Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Diaaa @ 2012 04 27, 14:09)
as truputi kitokios nuomones ax.gif  as geriau sumokesiu daugiau, bet bent 5metus nevaiksciosiu kaip ciuciundra ir tikrai gera meistre padarys normaliai. as pas Liza uzsirasiau nuo balandzio men, o pateksiu tik birzelio 2d., bet jau geriau palauksiu, nei pulsiu stacia galva bet kur ir pas bet ka blush2.gif  blush2.gif  na bet cia tik mano nuomone 4u.gif  jei butu gera meistre manau tikrai atsiliepimu rastumet nors kazkur ax.gif

Apie kokia jus cia Liza,gal Lilia?Lisa?As pas ja irgi esu buvusi
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 04 27, 14:23)
Apie kokia jus cia Liza,gal Lilia?Lisa?As pas ja irgi esu buvusi

taip,ji cia niku Lisa, tai del to ir vadinu taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 04 27, 15:06)
Man tyko,kad si meistre biski pigiau ima,netoli manes dirba ir jau kita savaite,kaip as norejau gali priimti,bet zmogus skelbiasi tuo uzsiimanti nuo 2006 ar 2007m bet nesuprantu,kodel nieks jos neaptaria,juk vistiek esa buvusios.. doh.gif

godus moka du kartus smile.gif
Atsakyti

Sveiki, noreciau ir as cia prie jusu pokalbiu prisijungti smile.gif
Ketvirtadieni pasidariau sau antakiu permamentini smile.gif
vis laukiu kol cia kazkas turetu nukristi biggrin.gif
tik vat del vieno dalyko pergyvenu sad.gif vakar biskuti antaki viena uzkabinau ir mazutis gabaliukas atsilupo, ar cia yra labai blogai ....sad.gif vis neiseina is galvos ir smerkiu save, kad sugadinau sad.gif
Dariausi rudus antakius, o cia kur atsilupo biskuti balta demele liko sad.gif tai matyt taip jau ir pasiliks taip ? doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, noreciau siek tiek info vienoje vietoje doh.gif

mano mama vargsta su antakiais, nes like labai mazai plaukeliu, o pati linija nedaili. Nudazius dazais laikosi vos savaitele ir vel isblunka.. As mastau jai pasiulyti permanentini, BET:

ar yra kokiu niuansu (nzn, gal but nepatartina darytis, negraziai atrodytu ar pan) jei moterei jau virs 60?

kitas dalykas, kas yra "korekcija", ar ji visad butina po pirmos proceduros? (problema, kad ji gyvena toli nuo Vilniaus ir labai retai atvaziuoja...)

ir trecia, kur galima butu sia procedura antakiams padaryti Vilniuje uz gera kaina ir suplanavus pries mazdaug savaite (skaiciau labai geru atsiliepimu apie Lili (Lisa)), bet negalim taip is anksto planuotis mamos vizito i Vilniu schmoll.gif

buciau labai dekinga uz atsakymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abecele @ 2012 05 01, 19:07)
Sveikos, merginos, noreciau siek tiek info vienoje vietoje  doh.gif

mano mama vargsta su antakiais, nes like labai mazai plaukeliu, o pati linija nedaili. Nudazius dazais laikosi vos savaitele ir vel isblunka.. As mastau jai pasiulyti permanentini, BET:

ar yra kokiu niuansu (nzn, gal but nepatartina darytis, negraziai atrodytu ar pan) jei moterei jau virs 60?

kitas dalykas, kas yra "korekcija", ar ji visad butina po pirmos proceduros? (problema, kad ji gyvena toli nuo Vilniaus ir labai retai atvaziuoja...)

ir trecia, kur galima butu sia procedura antakiams padaryti Vilniuje uz gera kaina ir suplanavus pries mazdaug savaite (skaiciau labai geru atsiliepimu apie Lili (Lisa)), bet negalim taip is anksto planuotis mamos vizito i Vilniu  schmoll.gif

buciau labai dekinga uz atsakymus ir patarimus 4u.gif

Amzius tikrai ne beda smile.gif mano mamai virs 60, pasidare antakius pas Lisa ir yra labai patenkinta. Laukiam korekcjos. smile.gif
Atsakyti

Sveiki. Labai nepykite ant manęs, tačiau mažius neleidžia ilgai naršyti temoje, tad gal kas nepatingės parašyti apie geras meistres Klaipėdoje smile.gif dėkoju!
Atsakyti
Atsiprasau kad neperskaiciau visos temos, bet labai prasau, patarkite Vilniuje labai gera kosmetologe kuri gali permanentinio makiazo pagalba pasalinti asimetrija antakiu + kad atrodytu naturaliai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aciu
Atsakyti
mane domintu ar užšaldo vokų permanentą darant? ir ar labai skauda užšaldžius?
Atsakyti
QUOTE(Magic_ @ 2012 05 06, 16:01)
mane domintu ar užšaldo vokų permanentą darant? ir ar labai skauda užšaldžius?

man asmeniskai uzbreze pirma kontura, o po to jau tepe vaistukais
nepasakyciau kad labai skauda, labiau sakyciau tai ikyrus blakstienu judejimas ir tau kutena, o pasikasyti negali smile.gif
svarbiausia atsipalaiduoti ir leisti meistrei daryti savo darba
Atsakyti
Niu va - prisigyriau, kad neskauda ir prisikalbėjau doh.gif

Mat dariausi korekciją akių ir linijos apvadą apatiniam akių voke (naujai). Jau skausmelis doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif galvojau -tik paleiskit nuo tos kedes ir as jau kaip nors tiek to - apsiesiu....bet nepaleido...ir gerai.... rezultatu patenkinta thumbup.gif . Nors tiesa virsutinio voko linija ir labiau galejo pastorint, bet dabar jau laukiu nesulaukiu, kada sasai nueis ir galesiu vel dazytis - tada bus matyt smile.gif

Tai va merginos, kartais korekcijos buna skausmingos sad.gif patarimas: apsisarvuokit ketanovu ir neikit jokiu budu per mmmm dienas - nes pasirodo organizmas irgi zymiai jautriau reaguoja i skausma.... aisku yra ir tas dalykas, kad kiekvienas organizmas i skausma reguoja skirtingai... bet jei pirma karta tebuvo tik kutenimas, dabar atrode, kad akis ispjaus.... ir velniop tada ta grozi sad.gif biggrin.gif
Atsakyti
jo, man korekcija irgi daug labiau skaudėjo, negu pradžioj darant ,nes oda jau pažeista buvo ir todėl taip verysad.gif
Atsakyti