Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(ramunele19 @ 2012 03 19, 16:52)
Ne turbut o visom, po savaites nueina dazu perteklius su sasais

drinks_cheers.gif na taip.pas mane dar baisiau po proceduros atrode...
gal galesite ir po savaites,kai nukris sasiukai-nufotkint ir parodyt antakius 4u.gif
Atsakyti
Tai zinoma,nufotografuosiu visa eiga ir idesiu I foruma,kad zinotumet kam pasiruost reikia:) siaip mano meistre sake,kad ne visom dedasi sasai, tos kurios nuolatos tepasi vazelinu, na as stengiuos kas dvi val pasitept,ir dabAR jauciu sukietieje antakiukai ir protarpiais sasiukai kritineja, o tik antra diena smile.gif beje sake kai nukris jie,antakiai liks plonesni,taciau per korekcija bus galima pastorinti:)
Atsakyti
Ar labai skauda, kai daro viršutinio akies voko liniją?
Labai noriu pasidaryti, bet šeip akys jautrios pieštuku dažant, bijau, kad pinigai bus sukišti, o aš skausmo imsiu ir neištversiu...
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2012 03 20, 11:12)
Ar labai skauda, kai daro viršutinio akies voko liniją?
Labai noriu pasidaryti, bet šeip akys jautrios pieštuku dažant, bijau, kad pinigai bus sukišti, o aš skausmo imsiu ir neištversiu...

skausmas tikrai iskenciamas, nemanau kad yra buve atveju kad kuri nors nuo kedes pabegtu nepabaigus daryti mirksiukas.gif mano irgi jautri oda, tai as dar vaistu nuo skausmo isgeriau pries procedura mirksiukas.gif
Atsakyti
o vairuoti po to galima akys neuztinsta?
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2012 03 20, 11:13)
o vairuoti po to galima akys neuztinsta?

galima, ne operacija gi atlieka rolleyes.gif
Atsakyti
As vakar dariau virsutiniu ir apatiniu voku korekcija. Tai vakar truputi buvo patinusios akytes, bet kelis kartus palaikiau leduko ir jau siandien ejau i darba. Ryte dar siek tiek buvo patinusios , o jau po pietu isvis tinimas pabego. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2012 03 20, 00:18)
Tai zinoma,nufotografuosiu visa eiga ir idesiu I foruma,kad zinotumet kam pasiruost reikia:) siaip mano meistre sake,kad ne visom dedasi sasai, tos kurios nuolatos tepasi vazelinu, na as stengiuos kas dvi val pasitept,ir dabAR jauciu sukietieje antakiukai ir protarpiais sasiukai kritineja, o tik antra diena smile.gif beje sake kai nukris jie,antakiai liks plonesni,taciau per korekcija bus galima pastorinti:)

ok,lauksim 4u.gif
nes pas mane panasiai atrode..tai idomu-kokia spalva bus nukritus sasiukams.
o jus kokia spalva rinkotes?pilka,ruda?
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2012 03 20, 17:39)
As vakar dariau virsutiniu ir apatiniu voku korekcija. Tai vakar truputi buvo patinusios akytes, bet kelis kartus palaikiau leduko ir jau siandien ejau i darba. Ryte dar siek tiek buvo patinusios , o jau po pietu isvis tinimas pabego. thumbup.gif

o kur daretes?
kas daretes pas Andra arba Sarune,laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
rinkausi pacia juodziausia, be jokiu priemaisu, nes kiek draugiu daresi nevisai juoda ar ruda, spalva is tiesu pasikeite, praejus net metams laiko, nors sako , kad dare su tais paciais naujausiais dazais g.gif na ziuresim kaip bus man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2012 03 20, 23:02)
rinkausi pacia juodziausia, be jokiu priemaisu,  nes kiek draugiu daresi nevisai juoda ar ruda, spalva is tiesu pasikeite, praejus net metams laiko, nors sako , kad dare su tais paciais naujausiais dazais  g.gif na ziuresim kaip bus man  4u.gif

Juoda spalva negalima daryti antakiu sryti, nes jau po pusmecio bus melyni antakiai.
Atsakyti
o kaip nuskausmina? kokiu budu ? pries procedura
Atsakyti