Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Credo @ 2012 03 11, 20:36)
Man voku sasiukai laikosi jau 8 dienas, kazkaip nenoriai jos krenta  biggrin.gif Klausimelis, ar pvz, galima soliariume degintis su spec. akiniais, arba pvz, isjungus veido zona, anksciau nei 21 dienai praejus? Man sake, kad negalima slapinti, kol yra sasai, ar tiesa?

Taip, slapinti negalima, kol yra sasiukai. Del soliariumo net isjungus veido lempas patenka apie 40% spinduliu. Padetu tik uzsidengti storesniu audiniu veida.
Visu oda gija individualiai ir poveikis individualus. Vienai nieko neatsitiks, o kitos antakiai sudegs, ar pasikeis antakiu spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 11 kovo 2012 - 23:44
Sveikos, merginos, gal kas galetumet atsakyti i klausimuka, kuris mane labai kamuoja...Niekur nerandu jokios info apie tai...
Uzsirasiau darytis antakiu permanentini makiaza, nes pas manie jie tikrai ne kokie.. del randu... Viename antakyje yra du ryskiai matomi randai, o kitame vienas, aciu dievui, jo nelb matosi. Ir plaukeliu nedaug, ir spalva negrazi... Zodziu, visa puokste "gerio". Man lb idomu, ar permanentu randai pasisleps? Ar jis vienodai isigeria tiek i normalia oda, tiek i randa? Ar ant randuotos vietos spalva bus tokia pati?
Kazkaip neissiaiskinau visko, kai uzsirasienejau, tai db mane sitas reikalas lb neramina...
Atsakyti
gal zinote kas atlieka permanentini makiaza siauliuose? gal kas ka parekomenduotumete?
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 03 12, 00:10)
Taip, slapinti negalima, kol yra sasiukai. Del soliariumo net isjungus veido lempas patenka apie 40% spinduliu. Padetu tik uzsidengti storesniu audiniu veida.
Visu oda gija individualiai ir poveikis individualus. Vienai nieko neatsitiks, o kitos antakiai sudegs, ar pasikeis antakiu spalva.

netgi sudegs? biggrin.gif oi, kaip idomu!
Man praejo beveik 2 sav. po voku permanento proceduros, dar sasiukai nenukrito, taciau nesu labai patenkinta forma, man atrodo akys visiskai skirtingos verysad.gif Po savaites eisiu darytis korekcijos, ar galiu tiketis, kad galima bus pataisyti ir suvienodyti forma ir spalva? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2012 03 14, 21:33)
netgi sudegs?  biggrin.gif  oi, kaip idomu!
Man praejo beveik 2 sav. po voku permanento proceduros, dar sasiukai nenukrito, taciau nesu labai patenkinta forma, man atrodo akys visiskai skirtingos  verysad.gif Po savaites eisiu darytis korekcijos, ar galiu tiketis, kad galima bus pataisyti ir suvienodyti forma ir spalva?  unsure.gif

Priklauso kame tas skirtumas. Manau meistre viska pataisys smile.gif

Papildyta:
QUOTE(gamute @ 2012 03 14, 00:00)
Sveikos, merginos, gal kas galetumet atsakyti i klausimuka, kuris mane labai kamuoja...Niekur nerandu jokios info apie tai...
Uzsirasiau darytis antakiu permanentini makiaza, nes pas manie jie tikrai ne kokie.. del randu... Viename antakyje yra du ryskiai matomi randai, o kitame vienas, aciu dievui, jo nelb matosi. Ir plaukeliu nedaug, ir spalva negrazi... Zodziu, visa puokste "gerio". Man lb idomu, ar permanentu randai pasisleps? Ar jis vienodai isigeria tiek i normalia oda, tiek i randa? Ar ant randuotos vietos spalva bus tokia pati?
Kazkaip neissiaiskinau visko, kai uzsirasienejau, tai db mane sitas reikalas lb neramina...

Taip, permanentas pasleps randus ir viska uzmaskuos. Gali sektis sunkiau randu sryti, bet viskas imanoma. Nebent randai koloidiniai.
Atsakyti
QUOTE(Karolinita @ 2012 03 14, 20:16)
gal zinote kas atlieka permanentini makiaza siauliuose? gal kas ka parekomenduotumete?

Karts nuo karto i Agnete saiuliuose atvaziuoja Birute Pajediene. Uzsirasiau pas ja balandzio men, esu girdejusi ir skaiciusi labai daug geru atsiliepimu:)
Atsakyti
na sveikos,siandien as pasidariau antakelius, kadangi mano buvo netolygus ir plaukiukai labai reti, tai pasidariau juodus ir labai grazius, siek tiek skaudejo, bet skausmas kaip plaukuciu pesiojimas, zinoma isspaudziau asaryte, dare be nuskausminamu tai kam idomu pasiziurekit,
NUOTRAUKA PRIES
http://public.fotki....57-1.html#media
NUOTRAUKA PO
http://public.fotki....16-17-46-1.html
http://public.fotki....51-1.html#media

procedura truko apie 2 val, sake gali laikyti iki 5 metu, ziurint ar daznai lankysiuos soliariume,saunose ir pan, tai po menesio eisiu korekcija daryt, siaip man kontura(apvedima aplink antaki) dare viena kart, nes mano oda gerai priima dazus, sake kitom reik po 3 kartus apvedinet, o tas apvedimas skaudesnis nei pati procedura, buvau kumstukus net suspaudus doh.gif lotuliukas.gif bet nieko, tai jei bus kokiu klausimu atsakysiu drinks_cheers.gif thumbup.gif nesigailiu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2012 03 18, 21:57)
man atidaro blink.gif nesuprantu blink.gif  pabandyk tam fotki.com saite susirast ramunele19 ir paiurek albuma

Man viska rodo. Sakykit, Jus anksciau antakius piesdavotes piestuku, ar seseliais, ar su tokiais vaiksciojote?
Atsakyti
Visuomet piestuku piesdavau formuodavau, kol neatsibodo:)
Atsakyti
Jei man taip padarytų, tai nežinau kur dėtis reiktų. Visiškai nenatūraliai atrodo.. Pati galvoju apie tai, jei darysiu ateity, tai pas lili, nebaisu, kad padarys malvinos antakius, nes visi darbai gana natūraliai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 18 kovo 2012 - 21:34
Balalaika, iskart po proceduros turbut visos taip atrodo.
Atsakyti
Ne turbut o visom, po savaites nueina dazu perteklius su sasais
Atsakyti