu girdejusi blush2.gif  todel uzsirasiau  pas ne karta isgirta meistre Liza,ir tikrai zinau,kad nenusivilsiu, nes atsiliepimai apie ja tik thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Diaaa @ 2012 04 27, 14:09)
as truputi kitokios nuomones ax.gif  as geriau sumokesiu daugiau, bet bent 5metus nevaiksciosiu kaip ciuciundra ir tikrai gera meistre padarys normaliai. as pas Liza uzsirasiau nuo balandzio men, o pateksiu tik birzelio 2d., bet jau geriau palauksiu, nei pulsiu stacia galva bet kur ir pas bet ka  na bet cia tik mano nuomone 4u.gif  jei butu gera meistre manau tikrai atsiliepimu rastumet nors kazkur

O as ir dar kitokios nuomones tada cool.gif Sumokejus (dariau dvi proceduras,viena is ju dovana buvo ,bet kaina ta pati vistiek) daug daugiau nei pas Lisa ,pas labai giriama ir dideli staza turincia meistre,atsukus laika atgal ,neiciau ten ,o butent pas Lisa.. Nera blogai ,bent jau as patenkinta,(aisku ,po metu pas Lisa ir pakoreguota viskas) ,bet Lisa padarytu ne ka blogiau ,o net ir geriau ..Taip kad ne visi meistrai imantis daugiau pinigu yra geresni..
QUOTE(abecele @ 2012 05 01, 19:07)
Sveikos, merginos, noreciau siek tiek info vienoje vietoje  doh.gif

mano mama vargsta su antakiais, nes like labai mazai plaukeliu, o pati linija nedaili. Nudazius dazais laikosi vos savaitele ir vel isblunka.. As mastau jai pasiulyti permanentini, BET:

ar yra kokiu niuansu (nzn, gal but nepatartina darytis, negraziai atrodytu ar pan) jei moterei jau virs 60?

kitas dalykas, kas yra "korekcija", ar ji visad butina po pirmos proceduros? (problema, kad ji gyvena toli nuo Vilniaus ir labai retai atvaziuoja...)

ir trecia, kur galima butu sia procedura antakiams padaryti Vilniuje uz gera kaina ir suplanavus pries mazdaug savaite (skaiciau labai geru atsiliepimu apie Lili (Lisa)), bet negalim taip is anksto planuotis mamos vizito i Vilniu 

buciau labai dekinga uz atsakymus ir patarimus 4u.gif

Musu variantas mirksiukas.gif Mamyte neseniai pasidare. Mazai plaukeliu , kasdien piestukas ...
Nezinau ar privaloma ir nezinau ,kaip buvo po proceduros pries korekcija Mamytei ,nes buvau isvykus, bet Mama sake ,galeciau ir nedaryt korekcijos ,man atrodo gerai smile.gif Bet sakiau ,kad eitu ,meistre paziures kaip kas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 05 09, 15:57)
pas labai giriama ir dideli staza turincia meistre

pas ka?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 09, 17:11)

Ne ne as nenoriu sakyt , ne tai nekorektiska.. As buvau patenkinta ,tiesiog cia buvo i ta tema ,kad nevisada brangesnis meistra padarys geriau uz pigesniu paslaugu meistra.. 4u.gif
Atsakyti
Gaunasi Lisa gyrt korektiska,o pasidalint su visais kuri negerai daro,nekorektiska..Cia gal ispirkta tema? g.gif doh.gif

As dariausi pas Lisa,padare,kaip ir padare,bet po metu juoda jau pilka,kai zinau kad taip neturi but ir taip nebuna jei padaro patyres meistras,ar cia nuo firmos,aparato,dazu,nezinau nuo ko priklauso..patirties.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 05 09, 22:10)
Gaunasi Lisa gyrt korektiska,o pasidalint su visais kuri negerai daro,nekorektiska..Cia gal ispirkta tema? g.gif  doh.gif

As dariausi pas Lisa,padare,kaip ir padare,bet po metu juoda jau pilka,kai zinau kad taip neturi but ir taip nebuna jei padaro patyres meistras,ar cia nuo firmos,aparato,dazu,nezinau nuo ko priklauso..patirties.. rolleyes.gif

As nieko nenorejau pasakyt pries viena ar kita meistres ..Man abi patiko labai ,tik norejau pasakyt ,kad ne kainose viskas slypi , ta meistre daug brangesne , bet darbai pas abi vienodai geri ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguti: 09 gegužės 2012 - 23:14
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 05 09, 23:10)
Gaunasi Lisa gyrt korektiska,o pasidalint su visais kuri negerai daro,nekorektiska..Cia gal ispirkta tema? g.gif  doh.gif

As megstu naturaliau, todel su riskia juoda, kaip as vadinu markerine nedraugauju. Maciau daug juodu antakuu, kurie virsta melynais, aisku priklauso ir nuo odos.
Inguti antakiai padaryti riskiai, jai patinka ir viskas tvarkoje, pakoregavom siek tiek i naturaluma ir gerai, nes jau ejo link melsvo atspalvio. Taip sutinku, riskus laikys ilgiau, bet cia skonio reikalas. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 05 09, 16:57)
O as ir dar kitokios nuomones tada  cool.gif Sumokejus (dariau dvi proceduras,viena is ju dovana buvo ,bet kaina ta pati vistiek) daug daugiau nei pas Lisa ,pas labai giriama ir dideli staza turincia meistre,atsukus laika atgal ,neiciau ten ,o butent pas Lisa.. Nera blogai ,bent jau as patenkinta,(aisku ,po metu pas Lisa ir pakoreguota viskas) ,bet Lisa padarytu ne ka blogiau ,o net ir geriau ..Taip kad ne visi meistrai imantis daugiau pinigu yra geresni..

ne ne, mane ne tai supratot,as kalbejau butent konkreciai del to situacijos, kai ji rinkosi ar pigiau ir pas meistre,apie kuria net atsiliepimu negirdejusi,ar brangiau,bet labai geru atsiliepimu turincia meistre mirksiukas.gif butent tada ir pasakiau,kad geriau brangiau sumokesiu,bet eisiu pas gera meistre,kur beveik visos tik gerais atsiliepimais palydi 4u.gif apskritai del brangumo tai be abejo pritariu,kas brangu nebutinai kokybiska 4u.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2012 05 10, 00:18)
As megstu naturaliau, todel su riskia juoda, kaip as vadinu markerine  nedraugauju.  Maciau daug juodu antakuu, kurie virsta melynais, aisku priklauso  ir  nuo odos.

va del sito as Jus ir pasirinkau thumbup.gif nu kaip nekenciu ryyyskiai juodu antakiu,maciau ne viena su permanentiniais, juodais it smala antakiais- sorry,man ziauriai negrazu ir nenaturalu schmoll.gif geriau pilksvi,bet tikrai naturaliau atrodantys antakiai thumbup.gif bet cia aisku kaip kam,kiekviena renkames pagal save ax.gif
Atsakyti

Lisa, jūs man pasakykite, ar yra toks lūpoms skirtas pigmentas, kuris būtų blankus ir, pasidarius lūpų permanentą, lūpytės atrodytų tik putlesnės, bet be spalvos? Tikiuosi, nors kiek suprantamai parašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2012 05 11, 15:46)
Lisa, jūs man pasakykite, ar yra toks lūpoms skirtas pigmentas, kuris būtų blankus ir, pasidarius lūpų permanentą, lūpytės atrodytų tik putlesnės, bet be spalvos? Tikiuosi, nors kiek suprantamai parašiau smile.gif

Priklauso nuo Jusu naturalaus lupu raudonio. Ir kokios efekto tikites. Jeigu lupos labai bliskios, tai galima padaryti lengva tusavima, be konturo puse tono pvz. ruzavesnio. Jeigu lupos pvz raudonos, arba kaip daznai buna link melsvumo, tai reiketu daryti svesesnes, kad butu putlumas. Ar tai bus grazu bliskesnes, nei yra naturalios reiketu ziureti vietoje. Viskas labai individualiai. Ir tokie dalykai daromi per kokias 3 proceduras.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 05 11, 22:27)
Priklauso nuo Jusu naturalaus lupu raudonio. Ir kokios efekto tikites. Jeigu lupos labai bliskios, tai galima padaryti lengva tusavima, be konturo puse tono pvz. ruzavesnio. Jeigu lupos pvz raudonos, arba kaip daznai buna link melsvumo, tai reiketu daryti svesesnes, kad butu putlumas. Ar tai bus grazu bliskesnes, nei yra naturalios reiketu ziureti vietoje. Viskas labai individualiai. Ir tokie dalykai daromi per kokias 3 proceduras.

Supratau, dėkoju už atsakymą. Tai jau nebežinau, jei atvirai, ar man verta lūpas \"darytis\", nes MB tai labai nepritaria tam, o ir aš bijau, kad nesimatytų man to kontūro kaip pas seną bobą...
Atsakyti