Mielosios meistres ir merginos,
labai noriu dar pasiryskint akis ir antakius. Čia aš. Kokia man reiktu rinktis spalva? Juoda, juoda-pilka, juoda-ruda, moka? Gal galit patart?
Noriu tokiu katinisku akiu, bet bijau, kad man tokie pravedimai nelabai tiks, nors niekada nesu tokiu dariusi, nes nemoku. Siaip paprasti pravedimai mane sendina, o kokie jaunintu net neisivaizduoju...
Ir...ar galima, kad apacioj ne bruksni darytu, bet toki lengva seseliuka? Gal yra kas nors dare taip?, nes niekur nesu maciusi, isskyrus meistru ir Rusijos.
Nors atsiprasau...o cia apatinis akyciu pravedimas padarytas permanentu?
Kristinakristaina, man atrodo Jums reiketu rudai juodu.
Seselinis laikosi trumpiau, po kokiu 1,5 metu reiketu vel pariskinti.
Seselinis laikosi trumpiau, po kokiu 1,5 metu reiketu vel pariskinti.
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 04 07, 10:11)
Man, asmeniskai, graziausia yra taip, nes net ir nepasidaziusi moteris atrodo naturaliai. O tie ryskus permanentai tik toms, kurios ryskiai kasdien dazosi, nes kitaip atrodo labai nenaturaliai. Esu maciusi pas viena moteri apvestas ryskiai permanentu lupas ir pravedima ant akiu, tai kai moteris buna nepasidazius atrodo tragiskai net, tiesa sakant. Nors pats darbas tikrai graziai padarytas yra.
QUOTE(Pia* @ 2012 04 08, 00:20)
Man, asmeniskai, graziausia yra taip, nes net ir nepasidaziusi moteris atrodo naturaliai. O tie ryskus permanentai tik toms, kurios ryskiai kasdien dazosi, nes kitaip atrodo labai nenaturaliai. Esu maciusi pas viena moteri apvestas ryskiai permanentu lupas ir pravedima ant akiu, tai kai moteris buna nepasidazius atrodo tragiskai net, tiesa sakant. Nors pats darbas tikrai graziai padarytas yra.
Sutinku su Jumis.
Vyresnio amziaus moteris nori visada riskesnio makiazo, net ir apacios. Nesiseka jau venodai pravesti akiu pravedimus, trumpesnes, retesnes blakstienos,todel truksta riskumo. Pakrenta vokai ir nuplauna piestuka, susilpneja regejimas ir nelabai mato kaip lygiai pasidazyti. Todel praso riskesniu pravedimu
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 04 07, 21:56)
Kristinakristaina, man atrodo Jums reiketu rudai juodu.
Aciu uz patarima. Jauciu kita savaite eisiu tartis del akiu. Noriu but grazi
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 04 08, 00:12)
Vyresnio amziaus moteris nori visada riskesnio makiazo, net ir apacios. Nesiseka jau venodai pravesti akiu pravedimus, trumpesnes, retesnes blakstienos,todel truksta riskumo. Pakrenta vokai ir nuplauna piestuka, susilpneja regejimas ir nelabai mato kaip lygiai pasidazyti. Todel praso riskesniu pravedimu
O as noriu permanento, jau vien del to, kad labai silpnos akys pasidare - labai raudonuoja akių baltymai. Anksciau dirba paromis, turbut nuo pervargimo išsivystė į kažkokią akių profesinę ligą. Dabar beveik nuolat vaikštau paraudusiom akim, o jei dar patenka kokio makiažo valiklio į akis, dažų ar šešėlių, tai iš vis šakės. Iš vonios po maudymosi išlendu irgi kaip triušis raudonom akim. Tai va, galvoju, jei mažiau akis varginsiu dažymaisiais, akis pailsinsiu, gal taip neberaudonuos.
O lūpos mano jau užgijo - per 3 paras. Sakyčiau labai greit. Neseniai paskutiniai šašiukai nukrito. Visas dienas tepiau tepalu Bepanten plius. Man labai jis padėjo. Dabar vaikštau tokia visa graži ir apsipatenkinusi.
O čia štai mano lūpytės po 1-osios procedūros po 3 dienų jau sugijusios.
Esu labai patenkinta spalva, nes man kaip jiuodaplaukei, rudaakei, žiemos tipo moteriai labai tinka. Ėmėme dvi spalvas - ruda ir bordinę ar vyšninę. Rožinės nenorėjau, kad dėtų, nes sakė, kad ji duotų persikinį atspalvį (jei neapsirinku ir nenusišneku ).
Čia iškart po procedūros dar nesugijusios.
Esu labai patenkinta spalva, nes man kaip jiuodaplaukei, rudaakei, žiemos tipo moteriai labai tinka. Ėmėme dvi spalvas - ruda ir bordinę ar vyšninę. Rožinės nenorėjau, kad dėtų, nes sakė, kad ji duotų persikinį atspalvį (jei neapsirinku ir nenusišneku ).
Čia iškart po procedūros dar nesugijusios.
Kristinakristina, sasiukas nusilupo, bet oda dar nepilnai sugijo. Lupu spalva dar pasikeis, patamses ir pariskes. Laukit dar kokias 2 sav.
Po ilgų svarstymų ir rinkimosi, vis tik užsirašiau pas Andrą... gal daugiau kas kokių atsiliepimų apie ją turit?
pasidariau ir as.norejau sviesiai rudo,kad tik neuztamsint
kai nuejo sasai,tai ziuriu RYZI!
nu nieko zinojau kad eisiu korekcijai,ir meistre pasake,"patamsinti visada suspesim
nu jo pagalvojau,gerai kad nepaskubejom.
tai stai mano antakiai po pirmo dazymo po saseliu
o dabar atrodo stai taip
meistre Egle pilaiteje Lotus salone dirba ir labai graziai dirba
kai nuejo sasai,tai ziuriu RYZI!
nu nieko zinojau kad eisiu korekcijai,ir meistre pasake,"patamsinti visada suspesim
nu jo pagalvojau,gerai kad nepaskubejom.
tai stai mano antakiai po pirmo dazymo po saseliu
o dabar atrodo stai taip
meistre Egle pilaiteje Lotus salone dirba ir labai graziai dirba
Spalva tai nebloga antroje nuotraukopje, bet forma, tai labai labai nenaturali man atrodo ar cia veido israiska juos tokius padare tik?
QUOTE(Pia* @ 2012 04 13, 09:52)
Spalva tai nebloga antroje nuotraukopje, bet forma, tai labai labai nenaturali man atrodo ar cia veido israiska juos tokius padare tik?
man irgi atrodo, kad per aukstai kazkaip isriesta, juolab,kad matosi jog naturalus antakiai nera taip aukstai augantys