QUOTE(Svetlanaa2 @ 2012 02 02, 20:41)
Man vakar padarė permanenta virsutinio voko ir antakiu. Akys siuo metu super, o antakiai truputi gasdina spalva. Labai ryski atrodo kaip priklijuoti kokie. Bet meistre sake, ,kad zymiai blankesne spalva liks po to kai sasas nueis. Ar tiesa ?
Viskas kainavo 400 lt. ir meistre i namus pas mane atvyko.
Viskas kainavo 400 lt. ir meistre i namus pas mane atvyko.
Del to ar stipriai pasvieses spalva antakiu priklauso nuo darymo technikos. Jeigu stipriai uztusuoti -tankiai, kaip su matrkesiu tai spalva nelabai pasikeis. Gal pasvieses kokiu 20%. Jeigu svelniau daryti, tai kokiu 40- 50%.
Papildyta:
QUOTE(Almuka @ 2012 02 02, 21:32)
Svetlana, mano tikrai zymiai sviesesni tapo
paulinada, man kaip tik sake siukstu neleisti vandeniui kontaktuoti su antakiais, kol nenukris sasai, nes gali iseiti ir permanentas...
paulinada, man kaip tik sake siukstu neleisti vandeniui kontaktuoti su antakiais, kol nenukris sasai, nes gali iseiti ir permanentas...
Taip, teisingai. Pirmas dienas reikia ypac saugoti, kad neinsti infekcijos. Neplauti, nevalyti. Jeigu bega limfa, tai atsargiai suvilgyti vatos tamponeli pvz. virintu vandeniu ( kad nelabai slapias butu) ir svelniais prispaudimais nudziovinti limfa. Netrinti per zaizda.
Papildyta:
QUOTE(paulinada @ 2012 02 02, 21:48)
O man sake, kad dazai tikrai neiseis ir nieko neatsitiks, nebijoti plauti
Papildyta:
Tai taip ir nesuprantu nuo ko cia priklauso.. Gal kas labiau ismananti gales pakomentuoti
Papildyta:
Tai taip ir nesuprantu nuo ko cia priklauso.. Gal kas labiau ismananti gales pakomentuoti
Rase jau viena mergina, kad plove vokus po proceduros 2-3 diena. Kasdiena valydavo kaip supratu, plaudavo ir visiskai neliko strelyciu, keista, taip neturejo buti, bet nuplove. Per korekcija reikejo daryti visa procedura per nauja, nes niko nebuvo.
Siap, yra smulkiai pazeista oda. (Juk badyta per visa antaki.) Pigmentas ivestas i virsutini odos sluoksni. Perteklius iseina i pavisiu ir gali kazkiek teplioti. Ji ir nuplaunate. Bet kadangi oda dar nesugijus ir pastoviai plaunant, trinant neduodate ramiai gyti ir pigmentui isissavinti. Sasiukas nukrenta po 5-7 dienu, bet pilnai oda sugija mazdaug po 21 dienos, todel ir korekcija tikslinga daryti ne anksciau kaip po 3 sav.