Įkraunama...
Įkraunama...

Linkomanija

as irgi noreciau pakvietimo I linkomanija: terry@delfi.lt
Atsakyti
As irgi noreciau pakvietimo i linkomanija kristutej@xxx.lt
Atsakyti
Sveiki

Noreciau ir as pakvietimo i Linkomanija, kam negaila parasykite i az 4u.gif

Aciu! smile.gif
Atsakyti
gavau dovanu kindle.. tai baisiai norciau pasiziureti ka linkomanija turi is e knygu... gal kas galetu pakviest...acius laaaaabai
laurabrekke@yahoo.com
Atsakyti
Būčiau dėkinga už kvietimą:
sauletos@gmail.com

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man taip pat labai reiketu pakvietimo;) aciu didelis is anksto: ingridamarija@yahoo.com
Atsakyti
kam negaila ir man reik pakvietimo i linkomanija: lina.katalaite@gmail.com
aciu ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
galbut kas nors dar turi laisva linkomanijos kvietima? buciau dekinga- devolesa@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
buciau dekinga uz linkomanijos kvietima nskuodiene@gmail.com
Atsakyti
Reikia linkomanijos pakvietimo, atsiūskit 1999anno@gmail.com kas nors jei nesunku 4u.gif labai dėkinga busiu smile.gif
Atsakyti
as turiu 4 pakvietimus i linkomanija norejau cia pagelbeti bet ziuriu tik paspaudus ant pakvietimu man ismeta lentele

Dabartinis vartotojų sąskaitų limitas (202,069) buvo pasiektas. Neaktyvios sąskaitos yra trinamos kasdiena, prašome užsukti vėliau...

tai kaip suprantu kol kas pakvietimu ir negalesiu issiusti kol nesumazes nariu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doliux @ 2013 11 26, 02:26)
as turiu 4 pakvietimus i linkomanija norejau cia pagelbeti bet ziuriu tik paspaudus ant pakvietimu man ismeta lentele

Dabartinis vartotojų sąskaitų limitas (202,069) buvo pasiektas. Neaktyvios sąskaitos yra trinamos kasdiena, prašome užsukti vėliau...

tai kaip suprantu kol kas pakvietimu ir negalesiu issiusti kol nesumazes nariu ? g.gif

taip gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti