Vakar pasidariau virsutinio voko linijos permanenta juoda spalva. (p.s. o jau skaudejoooo ....)
Norejau paklausti, kaip bus, kai viskas visiskai uzgis? As tikiuos, kad spalva neliks blyksi pilka? (siuo metu spalva ryski juoda)
QUOTE(sveikatele @ 2012 01 14, 18:41)
As tikiuos, kad spalva neliks blyksi pilka? (siuo metu spalva ryski juoda)
man tai liko juoda
Ar kuri daretes antakius pas Edita SarmaStyle Putvinskio gatvej,Kaune? uzmaciau siandien akcija ten, vietoj 650lt kainuoja 325lt
QUOTE(Godutia @ 2011 12 15, 00:16)
letta_n, labai graziai, naturaliai...
Siandien as iskentejau vos korekcija, niekada niekada neskaudejo, o siandien ciut neapsiverkiau pasikukciodama kaip pravedimus dare Kazi kodel taip gali buti, viska dare kaip visada, net daugiau vaistuku dejo nuskausminimo, gal kazkokia vidine baime buvo, del to? Arba siaip nervine ytampa pastaruoju metu
Patenkinta siaip esu kaip uoga, tik dabar laukiu kaip bus kai sasiukai nukris
Siandien as iskentejau vos korekcija, niekada niekada neskaudejo, o siandien ciut neapsiverkiau pasikukciodama kaip pravedimus dare Kazi kodel taip gali buti, viska dare kaip visada, net daugiau vaistuku dejo nuskausminimo, gal kazkokia vidine baime buvo, del to? Arba siaip nervine ytampa pastaruoju metu
Patenkinta siaip esu kaip uoga, tik dabar laukiu kaip bus kai sasiukai nukris
labai daili spalva, dar bluktų?. Čia meistrės iš Paradizės darbas?
Va kokią akciją radau
http://www.groziodovanos.lt/?city=1
gal kas turite atsiliepimų apie meistrę?
merginos, o lupu permanentui reikia ateiti su savo parinktos spalvos pvz (lupdazis, piestukas ir pan.) ar vietoje parenka spalva?
gal turite atsiliepimu apie Kosmedijoje dirbancia meistre? Lina, berods
buciau dekinga:)
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 18, 10:32)
merginos, o lupu permanentui reikia ateiti su savo parinktos spalvos pvz (lupdazis, piestukas ir pan.) ar vietoje parenka spalva?
Galit kaip pavizdi atsinesti lupdazi meistrei bus lengviau suprasti.
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 18, 17:37)
taip, Lina daro permanentus, kiek maciau, man jie per ryskus, nenaturalus, ypac antakiai.
Sveikos,
kokią permanentinio makiažo meistrę rekomenduotumėt Šiauliuose?Gal teko girdėti apie meistrę iš g.s.''Valandėlė sau'' ?
Papildyta:
O ten viena meistrė dirba?Lyg ir kitoks vardas
kokią permanentinio makiažo meistrę rekomenduotumėt Šiauliuose?Gal teko girdėti apie meistrę iš g.s.''Valandėlė sau'' ?
Papildyta:
QUOTE(EIDA @ 2011 09 14, 23:24)
Šiauliuose labai gražiai daro Ingrida meistrė, ji dirba Sodžiaus kieme,, Valandėlė Sau,, kirpykloje.Super laba gražiai daro.
O ten viena meistrė dirba?Lyg ir kitoks vardas
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 18, 18:37)
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 18, 21:58)
taip, Lina daro permanentus, kiek maciau, man jie per ryskus, nenaturalus, ypac antakiai.
maciau akis keliu moteru - man labai patiko
dabar renkuosi tarp Ellos ir Linos is Kosmedijos
Papildyta:
Lisa, jusu feisbuke pasigedau lupu permanento:) bet labai noreciau paziureti, nes kaip tik lupos domina
kadangi dar esi cia, tai rasau cia as pirkau is grupinio kupona puse kainos gavos 350Lt (vienai procedurai, nesvarbu- lupu, voku ar antakiu).
Rytoj Ametistėjoj darysiu antakiukus ale bijau tai šakės jei bus negražu?plaukeliu beveik neturiu, vienas kitas bele kur išdygęs ir tie susiklaipe į skirtingas puses gal kuri ten darėtės?