Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(anija_aaa @ 2012 02 11, 00:37)
as ir jau grazi ir ryski, dariausi pas Sarune Kaune, neskaudejo beveik visai, kai skaudedavo is kart dedavo vaistus, tai maloniai pora valandu praleidau. korekcijos atrodo net nereikes, puikiai atrodo po pirmo karto, jei bus idomu galesiu foto ideti.

Is tik padaryto darbo negalima spresti, kad nereikes korekcijos. smile.gif
Atsakyti
Na ką, pasidariau ir aš akių permanentą, dariausi pas Ellą smile.gif Darbu esu patenkinta, patinimas didžiausias buvo kitą rytą po procedūros, bet per kitas porą dienų praėjo. Tik va dabar paskaičiau, jog negalima jų šlapinti vandeniu, o aš akis kai prausdavaus irgi nuplaudavau, tai dabar baisu, kad man nenusiplautų tas permanentas kaip kitom.. Norėjau paklaust, kiek laiko negalima tų akių šlapint vandeniu? Ir dar įdomu, ar kai šašas nueina labai pašviesėja tie pravedimai, nes dabar gana ryški juoda spalva, ir norėtųsi, kad tokia būtų ir poto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neville @ 2012 02 11, 14:23)
Na ką, pasidariau ir aš akių permanentą, dariausi pas Ellą smile.gif Darbu esu  patenkinta, patinimas didžiausias buvo kitą rytą po procedūros, bet per kitas porą  dienų praėjo. Tik va dabar paskaičiau,  jog negalima  jų  šlapinti vandeniu, o aš akis kai prausdavaus irgi nuplaudavau, tai dabar  baisu, kad man  nenusiplautų tas permanentas kaip kitom..  Norėjau paklaust, kiek laiko negalima tų akių šlapint  vandeniu? Ir  dar įdomu, ar kai šašas nueina labai pašviesėja tie pravedimai, nes dabar gana ryški juoda spalva, ir norėtųsi, kad  tokia  būtų ir poto  smile.gif

Ar labai pasveses priklauso nuo odos. Vienoms po pirmo karto lieka pilksvos, o kitoms juodos, gal siek tiek svesesnes nei su sasiuku thumbup.gif . Plauti negalima kol yra sasiukas. Sasiukas laikosi apie 5-7 dienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 11 vasario 2012 - 16:42
Sveikos,
biski nesigaudau, uztat ir klausiu- konturinis nuo permanentinio skiriasi? konturinis lyg ir geriau, ar ne?
beta.lt duoda akcija http://beta.lt/kauna.....okas rugsejis
noriu antakiu, tad ir galvoju ar verta (kokybes ir kainos atzvilgiu) g.gif
gal kuri daretes pas Erika? butu smagu pamatyt greitus komentarus mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 02 09, 11:56)
Gal bandikite dar pakeisti meistre. Darant antakius tikrai taip neturetu buti. Jokiu asaru. Purskiami nuskausminamieji labai greitai isgaruoja, todel tikra nesamone. 
Pries pravedant pirma karta turetu irgi nuskausminti oda, laikant nuskausminima apie 15-20min. 
Spalvos atnaujinimo proceduros kaina turi tikrai skirtis nuo pirmos proceduros.

(P.S pravedus pirma karta klientes pasakoja, kad skausmas panasus i antakiu pesiojima)

Si meistre jau antroji per mano praktika. Pas abi labai skaudejo, nes tokia jau ta mano odyte. Bet. Kai meistre nori ir stengiasi nuskausminti, kaip minejote, pries procedura uzdeda ir palaiko 15-20 min nuskausminamuosius ir pastoviai vis purskia ir purskia. Man tik keista, kad ta pati meistre pirma karta elgesi tikrai reaguodama i mano skausma, o antra karta, tai lyg negirdetu ka irpati sakau, ka veido mimikos ir asaros.
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2012 02 12, 12:04)
Sveikos,
biski nesigaudau, uztat ir klausiu- konturinis nuo permanentinio skiriasi? konturinis lyg ir geriau, ar ne?
beta.lt duoda akcija http://beta.lt/kauna.....okas rugsejis
noriu antakiu, tad ir galvoju ar verta (kokybes ir kainos atzvilgiu)  g.gif
gal kuri daretes pas Erika? butu smagu pamatyt greitus komentarus  mirksiukas.gif
4u.gif

Paskaitykite cia. Yra daug info ir apie Erika irgi.

http://www.supermama...?...8563&st=192
Atsakyti
O jau kai nukrenta tas šašiukas, tai akis galima dazyti tušu bei jas valyti makiazo valikliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neville @ 2012 02 13, 21:32)
O jau kai nukrenta tas šašiukas, tai akis galima dazyti tušu bei jas valyti makiazo  valikliu? g.gif

Taip, galima. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 13 vasario 2012 - 20:51
На глазах мне нравится такая форма стрелочек или похожая.

user posted image
Atsakyti
letta_n, o ten apacia tokia murzina del ko? dazai, seselis ar kas ten?
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 17, 23:33)
letta_n, o ten apacia tokia murzina del ko? dazai, seselis ar kas ten?

Снизу там простой косметический карандаш, растушеванный. Но похожее можно сделать и с помощью перманентного макияжа.
Atsakyti
virsutine strelyte labai grazi, puikus darbas wub.gif letta_n, kiek buvo korekciju daryta? klausiu, nes labai ryski, grazi spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lelyte: 17 vasario 2012 - 22:06