niekas nebesidarote permanentinio? pati svarstau darytis,idomu butu meistrai Kaune ir pavyzdziai. Skaiciau tema,sarune gyre,tai laukiu dabar akcijos gaila kazkaip moketi 550,kai zinai kad gali uz 250 pasidaryti pas ja:)
Sveikos,nu va jau 3d kai aš su permanentiniu.Neesau patenkinta vieną antakį padarė piktą.kai piešė kontūrus su pieštuku sakiau, kad nepatinka vienas antakis.taisė, valė,bet po procedūros viesvien padarė skirtingai nu gal dar eis kažką pataisyti per korekciję.man neramu ar taip turi būti užsidėjo toks kietas luobas, atrodo atkils ir visas antakis nukris.tepu kremu kur kosmetologė davė.ar taip turi būt?
Sveikos. Siandien pasidariau antakiu permanentini makiaza pas Andra Kaune. Likau labai patenkinta jos darbu, kol kas antakiai labai grazus, tikiuosi daza gerai isisavins oda ir viskas bus gerai, nes forma tai grazi labai O meistre irgi super
QUOTE(aldara @ 2012 02 01, 16:54)
Sveikos,nu va jau 3d kai aš su permanentiniu.Neesau patenkinta vieną antakį padarė piktą.kai piešė kontūrus su pieštuku sakiau, kad nepatinka vienas antakis.taisė, valė,bet po procedūros viesvien padarė skirtingai nu gal dar eis kažką pataisyti per korekciję.man neramu ar taip turi būti užsidėjo toks kietas luobas, atrodo atkils ir visas antakis nukris.tepu kremu kur kosmetologė davė.ar taip turi būt?
man liepe tepti bepantenu. nepergyvenk, ryt-poryt prades gabalais tas sasas kristi ir tikrai nenusines su savim plauku man irgi ta pati situacija, rezultatas tas pats, gal biski geresnis, nes tik galiukai nevienodi. kas nezino, nemato, o as apsipratau, bet rudeniop eisiu korekcija darytis. kazi, jei pas kita meistre korekcija daraisi, kokia kaina
Sveikos,
dariausi antakių permanentą ir viršutinio voko korekciją. Tai viskas super Antakiai su pripieštais plaukeliais atrodo labai natūraliai, tik iš arti ir tik nusimanantis pasakytų, kad kažkas daryta. Esu laaaabai patenkinta
dariausi antakių permanentą ir viršutinio voko korekciją. Tai viskas super Antakiai su pripieštais plaukeliais atrodo labai natūraliai, tik iš arti ir tik nusimanantis pasakytų, kad kažkas daryta. Esu laaaabai patenkinta
QUOTE(aldara @ 2012 02 01, 18:54)
Gal but limfa pasirode, del to sasiukas storesnis. Kartais taip buna.
QUOTE(paulinada @ 2012 02 01, 18:16)
Sveikos. Siandien pasidariau antakiu permanentini makiaza pas Andra Kaune. Likau labai patenkinta jos darbu, kol kas antakiai labai grazus, tikiuosi daza gerai isisavins oda ir viskas bus gerai, nes forma tai grazi labai O meistre irgi super
o kur dirba andra? kokia kaina?
Gal kas darėtės permanentinį grožio salone Beauty Culture? Dabar pardavinėja akcijinius kuponus, kaži, ar verta pirkti? http://kartu.lt/viln..._campaign=daily
QUOTE(vixen @ 2012 02 02, 11:32)
o kur dirba andra? kokia kaina?
Andra siaip savo namuose studija turi, link Raudondvario vaziuojant. Veskit per google "andra ilgalaikis makiazas" ir rasit puslapi jos. Siaip ji daug metu tatoo meistre.
Kaina 400lt antakiai su korekcijomis
O dėl tu sasiuku, tai man meistre liepe pora valandu po permanento kas 10min plauti antakius vandeniu ir teptis bepanthen, taip pazaisti, nes bega limfa ir jei nenuvalai jos tai dedasi sasas.
Va as jau antra diena su savo antakiais ir kol kas patenkinta
Man vakar padarė permanenta virsutinio voko ir antakiu. Akys siuo metu super, o antakiai truputi gasdina spalva. Labai ryski atrodo kaip priklijuoti kokie. Bet meistre sake, ,kad zymiai blankesne spalva liks po to kai sasas nueis. Ar tiesa ?
Viskas kainavo 400 lt. ir meistre i namus pas mane atvyko.
Viskas kainavo 400 lt. ir meistre i namus pas mane atvyko.
Svetlana, mano tikrai zymiai sviesesni tapo
paulinada, man kaip tik sake siukstu neleisti vandeniui kontaktuoti su antakiais, kol nenukris sasai, nes gali iseiti ir permanentas...
paulinada, man kaip tik sake siukstu neleisti vandeniui kontaktuoti su antakiais, kol nenukris sasai, nes gali iseiti ir permanentas...
QUOTE(Almuka @ 2012 02 02, 20:32)
Svetlana, mano tikrai zymiai sviesesni tapo
O man sake, kad dazai tikrai neiseis ir nieko neatsitiks, nebijoti plauti
Papildyta:
Tai taip ir nesuprantu nuo ko cia priklauso.. Gal kas labiau ismananti gales pakomentuoti