Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Diaaa @ 2012 04 13, 09:54)
leiskit pasitikslint blush2.gif  Liza, tai turit omeny ta pacia kuri cia bendrauja niku /Lisa/ ?

Taip, ta pati Liza mirksiukas.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2012 04 16, 10:02)
Man tai normaliai tas skausmas. Meistres juk pastoviai dirbant patepa kazkokiu nuskausminamuoju skysciu. Kai kuriose vietose tai net nieko nesijaucia, kai kuriose - lengvas pakrapstymas. mirksiukas.gif

Taip, tepa, bet tas pirminis praejimas be nieko, man pvz vokui l skaudejo. Bet taip idomiai skaudejo per korekcija o pirma karta visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2012 04 20, 15:09)
karta pabandzius negali sustot smile.gif storinsiu akiu linija smile.gif

Cia tai tiesa... lotuliukas.gif as jau apie antakius galvoju, nors juos ir taip gerai matomus turiu.
QUOTE(LiLady @ 2012 04 20, 17:01)
Aš prieš porą savaičių dariausi pas Šarūnę akių viršutinę liniją,likau patenkinta darbu.Norėjau kad būtų kuo natūraliau,nes mažai dažausi,tai dariau tarp blakstienų liniją gavosi tikrai ne perdaug,bet akys paryškėjo.Nes kelios draugės pasidarę ryškias tas linijas ,tai kai nepasidažo,man labai jau akys negražiai įrėmintos gaunasi  doh.gif Po mėnesio eisiu korekcijai ir apatinę akių liniją darytis taip pat.Tikra tiesą pabandzius negali sustot biggrin.gif

As irgi kazkaip del apatinio voko abejoju...bijau to ireminimo. O ir kazkiek sendina mano galva(cia turiu omeny vyresnes nei 30 moteris)...Mane dukra labai atkalbinejo, kad tik apatinio voko nesiryskinciau. unsure.gif , tai pasidariau tik virsutinio vokio strelyte truputuka pakelta i virsu gale. Vakar buvo antra diena - tai buvau truputuka patinusiais vokais, siandien jau geriau. Manau ryt eisiu i darba normali ir ''pasipuosusi'' bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2012 04 22, 10:09)
Jeigu norite tik naturalaus makijazo, tai sutinku, kad virsutini voka darant tarp blakstienu, paryskins akis. Bet as jums nesiulau darytis apatinio voko, nes jis butent iremins akis. Aisku, tai tik mano nuomone.
Kadangi as  dariausi pas Sarune ir mano virsutinio voko linija pakankamai ryski, butu uzteke. Bet Sarune ikalbejo pasidaryti kartu ir apatini voka. Tvarkingai padarytas iki puse akies, bet butent apatinis vokas priduoda akims piktesni zvilgsni ir ireminima. Kadangi as gyvenime dazausi ir tusu ir seseliais, tai pati kiekviena ryta pakoreguoju apatini voka.Zinoma po keliu metu pabluks. Bet siai dienai be tuso ir seseliu atrodau labai nenaturaliai.

QUOTE(Kristinakristina @ 2012 04 22, 12:55)
As irgi kazkaip del apatinio voko abejoju...bijau to ireminimo. O ir kazkiek sendina mano galva(cia turiu omeny vyresnes nei 30 moteris)...Mane dukra labai atkalbinejo, kad tik apatinio voko nesiryskinciau. unsure.gif , tai pasidariau tik virsutinio vokio strelyte truputuka pakelta i virsu gale.  Vakar buvo antra diena - tai  buvau truputuka patinusiais vokais, siandien jau geriau. Manau ryt eisiu i darba normali ir ''pasipuosusi'' bigsmile.gif

Ačiū merginos už patarimus 4u.gif Aš noriu daryti apatinę liniją irgi tarp blakstienų ir tik iki pusės,sakė kad ta linija nebus ryški,ji tik pataškuos,buvo papiešusi su pieštuku maždaug kaip atrodytų tai man patiko ax.gif Akys tikrai neatrodė įrėmintos.Nes man kaip per daug ryški ta linija irgi nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
As turiu apatine linija ir ji tik vos vos matoma, kiti net nepastebi kol nepasakau thumbup.gif Tad manau cia reikia jau aiskiai isdestyti ko nori g.gif As net darydama korekcija jau apatines paprasiau neliesti, nes ji man tobula ir nenorejau nei ryskiau nei ko koreguoti... kai visai beveik nesimatys tuomet pasiryskinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Губы полный прокрас. Зажившие.

user posted image

Губы сразу после процедуры. Полный прокрас

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letta_n: 22 balandžio 2012 - 19:37
sveikos, norejau paklaust ka pasiulytumet daryt su maniskiais antakiais, ar verta daryt permanentini, tusavima.. nes dazyt jau nusibodo, nublunka po 2 sav... ar isvis nieko geriau nedaryt? ir kuria meistre Vilniuj rekomenduotumet 4u.gif
http://pico.lt/photo...to (1).JPG.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idomii: 24 balandžio 2012 - 13:15
Sveiki,ieskodama google kas daro Vilniuj permanenta,radau meistre Zoja,Vilniuje,Rinktines g. gal kokiu atsiliepimu kas turyt,ar esat buvusios,verta eiti?Dekui,labai lauksiu atsiliepimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2012 04 26, 09:27)
Tavo vietoj nedaryciau. Grazus antakiai. Vis tiek zinok dazyt reikes...tik reciau....pati gundziausi nes uzknisa (kaip ir tau) dazytis kas 2 sav., bet pasirodo plaukelis pats vis tiek pasvieseja ir atrodo nebe taip graziai. O Permanenetas taigi po oda suleistas....

Istikruju, kaip nekeista bet labai daug moteru ateina butent su panasia situacija.
Atsibosta dazyti daznai chemiskai, arba riskunti piestuku, kad ir savo grazia forma smile.gif . Viska galima lygiai ta pat padaryti su permanentu. Liks tik retkarciais padazyti plaukelius. Bet tikrai reciau.
Manau priklauso nuo moters. Vienos ateina, kai jau antakiu plaukeliu beveik nera, kad tureti antakius, forma nauja, nes kasdiena piesia skirtingai. O kitos, kad nereiketu begti dazytis chemiskai pries pirti , arba nespejus imti piestuka i rankas.
Atsakyti
Negi nei viena nieko nezinote apie ta salona BEAUTY CULTURE,Rinktines.g,uzsirasiau permanentui,bet jokiu atsiliepimu nete nerandu nei apie meistre,nei apie salona,biski baisoka.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Infiniti*: 27 balandžio 2012 - 11:21
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 04 27, 12:21)
Negi nei viena nieko nezinote apie ta salona BEAUTY CULTURE,Rinktines.g,uzsirasiau permanentui,bet jokiu atsiliepimu nete nerandu nei apie meistre,nei apie salona,biski baisoka.. unsure.gif

as asmeniskai neiciau ten, kur nesu atsiliepimu girdejusi blush2.gif blush2.gif todel uzsirasiau pas ne karta isgirta meistre Liza,ir tikrai zinau,kad nenusivilsiu, nes atsiliepimai apie ja tik thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2012 04 27, 13:49)
as asmeniskai neiciau ten, kur nesu atsiliepimu girdejusi blush2.gif  blush2.gif  todel uzsirasiau  pas ne karta isgirta meistre Liza,ir tikrai zinau,kad nenusivilsiu, nes atsiliepimai apie ja tik  thumbup.gif  thumbup.gif

Man tyko,kad si meistre biski pigiau ima,netoli manes dirba ir jau kita savaite,kaip as norejau gali priimti,bet zmogus skelbiasi tuo uzsiimanti nuo 2006 ar 2007m bet nesuprantu,kodel nieks jos neaptaria,juk vistiek esa buvusios.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 04 27, 14:06)
Man tyko,kad si meistre biski pigiau ima,netoli manes dirba ir jau kita savaite,kaip as norejau gali priimti,bet zmogus skelbiasi tuo uzsiimanti nuo 2006 ar 2007m bet nesuprantu,kodel nieks jos neaptaria,juk vistiek esa buvusios.. doh.gif

as truputi kitokios nuomones ax.gif as geriau sumokesiu daugiau, bet bent 5metus nevaiksciosiu kaip ciuciundra ir tikrai gera meistre padarys normaliai. as pas Liza uzsirasiau nuo balandzio men, o pateksiu tik birzelio 2d., bet jau geriau palauksiu, nei pulsiu stacia galva bet kur ir pas bet ka blush2.gif blush2.gif na bet cia tik mano nuomone 4u.gif jei butu gera meistre manau tikrai atsiliepimu rastumet nors kazkur ax.gif
Atsakyti