QUOTE(Credo @ 2012 03 14, 21:33)
netgi sudegs?
oi, kaip idomu!
Man praejo beveik 2 sav. po voku permanento proceduros, dar sasiukai nenukrito, taciau nesu labai patenkinta forma, man atrodo akys visiskai skirtingos
Po savaites eisiu darytis korekcijos, ar galiu tiketis, kad galima bus pataisyti ir suvienodyti forma ir spalva?
Priklauso kame tas skirtumas. Manau meistre viska pataisys
Papildyta:
QUOTE(gamute @ 2012 03 14, 00:00)
Sveikos, merginos, gal kas galetumet atsakyti i klausimuka, kuris mane labai kamuoja...Niekur nerandu jokios info apie tai...
Uzsirasiau darytis antakiu permanentini makiaza, nes pas manie jie tikrai ne kokie.. del randu... Viename antakyje yra du ryskiai matomi randai, o kitame vienas, aciu dievui, jo nelb matosi. Ir plaukeliu nedaug, ir spalva negrazi... Zodziu, visa puokste "gerio". Man lb idomu, ar permanentu randai pasisleps? Ar jis vienodai isigeria tiek i normalia oda, tiek i randa? Ar ant randuotos vietos spalva bus tokia pati?
Kazkaip neissiaiskinau visko, kai uzsirasienejau, tai db mane sitas reikalas lb neramina...
Taip, permanentas pasleps randus ir viska uzmaskuos. Gali sektis sunkiau randu sryti, bet viskas imanoma. Nebent randai koloidiniai.