Įkraunama...
Įkraunama...

Linkomanija

QUOTE(agneciuke @ 2012 02 21, 16:03)
Papildyta:

kodėl "Fake"?

nes taip atrodo biggrin.gif Todėl ir noriu sužinoti - ar kas nors yra gavęs/usi pakvietimą iš šito puslapiuko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2012 02 22, 10:09)
nes taip atrodo  biggrin.gif  Todėl ir noriu sužinoti - ar kas nors yra gavęs/usi pakvietimą iš šito puslapiuko? smile.gif

na, as gavau pakvietima is sio puslapiuko tongue.gif , tik kaip suprantu reikia surinkti dar 10 nariu, ir tada jau gali ten pas juos registruotis. parase kad svarstys 2-3sav mane, o jau praejo koks menesis ar daugiau doh.gif tai ir nzn ar cia as nepakviesta ar pakvies kai surinksiu tuos 10 zmoniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 02 22, 21:41)
na, as gavau pakvietima is sio puslapiuko  tongue.gif , tik kaip suprantu reikia surinkti dar 10 nariu, ir tada jau gali ten pas juos registruotis. parase kad svarstys 2-3sav mane, o jau praejo koks menesis ar daugiau  doh.gif  tai ir nzn ar cia as nepakviesta ar pakvies kai surinksiu tuos 10 zmoniu. 4u.gif

O šventas naivume. biggrin.gif Agnečiuke, kai pasensi iš tavęs telefoniniai sukčiai pinigus vilios. Dėkui, kad pralinksminai savo komentaru. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 02 22, 21:41)
na, as gavau pakvietima is sio puslapiuko  tongue.gif , tik kaip suprantu reikia surinkti dar 10 nariu, ir tada jau gali ten pas juos registruotis. parase kad svarstys 2-3sav mane, o jau praejo koks menesis ar daugiau  doh.gif  tai ir nzn ar cia as nepakviesta ar pakvies kai surinksiu tuos 10 zmoniu. 4u.gif

vajetau doh.gif lotuliukas.gif

Firefox jau parašė savo nuomonę ir aš jam taip pat pritariu visu 200% smile.gif
Man tai tiesiog nesuprantama, kad žmonės taip lengvai pasiduoda sukčiams ir platina nuorodą nesuprasdami, kad yra mulkinami. doh.gif negi Jūs visi galvojate, kad Linkomanijos arba bet kurio kito trackerio administracija žais tokius žaidimus? Aš, kaip buvęs vieno iš trackerių administratorius, žinau kad tam tiesiog nėra laiko biggrin.gif Ir jei jau duodami pakvietimai,tai esamiems nariams ir pagal tam tikrą trackerio schemą, bet tikrai ne tokiu sukčiavimo būdu.
Čia elementarus "spamas", kuria prašoma platinti nuorodą ir žadamas atlygis (pakvietimas, prizas ir t.t.), kurio niekas gyvenime Jums neduos biggrin.gif

Taip, kad baikite dėti šią nuorodą ir nepasiduokite sukčiams cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2012 02 22, 20:59)
O šventas naivume.  biggrin.gif  Agnečiuke, kai pasensi iš tavęs telefoniniai sukčiai pinigus vilios. Dėkui, kad pralinksminai savo komentaru.  thumbup.gif

Smagu kad kažkam pakėliau nuotaiką biggrin.gif , tai gal man tokiai naivuolei galėtumėte papasakot kaip prisijungti ten? nes gavau kvietima, bet rezultatas nulinis.
Papildyta:
QUOTE(maiklas @ 2012 02 23, 12:07)
vajetau  doh.gif  lotuliukas.gif 

Firefox jau parašė savo nuomonę ir aš jam taip pat pritariu visu 200%  smile.gif
Man tai tiesiog nesuprantama, kad žmonės taip lengvai pasiduoda sukčiams ir platina nuorodą nesuprasdami, kad yra mulkinami.  doh.gif  negi Jūs visi galvojate, kad Linkomanijos arba bet kurio kito trackerio administracija žais tokius žaidimus? Aš, kaip buvęs vieno iš trackerių administratorius, žinau kad tam tiesiog nėra laiko  biggrin.gif Ir jei jau duodami pakvietimai,tai esamiems nariams ir pagal tam tikrą trackerio schemą, bet tikrai ne tokiu sukčiavimo būdu.
Čia elementarus "spamas", kuria prašoma platinti nuorodą ir žadamas atlygis (pakvietimas, prizas ir t.t.), kurio niekas gyvenime Jums neduos  biggrin.gif

Taip, kad baikite dėti šią nuorodą ir nepasiduokite sukčiams  cool.gif

Ačiū už paaiškinimą Maiklai 4u.gif na, visko gyvenime būną, gal aš ir naivuolė, bet gyveni ir mokais. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 02 23, 13:09)
Smagu kad kažkam pakėliau nuotaiką  biggrin.gif , tai gal man tokiai naivuolei galėtumėte papasakot kaip prisijungti ten? nes gavau kvietima, bet rezultatas nulinis.

Jūs jokio pakvietimo negavote ir negausite iš tenais! biggrin.gif

Pakvietimą į LM arba į bet kurį kitą uždarą trackerį reikia gauti iš tenais jau esančių žmonių ir jei jau gaunate pakvietimą, tai tikrai nereikia laukti, o yra prisijungiama iš karto.
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2012 02 23, 12:12)
Jūs jokio pakvietimo negavote ir negausite iš tenais!  biggrin.gif

Pakvietimą į LM arba į bet kurį kitą uždarą trackerį reikia gauti iš tenais jau esančių žmonių ir jei jau gaunate pakvietimą, tai tikrai nereikia laukti, o yra prisijungiama iš karto.

Aisku, blyn neturiu tokiu draugu kurie butu ten, yra tik torentuose. O torentai kiek girdejau ziaurei suprastejo, kazka ten pertvarke,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneciuke: 23 vasario 2012 - 12:19
Sveiki, labai labai reikia linkomanijos pakvietimo unsure.gif Gal galetumete, kas gali i AZ parasyti, kas galetu mane pakviesti blush2.gif
Atsakyti
Pakvieciau tris forumo dalyves i linkomanija ir siandiena patikrinau, kad tik viena dalyve prisiregistravusi linkomanijoje..Tai nelabai suprantu kam prasyti pakvietimu, jeigu neprisiregistruojate ir nieko neatsisiunciate, labai nesazininga yra zmoniu kuriems tikrai reikia tu pakvietimu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 25 vasario 2012 - 10:27
Sveikos, man reikėtų pakvietimo 4u.gif iš anksto AČIŪ! r.sipaviciute@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 02 24, 22:42)
Sveiki, labai labai reikia linkomanijos pakvietimo  unsure.gif  Gal galetumete, kas gali i AZ parasyti, kas galetu mane pakviesti blush2.gif

Kas galetu padeti? verysad.gif melesiute@gmail.com
Atsakyti

Gal kas dar gali atsiusti pakvietima i linkomanija.... 4u.gif karnizaite1@gmail.com taip noreciau savo vaikuciams multiku parsiusti, nes torentuose nelabai kas ir yra.....
Atsakyti