Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Va geras pvz http://radiantskincl...fore-after1.jpg. Mano dabar atrodo taip, kaip 2 foto, dar biski tamsesni. Reikia eiti su ta mintimi, kad savaite teks pabuti kaip su nupiestais antakiais, o dar kita savaite pleiskanos ir bus paraude. As ir pakankamai jauna, 26 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millli: 12 sausio 2012 - 20:07
nebijokite to pirminio vaizdo, po savaites liks apie 30% viso ryskumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 01 12, 19:33)
Na, lauksiu Jusu nuomones ir atsiliepimu!  smile.gif  Tikiuosi padarys labai grazius antakiukus Jums. O meistre kaip suradote? Per supermamytes ar seip kazkas rekomendavo? Ir kaip suprasti "piesti plaukelius"?  g.gif

Meistrę pasirinkau pagal rekomendacijas. O piešti plaukeliai yra kai meistrė pripiešia papildomų plaukelių, kad antakiai atrodytų tankesni, o ne užtušuoja antakio formą dažais. Pagooglinkit ir bus aiškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2012 01 12, 22:06)
Va geras pvz http://radiantskincl...fore-after1.jpg. Mano dabar atrodo taip, kaip 2 foto, dar biski tamsesni. Reikia eiti su ta mintimi, kad savaite teks pabuti kaip su nupiestais antakiais, o dar kita savaite pleiskanos ir bus paraude. As ir pakankamai jauna, 26 metai.

Na, jei antakiukai atrodytu kaip 2 Jusu imestoje nuotraukoje, tai tada graziai butu! o pas Jus antakiukus tusavo ar tiesiog plaukelius pripiese kaip cia rase viena forumiete ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 01 12, 22:46)
Na, jei antakiukai atrodytu kaip 2 Jusu imestoje nuotraukoje, tai tada graziai butu! o pas Jus antakiukus tusavo ar tiesiog plaukelius pripiese kaip cia rase viena forumiete ?  smile.gif

Dabar tusavo, o per korekcija galvojam dar papiesti, ziuresim kaip atrodys. Pas mane pakankamai nemazai mano plaukeliu buvo, man reikejo labiau spalvos po apacia. Gal Liza prisijungs ir Jus pakonsultuos ir mane pakomentuos smile.gif
Atsakyti
man jau praejo savaite, atrodo irgi panasiai, kaip antroj foto. plaukeliu nepiese. turiu foto diena po makiazo, galesiu imesti, baisiai atrode pirma vakara, nes paraude buvo. po poros dienu atejau i darba, tai vyrai nieko nemate arba tylejo, o moterys gyre, kokie grazus antakiai biggrin.gif man buvo ryskoki, bet apsipratau. planavau grifka nusikirpti, bet taip ir nenusikirpau smile.gif
Atsakyti
Na stai. Atsiprasau, kad neryski, bet susigaudyti uzteks- buvo jau tamsoka, o blicu i akis nenorejau duoti ax.gif cia po 1 paros.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2012 01 13, 17:56)
Na stai. Atsiprasau, kad neryski, bet susigaudyti uzteks- buvo jau tamsoka, o blicu i akis nenorejau duoti ax.gif cia po 1 paros.

Grazi forma smile.gif Mano ir siuo metu tokios spalvos ir tokio ryskumo. Baisiai idomu kaip atrodys po savaites. Gal turit foto kaip dabar atrodo? 4u.gif
Atsakyti
Millli, puikiai biggrin.gif ryt ryte nusifotkinsiu ir imesiu wink.gif
Realiai spalva pataike lygiai tokia, kaip plauku- ruda. cia kazkokia keista atrodo, net akys mano ne melynos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 13 sausio 2012 - 18:01
QUOTE(Swychek @ 2012 01 12, 20:46)
Sveikos supermamos. Turiu beda. Nuo pat vaikystes tiesiogine ta zodzio prasme neturiu antakiu. Na kazkokie plaukeliai juodi yra, bet is toli, jei as ju nepasidaziusi, net nesimato. Tai mano didziausias kompleksas nes antakiu neturejimas atrodo tragiskai... Norejau ikelti Jums foto ir paprasyti Jusu nuomones, deja nelabai moku tai padaryti.. :/ Tad pameginsiu aprasyti savo beda. Is pradziu ejau i grozio salona ir daziausi antakius. Taciau situacija pageredavo tik todel, kad nusidazydavo ne patys antakiai, o oda tarp ju. Taciau oda per kelis kartu greitai nusiplaudavo. Tada naudojau antakiu piestuka. Situacija buvo visai nebloga. Po to pameginau antakiu seselius. Su jais antakiukai dar graziau atrode. Taciau as labai kompleksuoju del tokiu antakiu. Pvz negaliu nakvoti pas svetimus zmones namuose, jei zinau, kad atsikele jie pamatys mane nepadazytais antakiais. Negaliu eit i baseina, pirti, nes taip pas labai kompleksuoju del tu antakiu. Net pradejusi bendrauti su vaikinu ziauriai bijau to momento, kai jis mane pamatys be antakiu... Galvojau darytis permanentini makiaza, bet prisiziurejau visokiu foto ir pasiskaiciau Jusu komentaru, tai noras kazkaip atsoko man... Ka Jus galetumete man patarti?  nes jauciuosi ziauriai nepilnavertis zmogus, neturintis antakiu  verysad.gif

Esate jauna, o pasidarius viena karta reikes kaskarta kai pabluks atnaujinti spalva. Kol kas nieko nelieka kaip piestis kasdiena antakius.
As antakius pirma karta pasidariau turedama apie 25 met.
Atsakyti
Naturaliai spalva vat tokia, truputi pleiskanoja dabar. Visi giria, o as dziaugiuosi ax.gif Naturoj man graziau, nei foto.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 14 sausio 2012 - 14:53
QUOTE(Almuka @ 2012 01 14, 16:52)

Grazu . Pleiskanojimas, tai dar neuzgijo iki galo. Kai nustos pleiskanoti siek tiek spalva patamses.
Atsakyti