QUOTE(/ Lisa / @ 2012 04 11, 00:47)
Kristinakristina, sasiukas nusilupo, bet oda dar nepilnai sugijo. Lupu spalva dar pasikeis, patamses ir pariskes.
Laukit dar kokias 2 sav.
Taip, pirmas dienas nors ir sasiukai jau nusilupe, bet jauciasi is vidaus, kad dar lupytes tarsi ''gyvos''. Jau va 10 dienu praejo, tai jau beveik nieko nebejauciu. Esi labai patenkinta - atsikeliu ryte is lovos ir jau graziai atrodau, (bent jau sau
)
QUOTE(Rokita @ 2012 04 13, 11:23)
Papasakokit ar skaudejo? As pasidariau antakius ir voka, laaaabai noriu lupu, bet labai bijau skausmo
Beje, dariausi, pas Liza, super dirba, esu labai patenkinta
Man tai normaliai tas skausmas. Meistres juk pastoviai dirbant patepa kazkokiu nuskausminamuoju skysciu. Kai kuriose vietose tai net nieko nesijaucia, kai kuriose - lengvas pakrapstymas.
QUOTE(jurga99 @ 2012 04 14, 15:54)
na realybeje neatrodo jie taip aukstai,labai grazi forma is priekio ir kai buvau su "savo" antakiais,visi sako kad DABAR man labai gerai.norejau platesniu net,bet gerai kad neplatinau,nes labai kristu i akis.o aukstesni antakiai gaziau,pabrezia akis,atveria ir kai graziai pasidazai tai
gaunasi.tai cia be normalaus makiazo esu tik
Na, del formos, tai svarbu, kad jums paciai tokia labai patinka, as taip manau. O jei dar ir is sono gaunate pagyru, reiskiasi viskas OK.
As irgi antakiu formele noriu truputuka pakelti, tik va nelabai nusprendziu kaip man graziau - ar savas naturalus antakio lenkimas, ar dagiau palenkti. O del spalvos pekoregavino, tai jau meistrai pataria, ir jei imanoma pataisysit.