Laba diena,
ir as pribrendau antakeliams prisiziurejusi foto, manau tiktu man seselinis spalvinimas. Kiek uzmaciau, daugiausiai cia rekomenduojamos meistres vilnietes, o gal galite patarti, i ka kreiptis Kaune Apie Sarune lyg buvo gerai atsiliepiama, tik bijau, kad eiles bus labai ilgos del akciju...
QUOTE(KolJe @ 2012 04 18, 16:18)
jei nepaslaptis pas ka?
Pas Egle is "Pjeses" (prie Muzikinio t.)
Papildyta:
Kita sav. eisiu korekcijai laukiu nesulaukiu
karta pabandzius negali sustot storinsiu akiu linija
QUOTE(Cekava @ 2012 04 20, 15:09)
Pas Egle is "Pjeses" (prie Muzikinio t.)
Papildyta:
Papildyta:
cia Kaune?
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2012 04 20, 10:03)
Laba diena,
ir as pribrendau antakeliams prisiziurejusi foto, manau tiktu man seselinis spalvinimas. Kiek uzmaciau, daugiausiai cia rekomenduojamos meistres vilnietes, o gal galite patarti, i ka kreiptis Kaune Apie Sarune lyg buvo gerai atsiliepiama, tik bijau, kad eiles bus labai ilgos del akciju...
Andra
Aš prieš porą savaičių dariausi pas Šarūnę akių viršutinę liniją,likau patenkinta darbu.Norėjau kad būtų kuo natūraliau,nes mažai dažausi,tai dariau tarp blakstienų liniją gavosi tikrai ne perdaug,bet akys paryškėjo.Nes kelios draugės pasidarę ryškias tas linijas ,tai kai nepasidažo,man labai jau akys negražiai įrėmintos gaunasi Po mėnesio eisiu korekcijai ir apatinę akių liniją darytis taip pat.Tikra tiesą pabandzius negali sustot
QUOTE(LiLady @ 2012 04 20, 17:01)
Aš prieš porą savaičių dariausi pas Šarūnę akių viršutinę liniją,likau patenkinta darbu.Norėjau kad būtų kuo natūraliau,nes mažai dažausi,tai dariau tarp blakstienų liniją gavosi tikrai ne perdaug,bet akys paryškėjo.Nes kelios draugės pasidarę ryškias tas linijas ,tai kai nepasidažo,man labai jau akys negražiai įrėmintos gaunasi Po mėnesio eisiu korekcijai ir apatinę akių liniją darytis taip pat.Tikra tiesą pabandzius negali sustot
ar labai skaudėjo?
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 04 20, 17:35)
ar labai skaudėjo?
Žinokit labai mano akys jautrios,tai galvojau,kad bus nekas.Bet buvo daugiau baimės nei skausmo.Kol pasižymėjo reikėjo kelias sekundes pakentėti,o paskui vaistukus užtepė,tai jaučiau tik nemalonų kutenimą.Po procedūros akių vokai patino gerokai,nes pas mane ir paverkus akys tuoj patinsta.Bet po paros jau nejaučiau jokio tempimo. Tepiau bepanteno tepalu,ižsidėjo šašiukai ir paskui savaitės bėgyje nukrito.Galvojau,kad bus daug skaudžiau.Dabar į korekciją eisiu tikrai visai nebijodama
mergaitės, o fenistil tepaliukas tinka? ar geriau bepanten?
QUOTE(LiLady @ 2012 04 20, 17:43)
Žinokit labai mano akys jautrios,tai galvojau,kad bus nekas.Bet buvo daugiau baimės nei skausmo.Kol pasižymėjo reikėjo kelias sekundes pakentėti,o paskui vaistukus užtepė,tai jaučiau tik nemalonų kutenimą.Po procedūros akių vokai patino gerokai,nes pas mane ir paverkus akys tuoj patinsta.Bet po paros jau nejaučiau jokio tempimo. Tepiau bepanteno tepalu,ižsidėjo šašiukai ir paskui savaitės bėgyje nukrito.Galvojau,kad bus daug skaudžiau.Dabar į korekciją eisiu tikrai visai nebijodama
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 04 20, 15:46)
Andra
oi, tai Andra Kaune? kaip as cia ne taip nuziurejau o kur jos ieškoti?
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2012 04 20, 19:13)
oi, tai Andra Kaune? kaip as cia ne taip nuziurejau o kur jos ieškoti?
taip kaune http://androsstudija.eu/
QUOTE(LiLady @ 2012 04 20, 17:01)
Jeigu norite tik naturalaus makijazo, tai sutinku, kad virsutini voka darant tarp blakstienu, paryskins akis. Bet as jums nesiulau darytis apatinio voko, nes jis butent iremins akis. Aisku, tai tik mano nuomone.
Kadangi as dariausi pas Sarune ir mano virsutinio voko linija pakankamai ryski, butu uzteke. Bet Sarune ikalbejo pasidaryti kartu ir apatini voka. Tvarkingai padarytas iki puse akies, bet butent apatinis vokas priduoda akims piktesni zvilgsni ir ireminima. Kadangi as gyvenime dazausi ir tusu ir seseliais, tai pati kiekviena ryta pakoreguoju apatini voka.Zinoma po keliu metu pabluks. Bet siai dienai be tuso ir seseliu atrodau labai nenaturaliai.