Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(-Braskeele @ 2012 03 26, 18:10)
Kokia cia procedura to naikinimo?Kas gerai daro?Kokios mazdaug kainos?

Prisidedu prie klausimo. Ar egzistuoja tokia procedura? Jei jau naikina tatu, tai (bent jau as isivaizduoju), kad kazkas turi panasaus egzistuoti ir permanentui??????....
Atsakyti
o ar ne per brangu moketi 580Lt ? už vokų korekciją?
Atsakyti
QUOTE(myliuvaikus @ 2012 03 26, 19:25)

Brangu blink.gif

As dariausi pas Ella lupas, jau 2 kartus, ir akiu vokus, lupom patenkinta labai, akim ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 26 kovo 2012 - 17:31
Jo... tai kaip buti dabar? aš ne taip parašiau akiu permanentas kainuoja 570 o korekcija 50lt. O kas ne taip akim? ar darete apatine linija? 4u.gif
Papildyta:
Tai kur man akis darytis?
Papildyta:
Čia mes apie tą Ella kalbam kuri Olandų g. saloną turi?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2012 03 26, 18:10)
Klausimelis meistrem arba tai patyrusiom biggrin.gif Ar verta naikintis akiu voko permanenta?Nes laukt 5 metus, kol isbluks...Pasidariau pries gera pusmeti, darbas atliktas gerai, dariaus pas Ela, bet pats vaizdas man schmoll.gif Per stora man ta linija ir niekaip as neapsiprantu, negrazu man verysad.gif Kazkaip tikejaus, kad priprasiu ir bus gerai, bet ne, nelabai man...Kokia cia procedura to naikinimo?Kas gerai daro?Kokios mazdaug kainos?

Bandziau skambinti i kai kuriuos salonus, zinios nedziuginancios... Naikinimas lazeriu neimanomas akiu srityje doh.gif Nebent taisyti darant ant virsaus nauja linija - parenkant kazkokius kuno spalvos dazus, bet isivaizduoju vaizdeli dar prastesni... verysad.gif
O ka dayti jei negali gyventi su tokia veido israiska??? cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
O kas apie Viktora iš MODUS girdėjot?
Atsakyti
QUOTE(myliuvaikus @ 2012 03 26, 17:25)

uz korekcija? vienareiksmiskai per brangu. nebent korekcija vadinate daryma is naujo, praejus keliems metams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 26, 18:42)
uz korekcija? vienareiksmiskai per brangu. nebent korekcija vadinate daryma is naujo, praejus keliems metams rolleyes.gif

nu,juk pasitaise paskui,ar neperskaitet? doh.gif
:

QUOTE(myliuvaikus @ 2012 03 26, 17:59)
aš ne taip parašiau akiu permanentas kainuoja 570 o korekcija 50lt. O kas ne taip akim? ar darete apatine linija? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dany: 26 kovo 2012 - 19:56
Draugas ( ne vaikinas) sužinojęs kad noriu darytis, atkalbinėjo. Kalbėjo, kaip psihologas su žmogumį besiruošiančiu šokti nuo stogo. tarsi vos ne susibjauruosi visam gyvenimui. Naturalus grožis ir bla bla bla...
O vaikinas iš vis nuomonės neturi.
Atsakyti
QUOTE(myliuvaikus @ 2012 03 26, 21:07)
Draugas ( ne vaikinas) sužinojęs kad noriu darytis, atkalbinėjo. Kalbėjo, kaip psihologas su žmogumį besiruošiančiu šokti nuo stogo. tarsi vos ne susibjauruosi visam gyvenimui. Naturalus grožis ir bla bla bla...
O vaikinas iš vis nuomonės neturi.

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man patiko thumbup.gif
maziau is viso reikia vyrams apie tokius dalykus pasakoti, moters grozio irankiai turi buti paslaptis....
Kalbekites su draugem. O vyrams palikit kitas temas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2012 03 26, 20:12)
Bandziau skambinti i kai kuriuos salonus, zinios nedziuginancios... Naikinimas lazeriu neimanomas akiu srityje  doh.gif Nebent taisyti darant ant virsaus nauja linija - parenkant kazkokius kuno spalvos dazus, bet isivaizduoju vaizdeli dar prastesni...  verysad.gif
O ka dayti jei negali gyventi su tokia veido israiska???  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Imanoma ir akiu sryti naikinti su lazeriu. Yra ir kiti budai.

Su kuno spalvos pigmentais geriau neprasideti, prejus laikus viskas islenda i pavirsiu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 kovo 2012 - 23:53
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 03 27, 00:37)
Imanoma ir akiu sryti naikinti su lazeriu. Yra ir kiti budai.

Su kuno spalvos pigmentais geriau neprasideti, prejus laikus viskas islenda i pavirsiu.

Sitos nuotraukytes po naikinimo proceduros?
Atsakyti