Cia gal kiek naturalesne spalva gavosi . Beje, aš į kabinetą įėjau 12.00, o išėjau 15 val. Dirbo mergina gražiai, rūpestingai...
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 04 06, 17:19)
Cia gal kiek naturalesne spalva gavosi . Beje, aš į kabinetą įėjau 12.00, o išėjau 15 val. Dirbo mergina gražiai, rūpestingai...
LUpos-
o apie meistre Tatjana-as jusu klausiau(29psl)-ar ja turejot omeny.....buciau parasius atsiliepimus....
QUOTE(Dany @ 2012 04 06, 19:21)
LUpos-
o apie meistre Tatjana-as jusu klausiau(29psl)-ar ja turejot omeny.....buciau parasius atsiliepimus....
Kaip as cia praleidau... na ka, neužteks lūpų, reiks ir akis isistatyt, kad matyciau.
Na, dėl antakių, aš dar pamąstymų etape. O kaip Jums antakiai? Patinka naujasis įvaizdis?
Aš dabar galvoju apie akių apvadus. Vis niekaip neapsisprendžiu kaip...ne viskas man tinka - mane labai sendina. Ir foto peržiūrėjus, niekaip neapsisprendžiu, kas būtų gražiausia vidutinio amžiaus moteriai. Gal kas turi kokių patarimų?
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 04 06, 20:08)
Na, dėl antakių, aš dar pamąstymų etape. O kaip Jums antakiai? Patinka naujasis įvaizdis?
siaip-antakai man ner ,kad 100%patiktu.per mazai domejausi apie pernamentini,mat reikejo man seselini efekta daryti,o ne pilna tusavima.ispat pradzio man labai perrysku buvo,kad ir spalva-pilka dejom-atrode antakiai juodi juodi....per daug ryskumo buvo.pradejo 10men-tai tik dabar su splava apsipratau,ir visi aplink sako,kad sunaturalejospalva.
nu dar aisku,ir mano kalte-juk prasiau kuo struopiau ir geriau padaryt-nes i korekcija neturesiu galimybes gryzt-norejau kad spalva isliktu metus laiko,kad nereiktu nieko koreguot.
o forma-nepriekaistinga.matos,kad meistres tatjanos ranka-labai gerai atidirbta!ir pati darbo kokybe-matos,kad zmogus is dusios dirba megiama darba,labai kruopsti.vien geri zodziai apie ja-matos,kad labai nuosirdus zmogus:)
eisiu pas ja dabar po 1.5men kad lengvai patusuotu antakius-nes jau biski keicias spalva....
Papildyta:
cia kazkur po 1.5men:
man kaip blondinei-per rysku......
Papildyta:
o dabar-jau net nebekrenta i akis....cia jau po 10men:
QUOTE(Pia* @ 2012 04 06, 20:57)
Labai graziai dabar atrodo, Dany As apie antakius irgi mastau, bijau tik labai ryskiu, kad nepadarytu ar nenaturaliu kokiu
tai vat ir sakau-geriausia manau -daryti seselini spalvinima.jei truks ryskumo-per korekcija ryskinti.
niekam nepatarciau iskart pilnai tusuoti......
o del formos....as pvz ejau antakius darytis-pasipiesus antakiu forma tokia-kokia visad darausi-kad nedarytu uzriestu,ar palei save.
QUOTE(Dany @ 2012 04 06, 22:11)
tai vat ir sakau-geriausia manau -daryti seselini spalvinima.jei truks ryskumo-per korekcija ryskinti.
o del formos....as pvz ejau antakius darytis-pasipiesus antakiu forma tokia-kokia visad darausi-kad nedarytu uzriestu,ar palei save.
as kadangi zalia sitam reikale, tai leiskit paklaust, o kaip atrodo seselinis dazymas? nes vat irgi bjau kad nebutu per rysku, nenaturalu o galima paciai nusipaisyt forma ir prasyt kad pagal tokia darytu?
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 04 06, 20:55)
Tikrai grazu. Ir forma ir darbas. Idomu bus pamatyti spalva, kai viskas sugis. Dabar nieko neaisku.
Aciu labai.
Mergaites, kas būtų gražiausia akims apvesti vidutinio amžiaus moteriai? Gal kas turi kokių patarimų?
QUOTE(Dany @ 2012 04 06, 21:49)
... reikejo man seselini efekta daryti,o ne pilna tusavima.i
...matos,kad meistres tatjanos ranka-labai gerai atidirbta!ir pati darbo kokybe-matos,kad zmogus is dusios dirba megiama darba,labai kruopsti.vien geri zodziai apie ja-matos,kad labai nuosirdus zmogus:)
...matos,kad meistres tatjanos ranka-labai gerai atidirbta!ir pati darbo kokybe-matos,kad zmogus is dusios dirba megiama darba,labai kruopsti.vien geri zodziai apie ja-matos,kad labai nuosirdus zmogus:)
reikes pasidometi situo klausimu.
Labai super margina- ir jauna, ir miela, ir rankos auksines..
Na, jums, kaip sviesiai merginai, labai viskas grazu. - nei per rysku, nei per bliedna.
As tai siandien visa apsipatenkinus sedziu prie interneto, ir svajoju kaip toliau pratesiu grazinimosi proceduras... Visko dabar noriu - ir akiu, ir antakiu... Renku informacija...
O Lizai labai aciu uz konsultacijas.
Papildyta:
QUOTE(Diaaa @ 2012 04 06, 22:30)
as kadangi zalia sitam reikale, tai leiskit paklaust, o kaip atrodo seselinis dazymas? nes vat irgi bjau kad nebutu per rysku, nenaturalu o galima paciai nusipaisyt forma ir prasyt kad pagal tokia darytu?
Kaip suprantu galima pasipaisyt pagal save. Taip ir padarys kaip norit. Tik va man, kaip tik idomu, o ka meistre pasiulytu. Norėčiau tokių sparnų O kadangi nesu sviesiaplauke, tai antakiuku noreciau truputuka platesniu, ne siauručių.
Ir sitie man labai grazus - ir spalva, ir forma. Aš ir vėl fotkę pasiskolinau.
O kas tas šešėlinis, tai ir man įdomu...reikia profesionalų konsultacijos palaukti.
QUOTE(Diaaa @ 2012 04 06, 21:30)
Gal kai ateis LISA-galetu ikelt pavyzdziu su seseliniu spalvinimu?
kaip isivaizduoju-turetu but svelnus piestukinis paspavinimas ,o ne tankus uztusavimas....
o kodel gi ne?jeigu tu su vienokia forma vaikstai 10metu,o tau padarytu visai kitokia...-neapsiprasciau niekada..
man ir baisiausia , kad nesigautu per rysku, pernelyg nenaturalu naudoju labai kieta piestuka, tai jis gan svelniai nusipiesia, neatrodau kaip tos pensininkes, kur vaiksto issipaisusios ryyyyyskias minkstais juodais piestukais ir dar antakius pasidaro per puse kaktos
tik va beda, kadangi tu antakiu plaukeliu vos keletas,tai gaunasi labai ploni antakiai
cia mano pacios "menas"
o va cia buvo padarytas makiazas per vestuves, labai patiko antakiu forma,dydis, storis labai noreciau tokiu paciu, ir labai naturaliai ispiesti buvo, tik ar imanoma permanentiniu toki padaryt?
Papildyta:
Kaip suprantu galima pasipaisyt pagal save. Taip ir padarys kaip norit. Tik va man, kaip tik idomu, o ka meistre pasiulytu. Norėčiau tokių sparnų O kadangi nesu sviesiaplauke, tai antakiuku noreciau truputuka platesniu, ne siauručių.
O kas tas šešėlinis, tai ir man įdomu...reikia profesionalų konsultacijos palaukti.
va va, as irgi prie tamsesniu, daug kas sako kad man netinka dabartiniai mano plonyciai antakiai, bet tai ka daryt, jei storiau piestuku papaisau jau labai nekaip atrodo
kasdien makiazo darytis negaliu eit, kad antakius storus padarytu kaip per vestuviu diena
man sparnu formos antakiai irgi as tokius sau darausi (nes naturaliai kiek pamenu ai dar nepesioti antakiai buvo, tai ju forma tokia ir buvo) ,tik aisku jie gaunasi kur kas plonesni.
zodziu labai labai laukiu vilniuciu mergaiciu atsiliepimu, gal kuri daretes konkreciai antakius noriu susirasti gera, patikima ir patikrinta salona, kad po to nereiktu plauku rautis isejus ir save veidrodyje pamacius
tik va beda, kadangi tu antakiu plaukeliu vos keletas,tai gaunasi labai ploni antakiai
cia mano pacios "menas"
o va cia buvo padarytas makiazas per vestuves, labai patiko antakiu forma,dydis, storis labai noreciau tokiu paciu, ir labai naturaliai ispiesti buvo, tik ar imanoma permanentiniu toki padaryt?
Papildyta:
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 04 06, 22:46)
va va, as irgi prie tamsesniu, daug kas sako kad man netinka dabartiniai mano plonyciai antakiai, bet tai ka daryt, jei storiau piestuku papaisau jau labai nekaip atrodo
kasdien makiazo darytis negaliu eit, kad antakius storus padarytu kaip per vestuviu diena
man sparnu formos antakiai irgi as tokius sau darausi (nes naturaliai kiek pamenu ai dar nepesioti antakiai buvo, tai ju forma tokia ir buvo) ,tik aisku jie gaunasi kur kas plonesni.
zodziu labai labai laukiu vilniuciu mergaiciu atsiliepimu, gal kuri daretes konkreciai antakius noriu susirasti gera, patikima ir patikrinta salona, kad po to nereiktu plauku rautis isejus ir save veidrodyje pamacius
QUOTE(Diaaa @ 2012 04 06, 23:31)
1. man ir baisiausia , kad nesigautu per rysku, pernelyg nenaturalu naudoju labai kieta piestuka, tai jis gan svelniai nusipiesia, neatrodau kaip tos pensininkes, kur vaiksto issipaisusios ryyyyyskias minkstais juodais piestukais ir dar antakius pasidaro per puse kaktos
2. o va cia buvo padarytas makiazas per vestuves, labai patiko antakiu forma,dydis, storis labai noreciau tokiu paciu, ir labai naturaliai ispiesti buvo, tik ar imanoma permanentiniu toki padaryt?
3. zodziu labai labai laukiu vilniuciu mergaiciu atsiliepimu,
2. o va cia buvo padarytas makiazas per vestuves, labai patiko antakiu forma,dydis, storis labai noreciau tokiu paciu, ir labai naturaliai ispiesti buvo, tik ar imanoma permanentiniu toki padaryt?
3. zodziu labai labai laukiu vilniuciu mergaiciu atsiliepimu,
1. Vat vat, aš irgi baisiuosi tas pasigrazinusias senutes pamacius...
2. O ''vestuviniai'' antakiai grazus. Tie kasdieniniai tai tikrais siauroki. Bet tai kaip matome, siais laikais viskas pataisoma:super
3. Va tai problema vilnietei... Taigi Liza kaip graziai daro, dar Letta-n (nebepamenu tiksliai vardo, na ji rusiskai raso). Ir abi rodos kaip tik pašonėj. Yra ir dar keletas, tik nebepamenu vardu...Audrone, pas kuria eiles didziulines ir kitos. (Ellos darbai man pvz. ne prie sirdies, na bet tai mano problema...) O meistrių darbus gali pamatyti forumo puslapius pasklaidzius. Man tai kai reikejo info, nezinau kiek temu perziurejau....nuo 2005- 2007 metu apie dekoratyvine kosmetika , o veliau apie permanentini arba konturini makiaza.
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 04 06, 23:40)
O man si labai graziai.
O spalva cia kokia? Tamsiai pilka, moka ar dar kokia kitokia?
Kazi kokia spalva man tiktu? Esu tamsiaplauke, rudake, (ziemos tipas). Noriu naturaliu antakiu, ne juodu. Su juodais bijau, kad atrodysiu pigiai, nes esu jau nebe 18-likine.
As ryt pasifotkinsiu, (gal, jei normaliai iseisiu), patartumet man kokia spalva daryt?